2 2
pess_2103

Unutarnje osvijetljenje golf IV

Recommended Posts

Vozim Golfa MKIV s 5 vrata, pa me zanima ako je moguće otvorit zadnje žaruljice na krovu,unutarnje osvijetljenje za zadnja vrata!!!!! :palci

Hvala

Na svom passatu bi htio zamjenit zaruljice u tim svjetlima sa ledicama-jel se isto tako rastavljaju za zamjenu ili ide onaj sredisnji prozirni dio samo van?

vade se na isti nacin kao i ova gore i ne skida se prozirni dio nego kad izvuces komplet svjetlo svjetlo s gornje strane imas poklopac, njega maknes i dodjes do zarulje ... na passatu i GIV su ista krovna svjetla.

Edited by toniBW

Imam onaj sto se klacka,isto tak se vadi? Pitam da nebi strga nes :)

Edit:hvala na brzom odg

Edited by thezero

Imam onaj sto se klacka,isto tak se vadi? Pitam da nebi strga nes :)

Imaju ti dva tipa, znaci taj sta klacka i onaj sta na sebi ima senzore pokreta od tvornickog alarma i oba se vade na isti nacin, gurnes sarafciger s prednje strane put unutra i ta strana izadje...

2 toniBW

Dva nula za mene :respekt:palacg

BTW. vidija te neki dan kraj muslimanke upa si u škversku gužvu

ili se varan :huh:

Sorry na OFF

2 toniBW

Dva nula za mene :respekt:palacg

BTW. vidija te neki dan kraj muslimanke upa si u škversku gužvu

ili se varan :huh:

Sorry na OFF

2 zoki 2- moran priznat sta jest jest :respekt

ne, ne varas se, upa san u guzvu mamicu joj, aj javi se koji put pa bi mogli na kavu, :palacg

ja sam to radio...ugl imas na lijevoj strani i samo tako mozes skinuti inace puca....znaci tamo zapiknes sarafciger ko sto su kolege rekle i s njim pritisnes metalnu kopcu koja ga drzi, kad skines otkopcas ga sa zica koje su isto na kvacicama, onda imas poklopac na zadnjoj strani koj samo gurnes bocno prema van i voila... :fakjea

evo filmic koji je mene poucio tome :skace

ma nema na cemu, samo pazljivo :D

...javi kak je proslo

P.s. tam su ti stock 37mm cjevaste zarulje tak da znas

e hvala,bas mislim mijenjat sve zaruljice unutra sa ledicama pa reko idem pogledat kak se skida i koje trebam kupit...

ma nema na cemu, samo pazljivo :D

...javi kak je proslo

P.s. tam su ti stock 37mm cjevaste zarulje tak da znas

e hvala,bas mislim mijenjat sve zaruljice unutra sa ledicama pa reko idem pogledat kak se skida i koje trebam kupit...

jos su ti naprijed u lampi ca citanje 42mm, iza suncobrana 37mm (u passatu), ako mislis pod vrata tam su ti ubodne, ista stvar i u gepeku...

ali za te ubodne se najvise isplati i najbolje izgleda kad se uzmu ove http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-T10-168-...23075de198#shId

(te sam i ja stavio, mogu vam i sliku iz garaze veceras stavit)

:lol2

mislim da je meni u gepeku isto 42 mm ili 37 posto je moj variant... znaci kod retrovizora je 42 + ubodne dvije, u sjenilima je 37,u vratima za osvjetlit pod su ubodne, iznad zadnjih vrata 37mm...

daj mi reci samo koje su za tablicu 42 ili 37 ak znas...

e vidis nisam gledao na to da je tvoj karavan... :doh

nece ti stat 37mm za regice, jer sam probavao stavit prekjucer nove ledice koje sam uzeo za sjenila, znaci 37mm...mislio sam da se da nagurat jer jako dobro svijetle...no uglavnom 34, 35mm ti je maximum... :palacg

evo ovdje imas sve info za sve u i na autu http://am_application.osram.info/publish/index_en.html :punk

e da, zaboravih samo spomenut da nema razlike varianta i limuzine u nicem drugom osim lampice u gepeku :)

Edited by Passat TDI

A kak doc do zaruljica naprijed???? Kod vozaca i suvozaca.

Imas u filmicu koji post vise... Ugl s prednje strane povuces prema dolje... Bar kod passata

Vozim Golfa MKIV s 5 vrata, pa me zanima ako je moguće otvorit zadnje žaruljice na krovu,unutarnje osvijetljenje za zadnja vrata!!!!! :palci

Hvala

Pogledaj filmic- trebalo bi biti isto

2 2