said 3 Posted January 10, 2017 Taj kraj posude vode je od ventilatora Od grijaca je negdje na debeloj crveno-bijeloj zici sad gdje je postavljen ne znam...trebao bi biti negdje kod osiguraca...iako ne vjerujem da je on bas pregorio al moze biti probaj potraziti...skini osigurace pa nadji tu zicu pa ces nnaci i njega Share this post Link to post Share on other sites
pecsz 0 Posted January 10, 2017 Pardon, 109 je ecu da, a 103 ce bit grijaci. A probaj od susjeda relej za pocetak pa vidi. Share this post Link to post Share on other sites
Afterx 0 Posted January 10, 2017 Nema veze, hvala obojici. Evo sad sam potvrdio da ima struje na napona grijaca, no teže pali svakako tako. Kad sam izvadio senzor temperature onda je odlicno upalia ,a lampica grijaca je radila dosta duže nego kad je spojen senzor. Jel valjaju ovi zamjenski senzori? Imate neku preporuku? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 10, 2017 Zamjenski ti nisu bas nesto...dosta puta daju lazna ocitanja a kostaju 80kn cca Orginal kosta u ovlastenom oko 400kn cca pa jbg vidi sta mozes uzet Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted January 10, 2017 Da probas testirat daje li tocne informacije? Sa multimetrom vidis otpore na ova 2 pina. Valjda sam dobar nasao.. Share this post Link to post Share on other sites
Afterx 0 Posted January 12, 2017 Hvala Saide, evo jucer je opet teze upalio sa iskljucenim senzorom temperature, culo se ono kratko al izraženo struganje pred kraj verglanja i da je kao zavrtilo u prazno. Nakon toga je upalio iz druge. No sve u svemu lakše nego prije... E sad možda mu alnaser isto slabije vrti, il smeta mjehuric zraka koji je cesto izmedu filtera i B. pumpe.prozirna je cijev pa se vidi... Hvala također G2 LTD, prostudiram to sta si napisao. Share this post Link to post Share on other sites
EUROPE3 0 Posted January 14, 2017 Pozdrav svima, neću postavljat novu temu...pošto se govori o relejima i sl. problemima. Golf 3 1.9 td ...pali dobro, nema probl. ali kada mi je dignuta ručna onda lampica od grijača blago svijetli. Ona se nalazi odmah do lampice od ručne na instr. tabli. ŠTo bi mogao biti uzrok? Ako spustim ručnu ugasi i lampicu. Ne znam da li može biti kakav relej ili šta već...Molim pomoć. l.p. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 14, 2017 Vjerojatno losa masa negdje Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted October 25, 2019 Molim savjet za kupovinu zamjenskog releja grijaca 103,sta kupiti od zamjenskog a da nije smece,original mi je skup dodje oko 100km Share this post Link to post Share on other sites