larki 0 Posted November 25, 2010 Auto je bio na gewindama cijelo ljeto, zabijen skoro do kraja. Sve je bilo divno i krasno; vožnja, izgled, performanse. Tako dođe zima i odlučih ja staviti zimske gume i malo dignuti auto. Kad ono zadnji amortizeri više ništa ne valjaju, lupaju priko rupa ko da vozim traktor. U čemu je problem, ima li ko istih tegoba osim mene i kolege ANTE. Što da radim; da ih bacim u smeće ili što. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 25, 2010 a da ih probas reparirat, ako se mogu reparirat, mozda ti je to jeftinije nego da ih bacis pa kupujes nove Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 25, 2010 jel auto upija neravnine tj jel sad krući kad je podisan? Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 25, 2010 jel auto upija neravnine tj jel sad krući kad je podisan? Normalno se vozi kao prije, Problem je samo u tome sto se cuju cudni zvukovi cak i preko najmanje rupe. Jako cudno jer dok je bio spusteniji sve je bilo idealno Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted November 25, 2010 Meni isto malo čudno jer ipk su gewinde praktiči nove,da nije možda nešto drugo u pitanju da šteka!!! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 25, 2010 jesi iza vadio one bumpstopere kod ugradnje gewinde???kolko je sada visi nego prije?? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 25, 2010 ....nevaljaju vise gevinde pa se ljulja ko brod i lupa Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 25, 2010 da ti se nije mozda otpustila gewinda kad si okretao navoj....to je kod mene bila situacija jucer...otpustila se zadnja desna na muldi i lupalo ko ludo...danas to stegnuo i sve super Share this post Link to post Share on other sites
A.N.T.E. 0 Posted November 25, 2010 Meni ista stvar kao i kolegi Larkiu. Auto se vozi odlično, trvd je, ali nista strasno.. u pravilu sam stvarno zadovoljan, jedino me to lupkanje nervira... Čak sam jos jedne zvucnike iza stavio samo da necujem taj zvuk, ali opet nisma nista dobio... k'o da mi po mozgu lupka... Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 25, 2010 jesi iza vadio one bumpstopere kod ugradnje gewinde???kolko je sada visi nego prije?? visi je jedno 2 do 3 cm, ako su bumpstoperi one gume, onda da izvadio sam ih da ti se nije mozda otpustila gewinda kad si okretao navoj....to je kod mene bila situacija jucer...otpustila se zadnja desna na muldi i lupalo ko ludo...danas to stegnuo i sve super nije jer ja moram skinuti cijeli amortizer da bi podesava zadnje gewinde, moj mestar kaye da ne ide drugacije Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted November 25, 2010 visi je jedno 2 do 3 cm, ako su bumpstoperi one gume, onda da izvadio sam ih Onda nikakvo cudo.Oni ti stite amortizer da nailaskom na rupu klip amortizera ne"potone" preduboko. Bit ce da ti je kompresija probila gumicu i amortizer je doslovno svrsio Bumpstoper ima svoju funkciju i nesmije se nikako eliminirati na gewindama! Share this post Link to post Share on other sites
A.N.T.E. 0 Posted November 26, 2010 Onda nikakvo cudo.Oni ti stite amortizer da nailaskom na rupu klip amortizera ne"potone" preduboko. Bit ce da ti je kompresija probila gumicu i amortizer je doslovno svrsio Bumpstoper ima svoju funkciju i nesmije se nikako eliminirati na gewindama! Ja isto mislim da je to u pitanju... ako je bilo zavid<no do kraja skoro, amortizer je svoje odradio po rupama i aj bok... Ali kakve veze ima ta crna guma sa gewindom? ja je ionako nisam isppio montirati kad sam stavio gewinde... nisam je imao di uvaliti!? Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted November 26, 2010 Ja isto mislim da je to u pitanju... ako je bilo zavid<no do kraja skoro, amortizer je svoje odradio po rupama i aj bok... Ali kakve veze ima ta crna guma sa gewindom? ja je ionako nisam isppio montirati kad sam stavio gewinde... nisam je imao di uvaliti!? Ta guma ide prije svega na radni klip (stapku) amortizera...ako je nema, a svi znamo kakve su nam ceste, nece trebati dugo da "ode mast u propast" Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 26, 2010 Ta guma ide prije svega na radni klip (stapku) amortizera...ako je nema, a svi znamo kakve su nam ceste, nece trebati dugo da "ode mast u propast" krivo smo se razumijeli, niko nije skida gumu sto ide na amortizer. Skinuta je samo guma koje ide na oprugu, jer zadnje gewinde na golfu 5 i passatu su takve da idu zasebno amortizer i opruga. Ta guma na oprugi mora ici van jer u protivnom nemozes staviti tuljak na oprugu. Share this post Link to post Share on other sites
