vlaho 2901 1 Posted November 30, 2010 (edited) evo nesto novo za vlasnike mkVI.. http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/9...-svjetlima.html meni se osobno nimalo ne svidjaju te LEDice oko lece u faru,sam bixenon far od VI-ice mi je prekrasan,ali ove Ledice su mi bez veze! ..a i cijena te nove kombinacije je prava SITNICA..samo 1310 eurica u Njemackoj!!! Edited November 30, 2010 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted November 30, 2010 još kad naši zaračunaju pedeveje i ostale poreze na tih 1310€... farovi skuplji nego golf trica Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted November 30, 2010 A i nisu mi nešto Share this post Link to post Share on other sites
iTox 0 Posted November 30, 2010 dobio ponudu, nema teoretske sanse, cak su mi i moji original halogeni ljepsi Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted November 30, 2010 Sliče, farovima novoga tuarega... a što da kažem wanna be audi.... Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 30, 2010 Sliče, farovima novoga tuarega... a što da kažem wanna be audi.... ziher!....pa to je sad novi "look" VW-a koji ce sad svaki novi model imat, svi ce sad morat imat te ledice jer se od 2012 moraju obavezno imati od svakog novo proizvedenog auta kao dnevna svijetla, a ne kopiranje audija. Osim toga AUDI je VW-ov Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 30, 2010 (edited) Puna mi je pipa tih daylight svijetala.... Makar to bio i vw. Svaki novi auto ima taj cirkus..... U zimskoj akciji vw-a se moze kupit za V-icu (3300kn) http://www.pzauto.com.hr/pageflip/2010_zim...rvisna%20akcija Edited November 30, 2010 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Zvone 0 Posted November 30, 2010 Meni su cist ok, samo je cijena kao da su od zlata. A između ostaloga, di su nasli tih 10 eura u 1310 :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 30, 2010 koliko god oni pojacavali svoje tuninge & stylinge toliko oldschool style postaje uvazeniji i jaci, tako da me to ne brine, mk1 rules Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted November 30, 2010 farovi nisu ništa posebno, a skupi do bola, još uvijek su OEM od Golfa VI sa xenonom puno ljepši Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted December 1, 2010 Sve je to losa kopija Audija. Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 1, 2010 Sve je to losa kopija Audija. to je meni tako jako bezveze... da imam novi S5 to bi isključio koliko mi to glupo... kolega ima A3 s-line 2010 god. i ima te diode pa sam mu reko da to isključi... Share this post Link to post Share on other sites
Duba 0 Posted December 1, 2010 Meni su čist oke... al definitivno ih si nikad nebi stavil na auto Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 3, 2010 Jel to sad znači da je ovo Golf 7? Share this post Link to post Share on other sites