3 3
.:stingray:.

Pocela nova era hrvatskog tuninga...

Recommended Posts

Dragi clanovi...

danas sam izvukao novo izdanje engleskog casopisa "Performance VW" iz postanskog sanducica.

Neki od nas su vec znali za to, nekima ce to bit mozda novo. Uglavno, da ne duzim.. Cestitam Ronaldu Barcanu, kao prvi clan VW Club Croatie je usao u Performance VW.

A nece biti jedini, to mogu vec sad rec. I sad.. uzivajte :) Hvala Miri i Roniju na realizaciji fotoshootinga. Iako nisu sve slike nasle svoj put u novine, iskoristit cemo ih na drugi nacin..

sciroccopvw0.th.jpgsciroccopvw2.th.jpgsciroccopvw3.th.jpgsciroccopvw4.th.jpg

Svaka cast :respekt tako terba da sve vise auta iz HR bude na naslovnicama.....

ovo je odlicno i definitivno zasluzeno....svaka čast :respekt

i posebno mi je drago sto su se naši auti poceli pojavljivati u casopisima..

jos jednom cestitam :palacg

nema se tu sta govorit nego

jokerclaps.gif

:respekt:respekt

Odličan je scirocco!! Ovaj auto je definitivno zaslužio naći se u tako nekom časopisu.. :palacg

Edited by smoki

definitivno zasluženo :respekt

predobar crvendać, nadam se da ću i ja jednog dana uspjeti sastaviti nešto slično ovome roccu!!

Edited by rajkec

Hvala svima na cestitkama.

Iskreno, niti sam ocekivao ovako nesto, niti se tome nadao, zato je jos sladje.

Inace, slika i price u casopisu ne bi bilo da nije bilo predsjednika Mire i Igora koji su me nagovorili na photosession, te im zbog toga i ovim putem jos jednom puno hvala.

Nadam se da moj Scirocco nece ostati jedini u VW Performance-u, jer kod nas, a osobito tu na forumu ima jos puno zanimljivh i divljenja vrijednih projekata koji sigurno zasluzuju da budu objavljeni. Treba svijetu pokazati da u jednoj maloj zemlji ima puno zaljubljenika koji su spremni uloziti prvenstveno vremena i truda u nesto sto vole, bez obzira na financije. Tim vise, mislim da je kod nas puno teze napraviti dobar projekt, nego negdje vani, prvenstveno zbog financija, jer znanja i volje i entuzijazma nam ne fali. To su vec pokazali mnogi, a kao veliki zaljubljenik u VW, nadam se da ce tako biti i ubuduce.

PozdraVW

3 3