A.N.T.E. 0 Posted November 26, 2010 krivo smo se razumijeli, niko nije skida gumu sto ide na amortizer. Skinuta je samo guma koje ide na oprugu, jer zadnje gewinde na golfu 5 i passatu su takve da idu zasebno amortizer i opruga. Ta guma na oprugi mora ici van jer u protivnom nemozes staviti tuljak na oprugu. Osim ako nije montirano kao kod kolege Ivana Share this post Link to post Share on other sites
sandra 0 Posted November 27, 2010 Ok znam da su razdvojeni amortizer i feder, ali svejedno amortizer ima bumper! Ti onda mislis na gumu iznad federa...cudi me da neide gore. Evo primjera pravilnog ugradjivanja gewindi za Golf 5 pa probaj usporediti...nadam se da necemo previse u OT http://img146.imageshack.us/img146/1070/48065315.jpg http://img696.imageshack.us/img696/412/68389965.jpg http://img188.imageshack.us/img188/9706/89787734.jpg http://img205.imageshack.us/img205/8691/94911301.jpg http://img151.imageshack.us/img151/2941/99175572.jpg http://img203.imageshack.us/img203/5530/83280853.jpg Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 27, 2010 Jel se smije znat o kojim je geywindama rijech?Ja sam na svojima takođe morao neki kur@c izbacivat (dont remember šta),bile su doli dok je špur štange dozvolila,pa smo ih cimali dok su rubnjaci dozvolili,pa sam ih drkenjiso za VWTS,pa digo za more i ženu megalomana i natovario ko TAM,pa opet spustiJo,pa đaro,pa došla zimkulja i opet gori. Problema nema,kola drže ko po šinjama,sad na zimkuljama i koji cent gore persu,geywinde nemaju ni godine starosti al cvile ko gladna kuja,isto za jeftinun paru od 3 iljadarke. Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 28, 2010 Gewinde su vogtland, i nisu bas jeftine. Cijena u RH im se kreće oko 6500 kn. Može li mi tko preporučiti nekog dobrog majstora u Zagrebu koji će riješiti problem, ili barem potvrditi da gewinde više nevaljaju. Share this post Link to post Share on other sites
T------D-------I 0 Posted November 28, 2010 meni isto na trici lupkaju prednje gewinde,dok je bio spusten samo lijeva sad sam ga podiga obe lupkaju preko neravnina neznam u cemu je problem a armortizeri ispravni Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted November 29, 2010 Jel se smije znat o kojim je geywindama rijech?Ja sam na svojima takođe morao neki kur@c izbacivat (dont remember šta),bile su doli dok je špur štange dozvolila,pa smo ih cimali dok su rubnjaci dozvolili,pa sam ih drkenjiso za VWTS,pa digo za more i ženu megalomana i natovario ko TAM,pa opet spustiJo,pa đaro,pa došla zimkulja i opet gori. Problema nema,kola drže ko po šinjama,sad na zimkuljama i koji cent gore persu,geywinde nemaju ni godine starosti al cvile ko gladna kuja,isto za jeftinun paru od 3 iljadarke. i svaki put podesio trap? Ako ga nisi, onda imaš šine od đinđi-minđi vlaka. Share this post Link to post Share on other sites
A.N.T.E. 0 Posted November 29, 2010 (edited) Ja mislim da je problem u tome sto mi njih zavidali do kraja i vozili se neko vrijeme s njima i onda ih digli, a amortizer se prilagodio na prije namjestenu visinu, jer je ocito i to jedna od razlika između npr kw-a i ostalih jeftinijih gewindi... treba ih reparirat i vidit sta se da dobit, ako i dalje lupa bacit ih u smece i nazad na stock. :-) Edited November 29, 2010 by A.N.T.E. Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted November 29, 2010 Larki ako ste zanima mogu ti ja nabaviti broj od jednog dečka iz pule koji reparira sve vrste amortizera i svi ga hvale da je odličan majstor čak ova ekipa iz istre koja vozi prvenstva hrvatske u auto slalomu,ocjenski rally i brdo kod njega popravljaju! Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 29, 2010 moze javi broj u pm. Ma da ja mislim da nije do amortizera, nego do tuljka koji klapa kada gewinde nisu zavidane. @ANTE, javi kad repariras amortizere jel sto bolje. Share this post Link to post Share on other sites
A.N.T.E. 0 Posted November 29, 2010 (edited) moze javi broj u pm. Ma da ja mislim da nije do amortizera, nego do tuljka koji klapa kada gewinde nisu zavidane. @ANTE, javi kad repariras amortizere jel sto bolje. Sutra cu ja svog zavrnit do mrtvog kraja pa cemo vidit da li je do toga. Iako... jebo ja te gewinde ako rade samo ako su u mrtvom podu... ja sam iz kupio vise zbog voznje, nego radi zakalavanja... A ako ga zakalas do poda onda nista od voznje... Edited November 29, 2010 by A.N.T.E. Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted November 30, 2010 moze javi broj u pm. Ma da ja mislim da nije do amortizera, nego do tuljka koji klapa kada gewinde nisu zavidane. @ANTE, javi kad repariras amortizere jel sto bolje. do kojeg tuljka? meni se cini da ima dosta ljudi s tim problemom da gewinde klapaju kad se odignu.... Share this post Link to post Share on other sites