kreza 0 Posted January 19, 2007 ??elim skinuti orginal antenu i staviti shark.(pravu ne ??minkersku) jel znate di ima za kupit? Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted January 19, 2007 jel zna?? slučajno koliko para? Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 20, 2007 nije malo, ali problem je u tome ??to će?? morati dizati tapecirung krova, a koliko znam nije ni prihvat isti, tako da će to biti zajebancija. ja sam trenutno odustao, zato ??to nije jednostavna ugradnja, a ne raskopava mi se ba?? novi auto. Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted January 20, 2007 jel zna?? slučajno koliko para? Ima?? za kupiti u Dobrom zvuku u Rude??u!Mislim da ti dođe oko 260kn! Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 20, 2007 eto,neko bio brzi shark mozda bi se dalo izvuc koj mali popust za neki GB ??? Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted January 21, 2007 BAGI, pa ti si prvi koji mi je reka da je te??ko tu antenu stavit. ovi u splitu mi je reka da to uopće nije problem da je to 15-ak minuti posla. JADY o kakvom popustu govori??? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 21, 2007 pa ak bi nas vise bilo za GB mozda bi se moglo nes organizirati s popustom?? Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 21, 2007 BAGI, pa ti si prvi koji mi je reka da je te??ko tu antenu stavit. ovi u splitu mi je reka da to uopće nije problem da je to 15-ak minuti posla. JADY o kakvom popustu govori??? Ja ju ne znam postaviti, jer treba skidati tapecirung krova, a to ne bih ??elio sam, ako ti ne??to dozna??, javi, jer u ZG i nisu onda tako pametni. Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted January 23, 2007 ne znam ??ta da ti rečem. evo ja sam je naručia u momka ??ta se bavi auto akustikom i on mi ka??e da ima dvi tri vide odvidat i samo će zadnji diotapecirung krova skinut i da mu je to 15 ak min posla. aj kad mi stave to pa ću ti se javit kako je bilo Share this post Link to post Share on other sites