1.8Tony 0 Posted December 12, 2010 (edited) evo da i ja predstavim svoju zvecku.. znaci passat 18T 20V,99.god,110kw(150ks) 128000km,od opreme ima centr. bravu,daljinsko,el. podizace,el retrovizore,abs,servo,climatronic. od stvari koje su naknadno stavljane su multlock,bi-xenon,rep na gepek,spojler na zadnje staklo,maska bez znaka,obrve i plin s bocom od 90l,s kojim sam prezadovoljan,sve je to rad mojih ruku i po meni sve se uklopilo savrseno.jos u planu imam kupiti 17cola, staviti folije,zamraciti stope i kupiti gewinde(pa ako ko ima kakvu kombin. ili negdje uzet gdje nije deracina kao ovdje u dbk bio bih zahvalan),auto je sada na tvornickim oprugama,imam neke crvene FKautomotiv opruge koje sam stavljao i nisam bio zadovoljan jer je put katastrofa ovdje pa sam ih skinuo jer sam imao osjecaj da ga razvaljivam,dok su gewinde ipak udobnije(opruge su na prodaju). da neduljim] vise evo par slika pa procijenite sami komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....=45956&st=0 Edited December 12, 2010 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites