narc. 0 Posted December 2, 2010 jel postoji kakav nacin da se podignem snaga tom motoru? sira ispusna grana, skinut kat. i srednji lonac, usisnu granu i glavu sredit? koliko je to efikasno i dali je isplativo radit tskvo sto na tako slabom motoru? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 2, 2010 ma nema tu kruha.....drugi motor nades pa ga ubacis...najbezbolnije i imas konje koliko ih odaberes Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 2, 2010 ajde nauci vozit reka sam ti onda ubaci gti 8v i tj to,to mozes cunigovat ali to je para previse a auto ti je svaki dan pa ti vidi Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 2, 2010 8v gti bi isto bio promašaj a nit čuningovat ga se nemože.... Nađi stranca u BiH (16v-a) a da vajade nečemu i odi gore na transplataciju..... Ja se drzim one stare "ako želiš više snage... stavi veći motor" Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 2, 2010 ivo znam ja sta sam reko Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 2, 2010 Neznam jer nema logike nit dobiti.... a odi se priča o tehničkim stvarima. To drugo riješite na cesti Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted December 2, 2010 danas reko nevalja 8v nicemu.. hah vlaho vlaho. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 2, 2010 (edited) nikad ja nisam rekao da 8v los motor dabace dugotrajniji je nego ikoji drugi,i ima ih na svakom kantunu 2.0,1.8 8v gti u dvojci papa,a buduci da ti vjestine za volanom treba to ti je dosta napominjem 8v ide dobro ali za generaciu kao sto je u trojki katastrofa,kad te netko odere s dvojkom 8v to sam ti ja reka.... nebitno imati ces istu potrosnju kao i s tvojim 800 - 1000e na gomilu i nadji donora Edited December 2, 2010 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted December 2, 2010 nisi ti vidio kako vozim po suhom haha nisam ja tako los vozac.. ajd pomirit cu se s tim motorom dok ne naletim na donora.. nije ovo ni lose al neda mi vrag mira. Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted December 2, 2010 (edited) nisi ti vidio kako vozim po suhom haha nisam ja tako los vozac.. ajd pomirit cu se s tim motorom dok ne naletim na donora.. nije ovo ni lose al neda mi vrag mira. ko ima kaj protiv 8V ajmo okladu bacit ko god oce 8v protiv 16v pravila su u prvu na 5500 jedan pored drugog i vozi tak paralelno dok ne pukne neciji motor pa da vidimo salu na stranu 8v i nisko spusten s dobrim gumama i imas taman smage na visokim okretajima do trece za izvlacit zavoje, a ganjaje prek tog ti je u bilo kojem bez rolbara ubojstvo, to ti dosta. I ak si bez para uz pimplanje mozes ga spustit na 8l, a probaj to sa 16v ili g60 ili 1.8t ili vr'om. 8v je taman za svaki dan Edited December 2, 2010 by Vanjaus Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 3, 2010 uglavnim mani se preinaka off smo posli,ako si bez para sto radis u benzincu uopce kuliranje i da ti drugi placa za tebe kafe ako ces cunig onda budi spreman s lovom ili ce ti auto lezati a svako malo ce nesto crkavati cim pocmes sarafti... nemoj sto krivo svatit samo tvoja stvar Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 3, 2010 Svi bi vi ubacivali motore neke jake,jače od postoječih Ja ih imam par na lageru pa bogami ne pljušte ponude,ne zvoni mobitel,ne puni se inbox Motori leže i leže Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 3, 2010 Na motoru bez turba ili kompresora pomišljati na podizanje snage je glupost, ako hočeš ga tunirati natočiš omv 100-tku i to je to, ak ti nije dosta kupiš drugi motor ili cijeli auto jači i to te još najjeftinije ispadne.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 3, 2010 da za neku bolju snagu,ovo ti je dobro rjesnje http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=40593 Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted December 10, 2010 Svi bi vi ubacivali motore neke jake,jače od postoječih Ja ih imam par na lageru pa bogami ne pljušte ponude,ne zvoni mobitel,ne puni se inbox Motori leže i leže potpis a kaj se tiče skidanja katalizatora, lonaca i takvih stvari, radije se razgovarajte s nekim ko zna malo više od promijenit žaruljice u faru i zašrafit zvučnike u zadnju policu. tu se odigrava takva dinamika fluida da su potrebne jebene kalkulacije da bi se nekaj dobilo a ne zasralo, ukratko može se samo nekaj zasrat. al kaj je je, dobro bu se čul auto pa odma ima 15ks više... Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted December 10, 2010 zali boze para i truda.....i opet ce te dobar g2 td skidat....metni iridiumke,neki protocniji filter i skupi 200-300 eura za 2.0...prebaci te iridiumke u njega i vozi....ili prodaj ovog i kupi gti Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted December 10, 2010 (edited) Frend je iz Fiatovog motora 1,6 izvukao blizu 300ks tako da je sve moguce,ali brda para,vremena i zivaca... Edited December 10, 2010 by Marilo Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted February 28, 2011 htjeo sam pitat, jeli moguce sa nekog motora pripasat glavu i komp da spi postane mpi? da ne otvaram novu temu, uspio nac nisam. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 28, 2011 + el instalacija... = neisplatljivo rađe nađi 2.0 iz gti-a pa sve preseli... Share this post Link to post Share on other sites
narc. 0 Posted February 28, 2011 + el instalacija... = neisplatljivo rađe nađi 2.0 iz gti-a pa sve preseli... a evo vlaho je nesto govorio da ce do kraja tjedna znat hoce li ic onaj njegov 2.0 u duju ili na prodaju. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted February 28, 2011 ko ima kaj protiv 8V ajmo okladu bacit ko god oce 8v protiv 16v pravila su u prvu na 5500 jedan pored drugog i vozi tak paralelno dok ne pukne neciji motor pa da vidimo salu na stranu 8v i nisko spusten s dobrim gumama i imas taman smage na visokim okretajima do trece za izvlacit zavoje, a ganjaje prek tog ti je u bilo kojem bez rolbara ubojstvo, to ti dosta. I ak si bez para uz pimplanje mozes ga spustit na 8l, a probaj to sa 16v ili g60 ili 1.8t ili vr'om. 8v je taman za svaki dan Stari 16v ABF kad se pimpla kako kažeš troši 8,2 litre, evo ja provjerio na svojem passi, da mi je netko rekao nebi mu vjerovao ali je istina samo čemu imat 150 ks da se voziš 6 banki Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted March 3, 2011 + el instalacija... = neisplatljivo rađe nađi 2.0 iz gti-a pa sve preseli... Čovek ti je sve rekel. Uzmi 8v, ak si friški, Bog-Isus kak bi se reklo........ Share this post Link to post Share on other sites