bojan24 0 Posted December 3, 2010 kupio bi 5x100 17cola čeličane...jel to ima za kupit negdje kod nas(hr i slo)....ak neko zna točno? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted December 3, 2010 kupio bi 5x100 17cola čeličane...jel to ima za kupit negdje kod nas(hr i slo)....ak neko zna točno?mozda moydon.... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted December 3, 2010 Cini mi se da 17 ima samo u 5x112, ali treba provjerit Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted December 3, 2010 nema 5x100 nikako?? :( Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 3, 2010 di ima celicana 17 5x112? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 3, 2010 (edited) u molydonu imaš 17 cola samo od pežoa(5x108 razmak) , mada mislim da uopće ne postoji 17cola čelična za vw ipak ima , od transportera ali ti to opet ne paše Edited December 3, 2010 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted December 3, 2010 (edited) jedine čelične 17"-ice za koje ja znam (a znam) ima BMW 17" Winter Stahl Felge 7x17 ET47 http://www.bmw-gebrauchtraeder.de/ID10013%...17%20%2093H.jpg Edited December 3, 2010 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 3, 2010 (edited) očito da neznaš , opel ima 17'' čelične felge sa razmakom rupa 5x110 peugeot ih isto ima http://www.njuskalo.hr/felge-naplatci/peug...8-oglas-1948685 citroen isto ko i peugeot , također ih ima i renault , svi sa razmakom 5x108 tak da... Edited December 3, 2010 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 3, 2010 Čeličane uglavnom nisu jako izbačene tako da bi možda išle s nekim adapterima tipa 5x100 na 5x108 od Žopea,zanimljivo mi to sve zvuči Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 3, 2010 A zakaj svi za zimu hočete čelične felge i naravno bez radkapa? Jeli to zato da svi sa 500 m vide da imate zimske gume ili? Jer po meni je jeftinije nabaviti rabljene alu felge 17 (u jako dobrom stanju) cola nego čelične 17 cola, a alu felge lijepše izgledaju ma kakve god bile.... To mi več duže vremena nikak nije jasno pa moram pitati u čemu je tajna..... Jer isto tako npr. svi bi kupili čelične za dvojku 15 cola za 800 kn a za tu cijenu ili par sto kn više ima rabljenih alu felgi po želji i to bbs i slično......????? Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted December 3, 2010 Ima 18" 5x100... samo sto sirina nije bas najbolja blago receno 3,5" Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted December 3, 2010 (edited) Hah... da nije to ona rezervna? Pa to se i traži da bude što uža da može bolje kroz snijeg...xD Edited December 3, 2010 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 3, 2010 Đizus diesel power Jel danas nešto cool i za preseravanje imat zimske gume ili jednostavno potreba i sigurnost po ovakvom vremenu,s 500 metara se i s ratkapama vidi ko ima zimske jer ti uglavnom prolaze normalno pored ostatka koji sa ljetnima koče promet na svakom raskrižju kad zapizdi snježina? Zašto se uopće išta radi na autima,zato što se nekome nešto sviđa. Meni osobno je žao alu felgu od bilo koliko zolla i koliko da je jeftino dobijem furat po snjegu soli i govnima jer po meni alu felga treba izgledat ljepo i neoštećeno a ne bilo kako,znači opet ista stvar=razlika ukusa. A čeličnjara u toj veličini nije nešto što se vidi svaki dan i opet "meni" bi izgledala jebeno i da je hrđava do jaya,pogotovo na pici pici kolima Osim toga u styling podforumu je topic,znači alles ist relativische. NHF Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 4, 2010 kae , tiha misa sad? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 4, 2010 Škoda Superb ima 17 čelične kolko znam vidio sam jednom jer sam baš gledao kak ima tak velike ratkape znači 5x112 Share this post Link to post Share on other sites
boby 1 Posted December 4, 2010 diesel: ima i nekaj u tome ak je bal nek je bal a i kak veliš ima jedan pa hoče svi jer inače nisi "in" :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted December 4, 2010 vidio sam i Audi A6 (C5) sa 17 colnim celicanam... Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted December 4, 2010 (edited) bilo bi fora na npr. golf 3 ili 4 čelićna felga 17" i neka jebeno visoka guma nemora biti široka. i evo malog suv-a i po potrebi s gewindama u visinu.... Edited December 4, 2010 by neno_vt Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 4, 2010 misliš jebeno niska guma Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted December 4, 2010 (edited) misliš jebeno niska guma ne, baš što viša guma i preko zime mali terenc Edited December 4, 2010 by neno_vt Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 4, 2010 Nema čeličnih 17" sa rupama 5x100. Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted December 4, 2010 T5 ima 7x17 , Razmaz rupa 5x120 Centralna rupa: 65,1 ET 55 Pošto ima veliki ET može se napraviti ili možda kupiti ( neznam dal ima u ponudi 5x100 na 5x120) adapteri i imaš onda prihvatljivi cca ET 35. Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 4, 2010 Đizus diesel power Jel danas nešto cool i za preseravanje imat zimske gume ili jednostavno potreba i sigurnost po ovakvom vremenu,s 500 metara se i s ratkapama vidi ko ima zimske jer ti uglavnom prolaze normalno pored ostatka koji sa ljetnima koče promet na svakom raskrižju kad zapizdi snježina? Zašto se uopće išta radi na autima,zato što se nekome nešto sviđa. Meni osobno je žao alu felgu od bilo koliko zolla i koliko da je jeftino dobijem furat po snjegu soli i govnima jer po meni alu felga treba izgledat ljepo i neoštećeno a ne bilo kako,znači opet ista stvar=razlika ukusa. A čeličnjara u toj veličini nije nešto što se vidi svaki dan i opet "meni" bi izgledala jebeno i da je hrđava do jaya,pogotovo na pici pici kolima Osim toga u styling podforumu je topic,znači alles ist relativische. NHF Mislim da si malo krivo pročitao moj post.... Je sam samo pitao zašto obavezno čelične felge za zimske gume (i to obavezno bez radkapa), kad su skoro pa iste cijene alu felge, a ne zašto voziti zimske gume po zimi..... Zimska oprema je za mene obavezna po zimi, a u to spadaju sve 4 zimske gume, i osobno bi svakog kaznio ko se vozi 30 km/h po snjegu jer je frajer pa netreba zimske gume i napravi kilometarske kolone i sl. ..... Share this post Link to post Share on other sites
Vele_V6 0 Posted December 6, 2010 Evo jedna čelična ( bojane kupiš vozilo i dobiješ ovakvu rezervnu ) Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted December 6, 2010 Pa to se i traži da bude što uža da može bolje kroz snijeg...xD Share this post Link to post Share on other sites