0
vale

spajanje rikverc kamere

Recommended Posts

evo nabavio sam multimediju, riječ je o custom fit Timeless TID-7501 uređaju

zanima me spajanje rikverc kamere u neko skorije vrijeme, ali bi sad složio pripremu da nemoram sve ponovo raskapat kasnije.

znači imam iza na uređaju činč camera i vjerujem da je on za to, a sad recite mi kakav kabel mi treba da odmah provučem, dal je onaj običan sa istim činčem an obe strane(ne razumijem se baš u ice pa ne baratam izrazima)?

i dalje želio bi da se pali kamera kad bacim u rikverc, vjerujem da njezino napajanje onda treba spojit recimo na rikverc svjetlo na lampama?

i dal će onda to funkcionirat ili treba još nešto?

hvala

Nažalost ne kužim se u to ali jedno pitanje. Koliko si platio Timeless?

Nažalost ne kužim se u to ali jedno pitanje. Koliko si platio Timeless?

2800kn, rabljen

:palci

evo nabavio sam multimediju, riječ je o custom fit Timeless TID-7501 uređaju

zanima me spajanje rikverc kamere u neko skorije vrijeme, ali bi sad složio pripremu da nemoram sve ponovo raskapat kasnije.

znači imam iza na uređaju činč camera i vjerujem da je on za to, a sad recite mi kakav kabel mi treba da odmah provučem, dal je onaj običan sa istim činčem an obe strane(ne razumijem se baš u ice pa ne baratam izrazima)?

i dalje želio bi da se pali kamera kad bacim u rikverc, vjerujem da njezino napajanje onda treba spojit recimo na rikverc svjetlo na lampama?

i dal će onda to funkcionirat ili treba još nešto?

hvala

koju kameru imaš pa ti pomognem,upravo sebi slažem

Edited by tehničar

Jesi dobio sve popratne kabele?

Input na Timeless TID-7501 za revers cameru koristiš žuti cinch konektor (Video In), takav također imaš i na kameri, spojiš i to je to.

Napajanje kamere na zadnjem stop svijetlu masa (-) i plus (+) paralelno sa kabela od rikverc svijetla.

Ja sam kod sebe koristio mikrofonski kabel (trebale su mi dodatne dvije žile), a u pravilu se koristi cinch kabel na kraćim udaljenostima, odnosno na većim koaksijalni kabel RG59 B/U zbog gubitka i slabljenja signala.

Podzdav.

0