Ledeni VR6 0 Posted December 15, 2010 znaci trazim za maglenke h3 led zarulje. gdje ima za kupit i jel ima mozda netko da ih hoce prodat? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 15, 2010 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-H3-68-SMD...sQ5fAccessories Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 15, 2010 (edited) znaci trazim za maglenke h3 led zarulje. gdje ima za kupit i jel ima mozda netko da ih hoce prodat? hvala javi se jensu... on ih ima i ako me pamčenje dobro služi, mislim da je 150-200kn par takvih led žarulja... i odmah da ti kažem, nećeš dobiti nikakvu svjetlost s njima... svijetlit će bijelo 4300/6000K ali to ti niš nebu baš značilo po magli... btw. http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla-tuni...a-oglas-1818276 Edited December 15, 2010 by Biker boy Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted December 15, 2010 istina, neces imat nikakav snop svjetala, al ak mislis to koristit ko dnevna to je ok Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted December 15, 2010 auto nece bit za svaki dan... vise za šminku... narucit cu 4300k h4 bixenon tako da mi je jednake boje..hvala na info Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 15, 2010 evo samo jedan primjer kako svijetle te led... to je čist super za dnevno svijetlo, kao što škoda ima na svojima riješeno... i onak za šminkicu... Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted December 15, 2010 pa te maglenke od dvojke nikad nisu svijetlile kako treba. kako da sam dvije svijece upalio i stavio unutra.. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 15, 2010 imas u oglasima jedan topic gdje se svakakvih LEDica prodaje.... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted December 31, 2010 Ja sam ih imao u maglenkama isto radi xenona za dnevna svjetla, izdržale su manje od 2 mjeseca tak da ti nebi to preporučio, sad imam obične žarulje i baš me briga za boju svjetlosti, glavno da po danu na kratke relacije ne koristim xenon.... Share this post Link to post Share on other sites