VelimiR32 0 Posted December 9, 2010 http://i.autoblog.com/2010/12/07/audi-quat...view-road-test/ Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 9, 2010 (edited) Jako mi bok zadnjeg kraja vuče na Rada. Interesantno! Al baš taj zadnji kraj (branik i svjetla) mi na ništ ne liči... Edited December 9, 2010 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 9, 2010 dosta podsjeca an koradea pogotovo s boka...zadnji kraj je ruglo Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 9, 2010 Pa sta rec nego da izgleda full moderno nesto sto se ne vidja svaki dan, al mene vise interesira tehnicka strana ove price, R5 2.5T i najnovija generacija Quattro pogona. Uglavnom nadam se da ce concept zazivjeti i u serijsku proizvodnju Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 9, 2010 btw meni je ljepsi vw scirocco novi.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 9, 2010 S boka ko i corrado,a i fiat Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 9, 2010 (edited) Ja bi bio jako sretan da je zaživio Corrado 2008... Edited December 9, 2010 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 9, 2010 ma previse je svemirski,bolje da nije izasa Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 9, 2010 malo previše oštrih linija,al dosta dobro izgleda... ako če zaživjeti ionako nije to krajnji dizajn,čini mi si kao konkurencija Roccu!? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 9, 2010 podsjeća na corrada...ima nešto posebno u tom audi-u, zadnji kraj na slikama nije nešto ali na filmiću u vožnji kada su svjetla upaljena meni predobro izgleda, ova slika za 2008 mi je totalno promašena, po meni bolje da nije izašao Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 9, 2010 definitivno podsjeca na corrada, ali malo mi taj prednji kraj vuce na mitsubishia zbog prednjeg branika, maske i farova....ok je audi, malo previse farovi uzdignuti od tla.....a ko zna, da je corrado 2008 izasao mozda bi nam se i svidjao kao serijski auto, a concept je druga prica... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 9, 2010 Ovaj audijev koncept meni predobro izgleda, pogotovo na onom filmicu, i jako podsjeca na corrada Neznam ali meni se jako dopao Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted December 9, 2010 prednji kraj je ko evo X Share this post Link to post Share on other sites
ivan_t 0 Posted December 9, 2010 meni je predobar od ispred brutalan, s boka mi baca malo na corrado ali od iza mi baca na audi quattro iz filmica... Share this post Link to post Share on other sites
stressman 0 Posted December 9, 2010 meni si špica ove zadnje lampe... napokon netko ima muda napraviti nešto (donekle) kockasto Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted December 9, 2010 Bolesno dobro napravljen audi Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted December 9, 2010 predobar je najvise me dojmilo blendanje kako se ledice okrecu unutar farova obratite pozornost na samom pocetku videa i na 0:24 min videa kako se okrecu a i linija je pun pogodak samo cijena ce mu biti velika mana Share this post Link to post Share on other sites
MRX 0 Posted December 9, 2010 baš je dobar ovaj audi, što ga više gledam više mi se sviđa.... zadnji kraj baca na ur quattra... Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted December 9, 2010 i meni je sjeo do jaja, ovaj 2008 mi izgleda kao zoom fora neka... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 10, 2010 dobar audi!! bočna linija je corrado al do jaja!! Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 10, 2010 bas dobro izgleda......unutrasnjost mi je perverzija.... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 10, 2010 Ima dosta slicnosti sa Corradom Ljep je auto,malo mi je prednji kraj cudan al ok izgleda. Drago mi je sta je motor petak turbo vec sam mislio da ce unutra neki 2.0T Share this post Link to post Share on other sites