1 1
tomica

problem xenon

Recommended Posts

eto da se i ja javim i ovdje, imam isti problem sa xenonima. HID kit H7 žarulje sa CanBusom sam dobio za rođendan iz firme auto pro centar. Isto radi ok sve dok se ne upale duga svijetla, onda treperi i ugasi se. Ugasim svjetla i ponovo upalim, sve 5 tako da se vozim bez dugačkih. Probavao sam prebacivati žarulje, pa balaste ali nisam uspio ništa...... radio se o Golfu 5

Edited by VWalentino

postoji jedna stvarčica koja ti se zove warning canceler, i to tutneš gore na taj ksenon i nećeš imat problema( osim što su kineski ksenoni) :) LP

mislis da bi to sigurno rijesilo problem?

ja pa dok upalim xenon, neradi mi radio vise?? samo krci

kao da jebe signal

mislis da bi to sigurno rijesilo problem?

da sigurno, imao dva pasatta na ugrdnji i isto na taj način se manifestiralo.. tutnuo to gore i radi bez problema...nemoraš ništa drugo dirati, košta ti oko 150kn 2 kom

ja pa dok upalim xenon, neradi mi radio vise?? samo krci

kao da jebe signal

to ti je ksenon kriv ometa ti frekvenciju, meni na mom se to isto događa, tj samo neke postaje nemogu loviti :lol:

JA ti tutnem USB stick pa nek na radiu krči koliko hoće :bag: LOL

najlakse je kupit vidis neko mi je gore napisao da kupim balaste koji imaju can bus i kaj da sam ih kupio k... bi napravio s tim popusio bi lovu,ocu cut vise misljenja ljudi koji to slazu.

postoji jedna stvarčica koja ti se zove warning canceler, i to tutneš gore na taj ksenon i nećeš imat problema( osim što su kineski ksenoni) :) LP

stavio jucer to opet isto nista se nije promjenilo!!!

Ja sam na motor sebi ugrađivao xenon i kad dam kontakt xenon samo zatreperi i ugasi se, onda sam spojio motor na punjač akumulatora da dignem napon i onda se upalio ali je treperio..i idem postepeno po instalaciji da bih našao kak su žice na više mjesta cvikane i spajane, to sam eliminirao i onda išao dalje i vidio da se dimi iz stopice mase.

Na kraju sam žice provukao nove od glavnog konektora a za masu stavio deblju žicu, većeg presjeka, očistio bolje točku na rami (šasiji) i dobro spojio, i sve stopice nove.

Od tada više nikakvih problema nemam. Samo kad pališ auto/motor neka xenoni budu ugašeni..znači prvo upali auto pa onda svijetla jer su mom frendu tak 3 seta izgorila, da bi na kraju sve skinuo dolje..Kad auto zavergla dođe do podnapona a kad se upali alternator počne punit i dođe do prenapona, i ta razlika potencijala ti ubije xenon.. :palacg

stavio jucer to opet isto nista se nije promjenilo

ali baš ništa!!! jel se barem upali na kratko pa ugasi ili su ti simptomi isti?

ali baš ništa!!! jel se barem upali na kratko pa ugasi ili su ti simptomi isti?

sad je s tim jos gore , jos vise trpcu svijetla!

a to ti je taj, canbus,iliti warning canceller, si siguran da si uzeo dobru stvar, jesi siguran da je taj ksenon kit gore ispravan... ja sam ih imao 2 na ugradnji + 3 octavie2 i to je riješavalo problem taj koji si opisivao, imam dobru volju ako imaš vremena sljedeći tjedan... pa da ja to pogledam jer mi nema smisla! jesi li instalaciju dobro spojio, možda je samo nekakva glupost. lp

kaj na ovom forumu niko ne vozi passata a daje stavio xenon??????da cujem dal je netko od njih imao problema.

Za nove automobile a tiče se tvoga vw Passata obavezno moraš imati uz balaste Can bus (poništavač grešaka) i sve radi kao urica. Čitam o xenonu 10 dana na svim portalima što se xenona tiče jar sam i sam u nabivi istih za svog Passata a ne bih htio da imam upravo takovih problema koji se događaju upravo u nadostatku Can busa !!

LP

Edited by Mrgud

evo da ti kazem iz prve ruke...

nemoj se zahebavati i prtljati jer neces rijesiti problem... odi u tnt radionicu u zg buduci da ti nije daleko, plati i rugaj se.

meni sve radi besprijekorno vec 2 godine, a prije toga mi nije niko zna namontirati xenon..

Pozz!!

Namontirao sam xenon i cijelo vrijeme trepere (malo) pogotovo suvozačevo kao da mjenja boju. Nešto sam čitao da bi trebalo preko vag com-a nešto aktivirati?

Spojiš priej balasta paralelno kondenzator od 2600 mF da pegla napon i sve radi OK

Danas sjeo u auto i sve normalno. fala!

1 1