kreza 0 Posted January 21, 2007 danas sam vidia na golf 4 felge od gti al 16 cola. ja sam mislia da su takve felge najmanje 17. jel ko zna di se mogu nać i koja im je cijena. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Matrix Posted January 21, 2007 Imam ja 17 od Golf V GTI ako si zainteresiran nazovi me na 098/330082 Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 21, 2007 To ti je kopija vrlo vjerojatno i postoje u 5x100. U zubaku u Ses. kraljevcu ih ima za kupit, a vjerojatno i u svako VW servisu. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 21, 2007 Naravno da postoje, uzela ih je frendica na Golfa V tdi, ceka se oko 3 tjedna na njih... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 21, 2007 (edited) 16" su od polo 9N2 GTI razmak 5x100 @Kreza :Probaj u Auto antonio, tebi je blizu, imaju replike Edited January 21, 2007 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 21, 2007 Imam ja 17 od Golf V GTI ako si zainteresiran nazovi me na 098/330082 on trazi za cetvorku, znaci rupe 5x100 nego jesu one polirane? Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 21, 2007 on trazi za cetvorku, znaci rupe 5x100 nego jesu one polirane? Pa pise mu da vozi Golf V Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 21, 2007 Pa pise mu da vozi Golf V po postu ja skontao da se raspitiva za g4,,,, Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 21, 2007 Budemo cekali dok gazda topica dode, nek on nama malo razjasni Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 21, 2007 vidio je na golfu 4 Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted January 21, 2007 (edited) Kod nas u BJ možeš kupit skoro svaku original felgu znaci golf 5 GTI Audy A8 itd.... Vulkanizer Pintar!! Ja sam sebi na Fabiu mislio kupit od Audy-a felge od A8 polirane slicne pikzibnerovim! Samo što su felge kopija a ne original!!! A tko to zna Edited January 21, 2007 by Paic-Bj Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 21, 2007 replike u BJ ???? ajd pitat za ovakve audi s-line u 18" sa razmakom 5x10 dao bi i svoje R&H za njih Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 21, 2007 Kod nas u BJ mo??e?? kupit skoro svaku original felgu znaci golf 5 GTI Audy A8 itd.... Vulkanizer Pintar!! Ja sam sebi na Fabiu mislio kupit od Audy-a felge od A8 polirane slicne pikzibnerovim! Samo ??to su felge kopija a ne original!!! A tko to zna kakve su mu cijene? Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-ck. Posted January 21, 2007 U Sloveniji u Bre??icama je frend uzeo za Passata 17' alu felge OZ vela. S povratom su ga do??le 78€ ??to je super cijena, ali ja osobno mislim da nema sreće s tako jeftilen felgama. Mislim da će se felga spigati nakon ??ta 2x pređe preko neke rupe... Nisu bez vraga prave alufelge skupe ko suho zlato... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 22, 2007 Decki znate onu Pisalo je i na PLOTU uhh u bjelovaru sam ja isao po felge jedne strava su bile kao kod markica na EX duji al bile su u losem stanju Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted January 22, 2007 16" su od polo 9N2 GTI razmak 5x100 da nije 9N3 Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 22, 2007 da nije 9N3 Nije Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted January 22, 2007 replike u BJ ???? ajd pitat za ovakve audi s-line u 18" sa razmakom 5x10 dao bi i svoje R&H za njih Sutra si dam truda pa pitam pa ti javim na pm. al neuzima ništ pod racun!!! netrži s polovnima-hebiga Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted January 22, 2007 nema problema,lako bi ja rijesio svoje felge s tim dimenzijama Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted January 23, 2007 vozim golf v al sam felge vidia na 4. i po??to me nebi i??a na 17 nego bi osta na 16 zanimaju te felge. i normalno odem u vw servis u splitu oni nemaju pojma o čemu pričam odem u auto antonia ni oni nemaju te felge. aj ako vama u zg nije problem raspitajte se malo pa mi javite cijenu. ??ta mislite za koliko bi moga prodat svoje.(orginal sa golf v sportline) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Riki Posted January 23, 2007 Nije je 9n3 btw. autoru topica: ako misli?? ostajati na 16" onda bolje pusti serijske sportline felge jer su sadvim solidne,a aftermarket ne bih na G5 stavljao ni??ta ispod 18" jer izgleda malo socijalno IMHO Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 23, 2007 je 9n3 Bla. Pa ??ta nije običaj kao 6N - 6N2, pa tako i 9N - 9N2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 23, 2007 je 9n3 btw. autoru topica: ako misliš ostajati na 16" onda bolje pusti serijske sportline felge jer su sadvim solidne,a aftermarket ne bih na G5 stavljao ništa ispod 18" jer izgleda malo socijalno IMHO slazem se,. a i obicne gti 17 mi tako jadno izgledaju tako da radije ostavi te origi 16, Share this post Link to post Share on other sites
Guest Riki Posted January 23, 2007 Bla. Pa ??ta nije običaj kao 6N - 6N2, pa tako i 9N - 9N2 nije bla nego je 9n3,valjda znam sta vozim i sta mi pise na racunu i papirima od auta Share this post Link to post Share on other sites