0
zano

Ventilatori stalno vrte

Recommended Posts

Ovak imam golfa 3 TDI i unutra je climatronic onaj noviji sa encom i dobro je sve sa ventilatorima dok je ventilacija ugasena al cim upalim grijanje ili hlađenje odmah mi se pale ventilatori pa makar je -10 jel to normalno??? al da vam kazem da je auto tek slozen i jos nema plina od klime unutra ako to ima veze??? Hvala

E da i kad dam kontakt ili kad upalim auto climatronic zmiga jedno pola min i onda pokazuje normalno

Edited by zano

Imam četvorku ali mi se događa ista stvar. Čim upalim klimu bilo na auto ili ručno obadva venitlatora rade ko blesavi. I čim je vani hladnije treba mu više od pola sata da bi se zgrijo. Pomaže samo ECON.

Kada je econ upaljen, kompresor je iskopcan zato i ne rade ventlatori.

A cudno mi je da ti se pale ventilatori ako nemas plina u sistemu,

mislim da nebi smjeli.

ma skuzio sam da vrte i kad dam kontakt i kad upalim auto pa makar ugasena ventilacija ili upaljena oni stalno vrte! Nesto je otislo al je pitanje sto???

pogledaj u kakvom je stanju reley jedinica ispod ekspanzione posude, jer ona daje uvjete paljenja ventilatora s klimom i bez..

pogledaj u kakvom je stanju reley jedinica ispod ekspanzione posude, jer ona daje uvjete paljenja ventilatora s klimom i bez..

Možda indikator temp.vode?? probaj ga otpojit ili "zbrikat"..ovo je samo pretpostavka..

0