0
Gustavo

Vibracije upravljačke ploče

Recommended Posts

Poznato je da kod Golfa starijih generacija trese upravljačka ploča u leru,jel možda netko izmislio nešto da se smanji ta trešnja?

probao sam to nekak sa spuzvom i filcom rijesiti.malo bolje je,al ak malo dignes lergas onda se vise ne trese.samo mrvicu.....

evo da ne otvaram novu temu imam sličan problem,naime

auto je golf3 1.9tdi 96god. i u leru jednostavno cjela upravljacka ploča se trese,što zvuči dosta neugodno

ljudi mi rekli nosači motora su problem,pa reko da čujem od vas savjet,sigurno je neko imao isti problem

pozz

evo da ne otvaram novu temu imam sličan problem,naime

auto je golf3 1.9tdi 96god. i u leru jednostavno cjela upravljacka ploča se trese,što zvuči dosta neugodno

ljudi mi rekli nosači motora su problem,pa reko da čujem od vas savjet,sigurno je neko imao isti problem

pozz

Pa ja sam mislio da je to pojava kod jedinica i mozda dvojki, ali da se u trojci sve trese ko blesavo :mellow:

Uglavnom, meni je dan isti savijet, tj. da su problem nosaci motora.. Ta da je njih potrebno zamijeniti.. Ali opet ne sa prvim na sto se naidje, vec da je pametno iskesirati malo vise novaca, jer moguce je staviti nove nosace koji ce jos samo dodatno pogorsati situaciju..

E sad, ja imam namjeru promjeniti armaturu te probati iskemijati nesto u vezi smanjenja vibracija, tako da mi za sada nije bilo u planu mjenjati nosace.. Ali takodjer svaki dodatni savijet bi mi dobro dosao :palacg

Malo sam prosao kroz search, pa evo par odgovora..

(1)

(2)

(3)

Edited by Spidey

Pa ja sam mislio da je to pojava kod jedinica i mozda dvojki, ali da se u trojci sve trese ko blesavo :mellow:

Uglavnom, meni je dan isti savijet, tj. da su problem nosaci motora.. Ta da je njih potrebno zamijeniti.. Ali opet ne sa prvim na sto se naidje, vec da je pametno iskesirati malo vise novaca, jer moguce je staviti nove nosace koji ce jos samo dodatno pogorsati situaciju..

E sad, ja imam namjeru promjeniti armaturu te probati iskemijati nesto u vezi smanjenja vibracija, tako da mi za sada nije bilo u planu mjenjati nosace.. Ali takodjer svaki dodatni savijet bi mi dobro dosao :palacg

Malo sam prosao kroz search, pa evo par odgovora..

(1)

(2)

(3)

Zamjeniti nosače motora (netreba original, može meyle itd.) ili malo podignuti broj okretaja na leru, druga rješenja ne postoje!

Zamjeniti nosače motora (netreba original, može meyle itd.) ili malo podignuti broj okretaja na leru, druga rješenja ne postoje!

Ma gle, prosao je oko 300 000km i zelio ja to ili ne trebalo bi ih promjeniti.. A i sve upuceno vodi na to, tako da je ovo samo utvrdjivanje gradiva.. :palacg

hvala svima,znaci novi nosači idu gore :vozi

Meni se čini da je meni prednji nosač otišao,kod kretanja mi zna onako lupat?

Probajte s nosačima ja sam imo isti problem na polu 6n nije da mi se armatura tresla nego kao da je nešto vibriralo u noj

To zna užasno živcirat pa sam ju ponovo pritegivo i tako nekoliko puta ali ništa bolje.

Nedavno sam zamjenil nosač i stvar riješena.

Sad neznam za MK1 i MK2 ali za novije aute je ovo rješenje

0