Vuxa 0 Posted January 18, 2007 Bench klupa sa sipkom i 70 kg utega + dodatak bucice... malo koristena, dakle kao nova Cijena 1000kn Slike stavim kasnije veceras ili sutra Share this post Link to post Share on other sites
Guest Edi Posted January 18, 2007 (edited) Bench klupa sa sipkom i 70 kg utega + dodatak bucice... malo koristena, dakle kao nova Cijena 1000kn Slike stavim kasnije veceras ili sutra koga ti zajebavas? Ajde da si reko da prodajes cevape u somunu prije bi ti povjerovao Ali ti i utezi sala Edited January 18, 2007 by Edi Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 18, 2007 koga ti zajebavas? Ajde da si reko da prodajes cevape u somunu prije bi ti povjerovao Ali ti i utezi sala To sam se htio nabildati prije nego sam iso kod tvoje seke, ali ja sam njoj zgodan i ovako, pa nema svrhe vjezbati Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 28, 2007 stari, daj slike, ako mi se svidi njegova sestra, ovajjjjj benč kupujem! Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted January 28, 2007 Stari, koliko di??e?? na benchu? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 28, 2007 Stari, koliko di??e?? na benchu? Malo, kaj mislis zasto ga prodajem Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 28, 2007 (edited) stari, daj slike, ako mi se svidi njegova sestra, ovajjjjj benč kupujem! i ja i ja ili ako neda sestru neka da uz to jos toliko ploča malo je to Edited January 28, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 28, 2007 Ne dirati seku di je problem...pa ne diramo tebe Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 28, 2007 di je problem...pa ne diramo tebe Ona i ja smo ko jedno, tako da ako dirate nju dirate i mene... a to ne zelite Ajmo ljudi, kupite to i nabildajte se do ljeta, znam da sa vw-ima bas ne barite, pa probajte ovak Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 30, 2007 stari, to ti mislis, ja i tata ti vec 2 godine "promatramo" sestru... i daj te slike od bencha... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 30, 2007 A moram ju uploudat,a neda mi se 56k Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 30, 2007 hehhhh, nisam jedini... stari Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 31, 2007 stari, to ti mislis, ja i tata ti vec 2 godine "promatramo" sestru... i daj te slike od bencha... slike bencha??? razocarao si me sine...razocaraoooo Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 31, 2007 a prije sam ju prodao, neg uploudao slike prek 56k Share this post Link to post Share on other sites