zano 0 Posted December 19, 2010 (edited) Ovak imam golfa 3 TDI i unutra je climatronic onaj noviji sa encom i dobro je sve sa ventilatorima dok je ventilacija ugasena al cim upalim grijanje ili hlađenje odmah mi se pale ventilatori pa makar je -10 jel to normalno??? al da vam kazem da je auto tek slozen i jos nema plina od klime unutra ako to ima veze??? Hvala E da i kad dam kontakt ili kad upalim auto climatronic zmiga jedno pola min i onda pokazuje normalno Edited December 19, 2010 by zano Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted December 19, 2010 Imam četvorku ali mi se događa ista stvar. Čim upalim klimu bilo na auto ili ručno obadva venitlatora rade ko blesavi. I čim je vani hladnije treba mu više od pola sata da bi se zgrijo. Pomaže samo ECON. Share this post Link to post Share on other sites
mmm 0 Posted December 20, 2010 Kada je econ upaljen, kompresor je iskopcan zato i ne rade ventlatori. A cudno mi je da ti se pale ventilatori ako nemas plina u sistemu, mislim da nebi smjeli. Share this post Link to post Share on other sites
zano 0 Posted December 21, 2010 ma skuzio sam da vrte i kad dam kontakt i kad upalim auto pa makar ugasena ventilacija ili upaljena oni stalno vrte! Nesto je otislo al je pitanje sto??? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted December 21, 2010 pogledaj u kakvom je stanju reley jedinica ispod ekspanzione posude, jer ona daje uvjete paljenja ventilatora s klimom i bez.. Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted December 21, 2010 pogledaj u kakvom je stanju reley jedinica ispod ekspanzione posude, jer ona daje uvjete paljenja ventilatora s klimom i bez.. Možda indikator temp.vode?? probaj ga otpojit ili "zbrikat"..ovo je samo pretpostavka.. Share this post Link to post Share on other sites
zano 0 Posted December 21, 2010 to je ono na kileru??? Share this post Link to post Share on other sites