lukavr6 0 Posted December 8, 2010 bok! zanima me na jeli več ko od vas stavio climatronic od passata u corrada? odlučio sam se da ču napravit to, pa sam uzeo od 35i passata kompletni climatronic, kiler, kompressor, uglavnom sve sam pokupio, pa ču sada skompletirat nešto (valjda:D). na šta sve trebam posebno obratit pažnju kad ču slagat to? gdje su kritične tačke? kako ukomponirat blendu od climatronica u corrada? hvala za pmoč, trebat če mi sigurno:D pozdravw, luka Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted December 8, 2010 Uploaded with ImageShack.us sto se tice struje neka netko strucniji napise koju, clana dinu01 zanima ista stvar Share this post Link to post Share on other sites
lukavr6 0 Posted December 9, 2010 (edited) super! hvala za sliku, tražio sam neku s baš tim climatronic displayem. ali to je od facelifta armatura a ja imam stariji tip, tako da se nadam da neče bit problema i u moju to stavit, a i nadam se da ču malo ličnije to ugurat u tablu:), plus toga moj climatronic nije od facelifta, pa če se nadam ljepše uklapat u auto. može neko reči di su svi ovi senzori koje treba climatronic, da radi tako kako treba? poz Edited December 9, 2010 by lukavr6 Share this post Link to post Share on other sites
lukavr6 0 Posted December 11, 2010 može mi ko sa iskustvom oko climatronica reči šta sve trebam za ugradnju u auto? znači blendu sa displayem, kable za elektriku, klima box, rele, još nešto? Share this post Link to post Share on other sites