Roberto 0 Posted December 14, 2010 Ovako, stavio sam zabunom na svoj auto svjećice koje su stupanj hladnije od propisanih, uzeo sam za 9A a imam ABF....sad me zanima da li je moguće da auto ide lošije zbog toga? Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted December 14, 2010 Ovako, stavio sam zabunom na svoj auto svjećice koje su stupanj hladnije od propisanih, uzeo sam za 9A a imam ABF....sad me zanima da li je moguće da auto ide lošije zbog toga?moguce je,,, Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted December 15, 2010 mozes li napisati oznake obe svjecice i naglasiti koje bi trebale biti a koje si probao Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted December 15, 2010 Ako se dobro sjećam stavio sam NGK BKUR7ET umjesto BKUR6ET-10. Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted December 15, 2010 (edited) Sa NGK BKUR7ET nebi trebao ići slabije no nisi napisao koliko slabije,kako se auto ponaa itd... Ako si samo promijenio svječice a jo ima stare vrati stare i vidi dali se auto ponaa kao i prije. Ako je tako onda kupi one koje su namjenjene za taj motor. Ja imam NGK BKUR7ET na 9A(blok)/KR(glava i bregaste) i meni je bez problema no ja imam K-Jetronic pa je moda tako zbog toga. Edited December 15, 2010 by Kenny Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted December 15, 2010 Nemam stare više....ide on ok al pri višim okretajima imam osjećaj da se lagano guši. Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted December 15, 2010 Sa NGK BKUR7ET nebi trebao ići slabije no nisi napisao koliko slabije,kako se auto ponaša itd... Ako si samo promijenio svječice a još imaš stare vrati stare i vidi dali se auto ponaša kao i prije. Ako je tako onda kupi one koje su namjenjene za taj motor. Ja imam NGK BKUR7ET na 9A(blok)/KR(glava i bregaste) i meni je bez problema no ja imam K-Jetronic pa je možda tako zbog toga. Mogu i ja pitanje nabrzinu vezano za gornji post? Isto imam 9A blok / KR glava i bregaste na KE-jetu i glava i blok su spusteni pa je kompresija oko 14.5. Mijenjao bih sad svicice i zanima me dali bi mi bile ove tvoje NGK BKUR7ET ok za ovu kompresiju? Nisam strucnjak al rekli su mi da bih trebao stavit stupanj hladnije? Jesu to te? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted December 15, 2010 U mene su NGKBKUR7ET na 9A bloku ,kr glavi i na KE-jetronicu...sve je ok...ali su odradile svoje pa ih planiram mjenjati,mislio sam uzeti iste ali ako netko preporucuje bolje...? Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted December 16, 2010 NGK BKUR7ET one range colder than NGK BKUR6ET [OEM heat range] Znači, NGK BKUR7ET su sa stupanj hladnije od tvornički namijenjenih NGK BKUR6ET. Samo si to stavite na autiće i redovno mijenjajte i neće biti problemčeka Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted December 16, 2010 NGK BKUR7ET one range colder than NGK BKUR6ET [OEM heat range] Znači, NGK BKUR7ET su sa stupanj hladnije od tvornički namijenjenih NGK BKUR6ET. Samo si to stavite na autiće i redovno mijenjajte i neće biti problemčeka Ok hvala Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted February 5, 2013 Naletih na ovu temu slučajno, dižem je iz pepela pošto se i meni isto čini... Stavio sam BKUR7ET i čini mi se da ide malo slabije nego prije, ako netko još ima iskustva sa time nek napiše pokoju... Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted March 1, 2013 Kao što sam i napisao prije, meni je isto malo slabije išao sa tima dok nisam vratio nazad propisane svjećice... Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted March 1, 2013 Kao što sam i napisao prije, meni je isto malo slabije išao sa tima dok nisam vratio nazad propisane svjećice... ma meni je bila jedna vakumska cjevčica u pitanju, a auto je remapiran tako da izgleda da mi odgovaraju ove svjećice... Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted September 15, 2013 da i ja priupitam ako netko zna Koje svjecice da stavim na 1.8 16v kr sa 2 karburatora, bile su neke bosch sa 3 elektrode ali dok je bio kjet, no sad sam stavio karburatore i beru ultrax sa 4 elektrode, nekako mi to sve nije nesto, da li netko zna iz prve ruke Share this post Link to post Share on other sites