1 1
dpeic2

mali zvucnici u kutevima instr.table golf 2

Recommended Posts

Posto me trazilica zeza danas i jucer,samo izbacuje da nema rezultata ili da smanjim broj znakova ili tako nesta..

Molim pomoc znalaca ovdje

Radi se o golfu 2

Kako nemam nikakvih zvucnika u instr.tabli,tamo u ljevom i desnom kutu,zanima me tocna dimenzija tih zvucnika koji idu gore na tu tablu.

znaci zanima me original dimenzija,da nemoram pilat nosace ili zvucnike ugurivat pa da nebi bilo majko mila unisti sve.

Stavio sam 6x9 ovalce iza na tablu nad gepekom,a sada bi stavio zvucnike i u za to predvidjena mjesta na prednjoj instr.tabli.

Hvala.

Edited by dpeic2

8.7cm

al idu 10-ke uz male preinake...

dosta bolji izbor imaš 10-ki

Jeli 8,8 ili 8 cm,decki nemojte da bude kratko?

I dali treba biti samo ona kao 2 prostora za sarafljenje?Ili stanu i sva 4 oko zvucnika di idu sarafi..

Vidim ja da ce to bit nemoguca misija tako nesta nabavit u mom gradu..

:rolleyes:^_^

Ajmo dalje,bitno je da su dimenzije tocne 101 %

Joj samo nemojte preinake,boli me glava vec od knapanja i spananja,preinaka,uhhhh..

A jesi skupi ovaki malci,a svaki 10 wata rms-a ima..Ako i toliko..Jel se to uopce isplati metati,ili je to bacanje 30-50-ak eurica?

Edited by dpeic2

Standard je 3.5 incha, a sad koliko je koji zvučnik nemam pojma to ovisi o brandu

, uglavnom bilo koji 87mm bi trebali pasat...

A oni vidim daju cca 10-ak wata rms-a

Dali se to isplati uzet,tj cini mi se bacit 30-50 eurica za njih?

Mislim 10 wata rms-a.. :rolleyes:

A radio ti ima oko 15w, tak da te ne brine to... ovmogu oni to trpit, al ako ti ne fale nema smisla da ih kupuješ...

jel imaš zvučnike u vratima???

E problem je sta nemam zvucnike u vratima,a zasto nemam?

Gledam po projektima,ljudi sarafe zvucnike u one koa pretince u vratima,dosad sam vidim 5 komada i na svima kad se pojaca zvuk,onda senbreci ta plastika,kao i vrata da se cuju,valjda onaj slic tuce u stup,pa daje neki glup i tup zvuk vrata..nekako mi kolmpara taj pretinac..

za sada imam samo ovalce na zadnjoj tabli,magnatove,nove..tubu imam,ali nije namontirana sa pojacalom,ali to mi sve nekako zvuk kao daleko iza ledja,odlicno se cuje ko sjedi na zadnjoj klupi..ali meni napred nije to to..

prijedlozi?

87mm prednji

4x6 elipse pozada

ja sam uzeo soundstream xtc seriju u sound garageu

prednji xts320 - 300kn

zadnji xts462 - 309kn

al dobro razmisli, jer to su jako mali zvucnici i nemozes puno ocekivat od njih.

Probaj soundstream tarantula seriju nabavit :palacg

8,7cm je original.. ja sebi stavio 10cm... mislim da imas u mom projektu sliku zvucnika..

Orginalno ide 8.7 cm i od njih ne treba očekivati čuda. Novi su dosta skupi, naravno ako se hoće nešto kvalitetnije.

Visokotonce gore u tablu pasu ti od trojke,pola,pasata,itd.. I kupi orginal police sa zvucnicima koje idu u vrata, sa 13cm koji idu orginal unutra. Ovo sa 87mm je pusiona. Čuju se malo bolje nego visokotonci. Pozz

1 1