1 1
bojan24

gdje kupiti 17cola čelične felge

Recommended Posts

kupio bi 5x100 17cola čeličane...jel to ima za kupit negdje kod nas(hr i slo)....ak neko zna točno?

kupio bi 5x100 17cola čeličane...jel to ima za kupit negdje kod nas(hr i slo)....ak neko zna točno?
mozda moydon....

Cini mi se da 17 ima samo u 5x112, ali treba provjerit

u molydonu imaš 17 cola samo od pežoa(5x108 razmak) , mada mislim da uopće ne postoji 17cola čelična za vw

ipak ima , od transportera ali ti to opet ne paše

Edited by tomica88

Čeličane uglavnom nisu jako izbačene tako da bi možda išle s nekim adapterima tipa 5x100 na 5x108 od Žopea,zanimljivo mi to sve zvuči :zivio

A zakaj svi za zimu hočete čelične felge i naravno bez radkapa? Jeli to zato da svi sa 500 m vide da imate zimske gume ili?

Jer po meni je jeftinije nabaviti rabljene alu felge 17 (u jako dobrom stanju) cola nego čelične 17 cola, a alu felge lijepše izgledaju ma kakve god bile....

To mi več duže vremena nikak nije jasno pa moram pitati u čemu je tajna.....

Jer isto tako npr. svi bi kupili čelične za dvojku 15 cola za 800 kn a za tu cijenu ili par sto kn više ima rabljenih alu felgi po želji i to bbs i slično......?????

Hah... da nije to ona rezervna? :rotfl

Pa to se i traži da bude što uža da može bolje kroz snijeg...xD

Edited by Leo

Đizus diesel power :huh:

Jel danas nešto cool i za preseravanje imat zimske gume ili jednostavno potreba i sigurnost po ovakvom vremenu,s 500 metara se i s ratkapama vidi ko ima zimske jer ti uglavnom prolaze normalno pored ostatka koji sa ljetnima koče promet na svakom raskrižju kad zapizdi snježina?

Zašto se uopće išta radi na autima,zato što se nekome nešto sviđa.

Meni osobno je žao alu felgu od bilo koliko zolla i koliko da je jeftino dobijem furat po snjegu soli i govnima jer po meni alu felga treba izgledat ljepo i neoštećeno a ne bilo kako,znači opet ista stvar=razlika ukusa.

A čeličnjara u toj veličini nije nešto što se vidi svaki dan i opet "meni" bi izgledala jebeno i da je hrđava do jaya,pogotovo na pici pici kolima :palci

Osim toga u styling podforumu je topic,znači alles ist relativische.

NHF :zivio

Škoda Superb ima 17 čelične kolko znam vidio sam jednom jer sam baš gledao kak ima tak velike ratkape

znači 5x112

diesel: ima i nekaj u tome ak je bal nek je bal a i kak veliš ima jedan pa hoče svi jer inače nisi "in" :fakjea :fakjea

vidio sam i Audi A6 (C5) sa 17 colnim celicanam...

bilo bi fora na npr. golf 3 ili 4 čelićna felga 17" i neka jebeno visoka guma nemora biti široka. i evo malog suv-a :D

i po potrebi s gewindama u visinu....

Edited by neno_vt

misliš jebeno niska guma :lol:

ne, baš što viša guma i preko zime mali terenc :palci

Edited by neno_vt

Nema čeličnih 17" sa rupama 5x100.

T5 ima 7x17 ,

Razmaz rupa 5x120

Centralna rupa: 65,1

ET 55

Pošto ima veliki ET može se napraviti ili možda kupiti ( neznam dal ima u ponudi 5x100 na 5x120)

adapteri i imaš onda prihvatljivi cca ET 35.

Đizus diesel power :huh:

Jel danas nešto cool i za preseravanje imat zimske gume ili jednostavno potreba i sigurnost po ovakvom vremenu,s 500 metara se i s ratkapama vidi ko ima zimske jer ti uglavnom prolaze normalno pored ostatka koji sa ljetnima koče promet na svakom raskrižju kad zapizdi snježina?

Zašto se uopće išta radi na autima,zato što se nekome nešto sviđa.

Meni osobno je žao alu felgu od bilo koliko zolla i koliko da je jeftino dobijem furat po snjegu soli i govnima jer po meni alu felga treba izgledat ljepo i neoštećeno a ne bilo kako,znači opet ista stvar=razlika ukusa.

A čeličnjara u toj veličini nije nešto što se vidi svaki dan i opet "meni" bi izgledala jebeno i da je hrđava do jaya,pogotovo na pici pici kolima :palci

Osim toga u styling podforumu je topic,znači alles ist relativische.

NHF :zivio

Mislim da si malo krivo pročitao moj post....

Je sam samo pitao zašto obavezno čelične felge za zimske gume (i to obavezno bez radkapa), kad su skoro pa iste cijene alu felge, a ne zašto voziti zimske gume po zimi.....

Zimska oprema je za mene obavezna po zimi, a u to spadaju sve 4 zimske gume, i osobno bi svakog kaznio ko se vozi 30 km/h po snjegu jer je frajer pa netreba zimske gume i napravi kilometarske kolone i sl. .....

Evo jedna čelična ( bojane kupiš vozilo i dobiješ ovakvu rezervnu :lol2 )

PA100018.jpg

PA100019.jpg

Pa to se i traži da bude što uža da može bolje kroz snijeg...xD

1 1