Ivan26 0 Posted December 4, 2010 Pogledao sam. Nije. Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 4, 2010 da nije isto ko kod golfa sto se tice skidanja lampi, ali ne znam kako one idu dolje...probaj ovaj predjni mrdati u sve strane, onda je lako zakljuciti s koje strane izlazi, ali pazlijivo za ove zadnje stvarno ne znam, vjerovatno slicno...uglavnom otkuda god bilo da se vade moze postojat mala rupa predvidjena za ugurat polugu unutra i otvoriti, u suprotnom je klimavije (pristupacnije) pa se da rucno Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted December 9, 2010 Ja sam uspio zamijenit zadnje žaruljice ide jednostavno, a što se tiče prvih ako mislite na onu ispod zaštite za sunce, idu na isti princip ko i ove zadnje, ugura se šrafinciger ili poluga i lagano se povuče dolje, poluga se gura sa lijeve strane na svakoj i lijevoj i desnoj!!! Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted February 14, 2011 btw jel zna tko kak se na 3bg karavanu skida lampica u gepeku? Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted April 5, 2011 btw jel zna tko kak se na 3bg karavanu skida lampica u gepeku? Ako imaš kao Golf 4 s desne strane na tapicirungu onda odrstarniš onaj poklopac gdje se dođe do desnog fara i ispod s prstom gurneš plastiku sa žaruljicom van.... Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted April 5, 2011 u stropu je... :/ i nema oko nje plastike one ko kod ovih sa strane... kad je krenevm vuc van uvija mi se jako tapecirung... Share this post Link to post Share on other sites