spiro 0 Posted December 3, 2010 zanima dali postoji električna vakum pumpa da bi se mogla spojit na golf 2 jer me sadašnja vakum pumpa zeza, ako neko zna molio bi da mi kaze jer mi je ovako stvarno tesko kočit Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 3, 2010 Pa ideš nekam na auto otpad i kupiš drugu za 50 kn..... A električna je samo na na abs kočionom cilindru na dvojki corradu, passatu do 93..... ali to ti baš nije jednostavno pripasati.... Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted December 4, 2010 gle imam tri vakum pumpe i svaka mi se ukljuci nakon 15min vozne , vec sam svasta probavo , ali nista. a problem je u tome sta mi u vakum pumpi ne izletavaju krilca, i tako je na sve tri vakum pumpe , a neda bog da mi neko izleti budem ga pobro i imao sranja bez veze i zato to oču riješit pod bilo kolu cjenu Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 5, 2010 gle imam tri vakum pumpe i svaka mi se ukljuci nakon 15min vozne , vec sam svasta probavo , ali nista. a problem je u tome sta mi u vakum pumpi ne izletavaju krilca, i tako je na sve tri vakum pumpe , a neda bog da mi neko izleti budem ga pobro i imao sranja bez veze i zato to oču riješit pod bilo kolu cjenu mozes ih imat i deset kad nevaljaju, kupi negdje ispravnu i sve 5 još se uvijek može naći bez nekih problema Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted December 5, 2010 gle mijenjao sam mašinu i na staroj je mašini dobro radilo, a na novoj ne i tako sve tri pumpe, a sve su ispravne vec sam razmišljo da nije do ulja, da nije pregusto i zaljepi krilca, a kad se ugrije ulje postaje rijede i onda proradi. ali ponovo ne vrerujem da je to toga. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted December 6, 2010 gle mijenjao sam mašinu i na staroj je mašini dobro radilo, a na novoj ne i tako sve tri pumpe, a sve su ispravne vec sam razmišljo da nije do ulja, da nije pregusto i zaljepi krilca, a kad se ugrije ulje postaje rijede i onda proradi. ali ponovo ne vrerujem da je to toga. a da ti servo bubanj ne zaebava? od 3 pumpe ,jedna je ispravna sigurno.. a znalo je i crijevo imat felera... Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted December 6, 2010 Nije jer nakon 10 min voznje se upali i sasvim dobro rad , a kad je auto na radnoj temperaturi odma se upali. Bas u vakum pumpi krilca ne izlete, a kad izlete sve je uredu. Svaki put kad je auto hladan, pali se kad je temperatura vode oko 50c. Da mozda nije ulje u pitanju da zaljepi krilca a kad se ugrije postaje rijeđe, pa odljepi krilca. Dali bi moglo biti to u pitanju? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted December 7, 2010 Nije jer nakon 10 min voznje se upali i sasvim dobro rad , a kad je auto na radnoj temperaturi odma se upali. Bas u vakum pumpi krilca ne izlete, a kad izlete sve je uredu. Svaki put kad je auto hladan, pali se kad je temperatura vode oko 50c. Da mozda nije ulje u pitanju da zaljepi krilca a kad se ugrije postaje rijeđe, pa odljepi krilca. Dali bi moglo biti to u pitanju? pa neznam bas osim ak imas smir u motoru..... onda bi se svima to dogadjalo..... Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted December 7, 2010 mozda sam lajk s sta je smir??? Share this post Link to post Share on other sites