v-hrkac 0 Posted December 19, 2010 postovanje dakle trazim nekog za ciscenje turbine za svog passata 00god 90ks zastekala su krilca za vece okretaje i auto baca u safe mod poslije 3000okretaja bio je na compu-turbina je ok samo je zacadjena e sad meni treba netko tko se kuzi u to da mi skine turbinu,ocisti je,stavimo je gore probamo i ja posteno platim ako ima netko tko se kuzi u to moze napisati ovdje cijenu popravka ili mi sms poslati na 091-9247462 e da podrucje zagreba bi bilo optimalno Share this post Link to post Share on other sites
freak_kc 0 Posted December 19, 2010 postovanje dakle trazim nekog za ciscenje turbine za svog passata 00god 90ks zastekala su krilca za vece okretaje i auto baca u safe mod poslije 3000okretaja bio je na compu-turbina je ok samo je zacadjena e sad meni treba netko tko se kuzi u to da mi skine turbinu,ocisti je,stavimo je gore probamo i ja posteno platim ako ima netko tko se kuzi u to moze napisati ovdje cijenu popravka ili mi sms poslati na 091-9247462 e da podrucje zagreba bi bilo optimalno imaš neki sprej ko wd za čiščenje turbina Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 19, 2010 DIY čišćenje VNT turbine Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted December 19, 2010 kod mene u radioni, 600 kuna sa skidanjem turbine Share this post Link to post Share on other sites
v-hrkac 0 Posted December 19, 2010 kod mene u radioni, 600 kuna sa skidanjem turbine mogli bi se dogovoriti gdje je radiona daj broj za kontakt i jel bi to mogao odradit odmah iza bozica i daj neki popust kolega smoki je jeftiniji ma daj mob ostalo cemo se dogovoriti hvala Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted December 20, 2010 091 730 9698 tihomir prije Nove nista, prebukirani smo sljedeca dva tjedna radiona je u dubravi, a popust sam ti vec dao, inace je 700 kuna ak ti je hitno, jeb ga, fakat imamo pun kufer posla, prepusti kolegi smokiju posao Share this post Link to post Share on other sites
Snake 0 Posted December 29, 2010 da ne otvaram novu temu ko to u rijeci radi??? Share this post Link to post Share on other sites
shaggy_precko 0 Posted February 2, 2012 imam ja pitanje u vezi turbine..imam passat b4 1994 tdi 66 kw .kad stisnem gas cujem turbinu i neko ko pucketanje unutra..kako bi rekao...kao kada upalite propeler neki i samo malo gurnete nešto unutra da malo zapinje.dali bi netko zna što bi to moglo biti Share this post Link to post Share on other sites