dpeic2 0 Posted December 20, 2010 (edited) Posto me trazilica zeza danas i jucer,samo izbacuje da nema rezultata ili da smanjim broj znakova ili tako nesta.. Molim pomoc znalaca ovdje Radi se o golfu 2 Kako nemam nikakvih zvucnika u instr.tabli,tamo u ljevom i desnom kutu,zanima me tocna dimenzija tih zvucnika koji idu gore na tu tablu. znaci zanima me original dimenzija,da nemoram pilat nosace ili zvucnike ugurivat pa da nebi bilo majko mila unisti sve. Stavio sam 6x9 ovalce iza na tablu nad gepekom,a sada bi stavio zvucnike i u za to predvidjena mjesta na prednjoj instr.tabli. Hvala. Edited December 20, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted December 20, 2010 (edited) trebao bi biti okrugli u promjeru 88mm ili 8,8 cm, nesto nalik kao ovo-samo usporedbe radi http://www.comparestoreprices.co.uk/in-car...ood-kfc-87e.asp Edited December 20, 2010 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
amilo1538 0 Posted December 20, 2010 8 cm. sebi sam stavija te. Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 20, 2010 8.7cm al idu 10-ke uz male preinake... dosta bolji izbor imaš 10-ki Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted December 20, 2010 (edited) Jeli 8,8 ili 8 cm,decki nemojte da bude kratko? I dali treba biti samo ona kao 2 prostora za sarafljenje?Ili stanu i sva 4 oko zvucnika di idu sarafi.. Vidim ja da ce to bit nemoguca misija tako nesta nabavit u mom gradu.. Ajmo dalje,bitno je da su dimenzije tocne 101 % Joj samo nemojte preinake,boli me glava vec od knapanja i spananja,preinaka,uhhhh.. A jesi skupi ovaki malci,a svaki 10 wata rms-a ima..Ako i toliko..Jel se to uopce isplati metati,ili je to bacanje 30-50-ak eurica? Edited December 20, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 20, 2010 Standard je 3.5 incha, a sad koliko je koji zvučnik nemam pojma to ovisi o brandu , uglavnom bilo koji 87mm bi trebali pasat... Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted December 20, 2010 A oni vidim daju cca 10-ak wata rms-a Dali se to isplati uzet,tj cini mi se bacit 30-50 eurica za njih? Mislim 10 wata rms-a.. Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 20, 2010 A radio ti ima oko 15w, tak da te ne brine to... ovmogu oni to trpit, al ako ti ne fale nema smisla da ih kupuješ... jel imaš zvučnike u vratima??? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted December 20, 2010 E problem je sta nemam zvucnike u vratima,a zasto nemam? Gledam po projektima,ljudi sarafe zvucnike u one koa pretince u vratima,dosad sam vidim 5 komada i na svima kad se pojaca zvuk,onda senbreci ta plastika,kao i vrata da se cuju,valjda onaj slic tuce u stup,pa daje neki glup i tup zvuk vrata..nekako mi kolmpara taj pretinac.. za sada imam samo ovalce na zadnjoj tabli,magnatove,nove..tubu imam,ali nije namontirana sa pojacalom,ali to mi sve nekako zvuk kao daleko iza ledja,odlicno se cuje ko sjedi na zadnjoj klupi..ali meni napred nije to to.. prijedlozi? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 21, 2010 8.7cm al idu 10-ke uz male preinake... dosta bolji izbor imaš 10-ki Probano! Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted December 21, 2010 87mm prednji 4x6 elipse pozada ja sam uzeo soundstream xtc seriju u sound garageu prednji xts320 - 300kn zadnji xts462 - 309kn al dobro razmisli, jer to su jako mali zvucnici i nemozes puno ocekivat od njih. Probaj soundstream tarantula seriju nabavit Share this post Link to post Share on other sites
prki89 0 Posted December 21, 2010 8mm imas u auto sound Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted December 21, 2010 8,7cm je original.. ja sebi stavio 10cm... mislim da imas u mom projektu sliku zvucnika.. Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted January 10, 2011 Evo kolega: http://www.ronis.hr/?zvucnici-8-7-cm/94/ Ja bi uzeo ove "ALPINE" - čak u opisu i piše da su za Golf ll Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted January 11, 2011 Orginalno ide 8.7 cm i od njih ne treba očekivati čuda. Novi su dosta skupi, naravno ako se hoće nešto kvalitetnije. Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 11, 2011 Visokotonce gore u tablu pasu ti od trojke,pola,pasata,itd.. I kupi orginal police sa zvucnicima koje idu u vrata, sa 13cm koji idu orginal unutra. Ovo sa 87mm je pusiona. Čuju se malo bolje nego visokotonci. Pozz Share this post Link to post Share on other sites
175/70 R13 0 Posted January 11, 2011 Evo kolega: http://www.ronis.hr/?zvucnici-8-7-cm/94/ Ja bi uzeo ove "ALPINE" - čak u opisu i piše da su za Golf ll Al piše da su 20W RMS, ako radio bez pojačala ima oko 15W šta neće onda oni sjebat radio? Ne kužim se pa pitam... Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted January 11, 2011 Nece, stavi bez problema. Zvucnici ce dobivati manje snage i slabije svirati, no nece nista krepati. Share this post Link to post Share on other sites