0
vwg 1.9tdi

problem sa radnom temperaturom

Recommended Posts

to ti je normalno da mu pada temp. kad stoji na mjestu a ti odvalis grijanje, makar je otvorio termostat. za ovo kaj nece dic temp. nemam pojma...

meni isti problem, ic od golfa 5 tdi, kiler vode od 1.8 16 v, kupija termostat nisam još prominija, pa kad prominem javim, sad ćak počinjem sumnjat da je i ovaj koji je sad ustvari ispravan ;-)

meni isto nije htio dić temperaturu preko 70 - 75 stupnjeva ali kad sam promjenio termostat zgrije se na 90 i tak stoji dok se vozim i imam grijenje upaljeno,ali kad stojim na mjestu i upalim grijenje počme mu padat temperatura i kad opet krenem vrati temperaturu na 90....

kao svaki tdi i tvoj po zimi koristi toplinu za rad motora/izgaranje a ne za grijanje kabine ili mu 100godina treba da ju zagrije.to je losa strana svakog dizela.ak si vec tolko puta termostat mjenjao onda do njega nije.po meni ti je taj hladnjak prevelik.a G2 je otvoreniji od G3 od ispod tak da na motor vise hladnog zraka struji nego sto treba....jesi stavio orgigi hladnjak od 1,6 za probu???

isto tak si provjeri sve minuse na kompletnoj instalaciji sto je vec napisano.

0