kutina1 0 Posted December 22, 2010 ovako posto mi je otisla getriba na golfu 3 1.9 sdi zamjenio sam je drugom, ali sada mi se cini da auto vise trosi i da neide vise od 155.Pa me sada zanima koja bi bila oznaka getribe za golfa 1.9 sdi-a auto mi na 4200 okretaja je na 155km/h ,a prije sam ga uspio na tim okretajima natjerat na 170km/h ,pa sad si mislim da bi to mogla getriba bit od TD-a pomagajte pozzzzzz. Share this post Link to post Share on other sites
zoki 2 0 Posted December 22, 2010 Evo iz ETKA-e sve o getribama i slovnim oznakama. Sad dali je to stvarno to neznam ali po papirima je...... Možda ako neko zna šta više........ Share this post Link to post Share on other sites
Zvonae 0 Posted December 24, 2010 Netko ti je uvalio getribu od benzinca. Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted December 28, 2010 DFX 27027 14 1 evo to mi pise na doljnjoj strani plocice izgleda da je ipak od sdi-a ali cudno se auto ponasa neznam zasto Share this post Link to post Share on other sites