1 1
HUZO

audi 100 2.3 problem sa gasenjem masine

Recommended Posts

dakle ovako mi se dogadja,ujutro kad je hladan auto upali na prvi zub,bilo na plin bilo na bengu!

e i onda recimo odem u ducan i ugasim ga i hocu ga opet upalit i nema boga da upali,verglam jedno minutu i onda onako lagano dolaze okretaji i upali i onda normalno radi kad upali i onda opet pustim gas pa mi krepa nekad i onda opet nece upalit i tako u krug!a na leru nekad radi super,i odjednom samo padnu okretaji pa mu dam gasa pa opet padnu okretaji, cak mi se i u voznji gasi ono vozim drzim gas i odjednom pocne cukat pa proradi pa cuka pa proradi i tak...dali netko ima kakvu ideju sta da gledam???dali me to k jetronic zahebava?? pomagajte!!!!

termo prekidac na racvi od vode,vjerovatno daje pogresnu informaciju pa se pali čok i kad je motor ugrijan

pa zar bi se gasio da radi pod chokom? da sad malo cackam po njemu i skuzim da na plin zapravo radi dobro,a na benzin nikako,da nije filter ili pumpa?

digao sam mu ler gas na plin na 1300 okretaja i ne gasi mi se sad i tak cu se i vozit dok ne nadjem majstora nekoga...

ma MAF je mehanicki,znaci koliko zraka uzme,toliko se otvori klapna ....i nije zaglavljen,probao sam to...neznam dali da idem raskapat k-jetronic...ne usudim se bas :)

nije ke jet,nego obicni k jetronic.... i ja sumnjam na pumpu goriva ili filter...

plin ti nije zdetonirao ?pa ti shebao glavu ajnsprica.....to je dost cesta pojava kod tih k-jet audija....

plin ti nije zdetonirao ?pa ti shebao glavu ajnsprica.....to je dost cesta pojava kod tih k-jet audija....

kaj znaci plin mi nije zdetonirao? :mellow: pa ja mislim isto da je problem u k jetronicu....

plin ti grune natrag u usis.....raspitaj se medju vlasnicima slicnih audija i sjebe k jet......sad jasnije?

plin ti grune natrag u usis.....raspitaj se medju vlasnicima slicnih audija i sjebe k jet......sad jasnije?

pa znam da grune plin,ali zasto?? brijem da je k jetronic zalijan s bengom ili pusta zrak negdje pa mi osiromasi smjesu pa grune plin ,a moze bit i da je zastopan filter goriva pa me zato hebe sve...moram to vidjet prvo

pa znam da grune plin,ali zasto?? brijem da je k jetronic zalijan s bengom ili pusta zrak negdje pa mi osiromasi smjesu pa grune plin ,a moze bit i da je zastopan filter goriva pa me zato hebe sve...moram to vidjet prvo
plin ti grune ak zbog niceg zbog starih kablova......a jbg,kreni redom pa bus nasel kaj te hebe :palacg

plin ti grune ak zbog niceg zbog starih kablova......a jbg,kreni redom pa bus nasel kaj te hebe :palacg

ma kablovi su novi! to nije! ili je filter/pumpa ili moram raskopat k jetronic ,ali me strah da ga ne sjebem!

1 1