nico155 0 Posted December 13, 2010 ne radi mi vozacevo sjedalo samo suvozacevo ...ima tko kakvu ideju mozda onaj automat ili kako se to vec zove mislim 59 zamjeniti pa vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 13, 2010 (edited) mene isto zanima jer ni meni ne radi vozačevo grijanje. Di i kaj treba pogledat. Kod mene je riješ o G4. Edited December 13, 2010 by marin-82 Share this post Link to post Share on other sites
nico155 0 Posted December 13, 2010 eto samo da se zna ona "crna kutija-automat" br.59,probao sam zamijeniti ali nista .... suvozacevo radi i dalje a vozacevo ne najvjerovtnije otisla spirala u sjedalu-trebalo bi tamo smjeriti otpor i odmah se zna ,ali posto ja nemam AMPERMETAR nemogu nista dalje ... ima nesto drugo ?-mislim o sjedalu p.s.kako je dobar luksuz Share this post Link to post Share on other sites
nico155 0 Posted December 14, 2010 izmjereni sve voltaze i otpori su jednaki mislim na vozacevom sjedalu i suvozacevom,probao zamjeniti sjedala i onda je vozacevo radilo na suvozacevom a obrnuto ne....sve lijepo slozio na mjestu i sad radi vozacevo a drugo ne ---prije bilo obruto...dajte elektricari javite se ... Share this post Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted December 15, 2010 To zvuci bas cudno, mozda ti nisu ovi Kontakti ispravni... Probaj skinuti ovaj steker sto di dolazi iz centralne elektrike i izmjeri na njemu i napon, i struju ali da ti je na salteru stoji "0" u biti kao da je ugaseno, i onda mu dajes polagano prvo na "1" na na vise,i vidi sta se desava, tak i probaj na suvozacevom mjestu. Tesko ti je tu dat neko x rijesenje, jer i sam vidis, da je neka frka tu, moras sistematski iskljucivat moguce greske.. Javi, kad vidis to. Pozz,Tony Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted December 21, 2010 Evo da se i ja priključim imam isto problem ne radi grijanje sica u Golfu 3, s tim da mi fali na suvozačevom sicu rele, jel ima neko iskustva s grijanjem sica ili shemu neku da vidim kak to uopce radi, koji pin sta treba imat, koji osigurac je za to i odkud krce napajanje (koja brika na osigurač kutiji) pa da mi skratite vrijeme istraživanja, unaprijed hvala. Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted December 25, 2010 Evo da se i ja priključim imam isto problem ne radi grijanje sica u Golfu 3, s tim da mi fali na suvozačevom sicu rele, jel ima neko iskustva s grijanjem sica ili shemu neku da vidim kak to uopce radi, koji pin sta treba imat, koji osigurac je za to i odkud krce napajanje (koja brika na osigurač kutiji) pa da mi skratite vrijeme istraživanja, unaprijed hvala. ljudi, znam da su blagdani i da se trijeznite od VW xmas Karlovca, al mene zebe za guzicu, pomoc!!! (zena grije koliko moze, al nije uvijek sa mnom) Share this post Link to post Share on other sites
bakcil7777 0 Posted January 1, 2011 imat cu ja za par dana instalaciju komplet izvadjenu, pa ti poslikam sta te zanima.... Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted January 1, 2011 imat cu ja za par dana instalaciju komplet izvadjenu, pa ti poslikam sta te zanima.... Fala, budem pročačkao malo po tom jer još nisam ni tako niš pa pitam šta če me zanimat Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted January 5, 2011 Grije, grije aj još je to daleko od ispravnog al kak tak grije. Primio sam se čačkanja i otkrio sljedeče : Prvo sam zaključio da nema uopče plusa nigdje osim na žici za osvjetljenje šaltera, vizualnim pregledom osigurači su kao bili uredu, skinem ja osigurač kutiju reko nije uštekana instalacija il neš sa žicama ne valja, gledam sve u redu, reko mora nes bit do osigurača ili osigurač kutije i tako uzmem probirku i počnem pikat redom osigurače i gle vraga ošo jedan 15 amperski, puko od starosti nije izgorio neg se razlotala jedna strana ne provodi a zgleda O.K.. Stavim novi i sic progrije,ali... Ne radi regulacija, na jedinici grije da peče za guzicu i moras ga gasit i još ne grije ljevi guz, desna strana sica plohe za sjedenje je topla, lijeva nije i naslon je normalno topli s obije strane. Nadam se da je sonda s lijeve strane koja ne grije pa zato ne prekida grijanje, nadam se da nije riknula. Uglavnom moram raskopat sic i vidjet sta se da, bumo vidli pa izvjestim ak se toga primim za sad radi ovak na gasi kad pece. Da i izgorila je ona zelena tinjalica u šalteru imao sam samo žutu tak da moram nabavit zelenu pa ju zalotat u šalter. Kaj se tiče suvozačevog sica tu je potrgana instalacija ona kratka za rele ispod sica to cu slozit i fali mi rele ovom putem ak neko ima rele 59 za prodat nek se javi. P.S. sad mi je proradilo i rikverc svijetlo (na istom su osiguraču). Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted January 6, 2011 kad smo već kod grejača sedišta , koliko vremena treba da se oseti grejanje, kod mene na pasatu treba bar 15 minuta i jedno i drugo sedište, dal to tako treba ? Share this post Link to post Share on other sites
Vanjaus 0 Posted January 6, 2011 kad smo već kod grejača sedišta , koliko vremena treba da se oseti grejanje, kod mene na pasatu treba bar 15 minuta i jedno i drugo sedište, dal to tako treba ? na starom sistemu ko golf 3 treba 1min i vec se osjeti fino za 3 min. pece za guzu , al on grije uvjek s 12V i ak je vruce gasi i pali struju prek relea , a novi sistem pusta slabiju ili jacu struju prema zadanoj jacini na salteru. e sad za koliko novi sistem zagrije, nemam poima, makar sam se neki dan vozio u novom audiju A6 i grijalo je vec za 2, 3 min. Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted January 8, 2011 pa i meni je sumnjivo da mu treba toliko da se zagreje moraću to malo da ispitam Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted January 26, 2011 pa i meni je sumnjivo da mu treba toliko da se zagreje moraću to malo da ispitam dok sam imao b5, meni je pocelo grijat odmah za min-dvije tak da mislim da ti nes nije ok... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 26, 2011 Meni isto pocne grijat za minutu-dvije.. To 15min kod tebe,mi je nes puno! Share this post Link to post Share on other sites