alen 0 Posted December 30, 2010 imam sonyev radio u autu 52x4 W snage,serijski zvucnici narijed,iza nemam,dajte mi neke preporuke za zvucnike,mislim narucivati iz vana,s e baya npr,da su cisto ok i da se solidno cuju,kasnije bi doslo neko pojacalo isto Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted January 1, 2011 Daj napiši sa koliko novaca raspolažeš? - da znamo što ti preporučit! Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 1, 2011 Ostavi originalne zvucike i prvo si nabavi kvalitetan radio i razlika ti bude dan i noc,a sa sonyem nebudes nikada imao dobar zvuk. Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted January 1, 2011 Kad smo već kod orginalnih zvučnika, koji je točan model tih zvučnika (proizvođač) - zanima me čisto informativno?! Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 1, 2011 Mislim da je nokia ali nisam siguran ali 4komada u vratima+visine na alpine-u svira jako ljepo . Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 1, 2011 meni su u mk4 bili oem philips Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 2, 2011 imam sonyev radio u autu 52x4 W snage,serijski zvucnici narijed,iza nemam,dajte mi neke preporuke za zvucnike,mislim narucivati iz vana,s e baya npr,da su cisto ok i da se solidno cuju,kasnije bi doslo neko pojacalo isto Pitanje ti je isto kao da ja tebe pitam da preporučiš auto koji je čisto ok i solidno ide a kupio bi ga u inozemstvu. Za početak , napiši do koliko love planiraš dati za zvučnike (gledaj cijene u hr pa da znamo cjenovni rang) , kakvu glazbu slušaš...da li bi dampirao vrata ili ne... Nemoj navoditi maximalnu snagu sa HU jer to zaista nema smisla niti koristi. Danas svaki HU ima 4x50W max (realno oko 10-15W rms). Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted January 2, 2011 kupljeno pojacalo impact 654 i sub impactov 37 i kablovi,a zvucnike planiram focalove,hertzove ili pionerove,zvucnike do 1000 kn max je bilo,a sada mozda i neke jeftinije jer ce ici preko pojacalo,a neznam,probam ovo spojiti pa vidim kako ce se cuti Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted January 4, 2011 Ja imam Gammu + CD + original zvučnike i to svira sasvim OK. Mislim da je to najjeftinija i najbolja opcija (to ja mislim). Share this post Link to post Share on other sites
lukasime 0 Posted January 5, 2011 (edited) ja sam nedavno u IV stavio Hertz ESK 165, i prezadovoljan sam! Edited January 5, 2011 by lukasime Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted January 5, 2011 kupljeno pojacalo impact 654 i sub impactov 37 i kablovi,a zvucnike planiram focalove,hertzove ili pionerove,zvucnike do 1000 kn max je bilo,a sada mozda i neke jeftinije jer ce ici preko pojacalo,a neznam,probam ovo spojiti pa vidim kako ce se cuti Bitno da si ti zadovoljan.. Inače četvorke su tako dobre za složiti muziku sa malo para, a da uživaš u zvuku. Ja sam sebi prije 2 godine montirao prednji sistem od Hertza HSK 165 na AUDISON SRX 3 pojačalo i zvuk mi je odličan.. Ali preporučio bih ti da prve novce uložiš u radio.. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted January 5, 2011 Pitanjce; jel u četvorkama serijski sprovedena instalacija za zvučnike u stražnja vrata? ( Zvučnika nema) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 5, 2011 Ja se držim one: Kad sebi složiš glazbu , dobra ti je dok ne sjedneš u tuđi auto! lukasime , jesi spajao ESK na pojačalo ili si samo na HU? Vrata dampirao ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 5, 2011 Pitanjce; jel u četvorkama serijski sprovedena instalacija za zvučnike u stražnja vrata? ( Zvučnika nema) ako je losiji paket opreme onda ti nisu sprovedeni kabeli, drugim rijecima morat ces ih provlacit od radija do straznjih vrata. Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 5, 2011 Pitanjce; jel u četvorkama serijski sprovedena instalacija za zvučnike u stražnja vrata? ( Zvučnika nema) Ak nema zvucnika nema ni kablova,ali nije neki problem jer ima dosta mijesta ispd plastika na pragovima. Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted January 5, 2011 Ak nema zvucnika nema ni kablova,ali nije neki problem jer ima dosta mijesta ispd plastika na pragovima. Potpis! Share this post Link to post Share on other sites
lukasime 0 Posted January 6, 2011 Ja se držim one: Kad sebi složiš glazbu , dobra ti je dok ne sjedneš u tuđi auto! lukasime , jesi spajao ESK na pojačalo ili si samo na HU? Vrata dampirao ili ne? idu na pojacalo GZ 4000TX, i dampirano.. imam jos neku sub iza i super mi je, ali jos bi to doradio samo da bude para Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 6, 2011 idu na pojacalo GZ 4000TX, i dampirano.. imam jos neku sub iza i super mi je, ali jos bi to doradio samo da bude para I kakvi su ti visoki sad na ESK? Ja ima DSK ali planiram staviti nešto kvalitetnije kad se ukaže prilika , ali sam čuo od dosta ljudi da ta serija ESK ima lošiji kick od DSK ali mrvicu uglađeniji TW i puuuno bolju skretnicu (zapravo DSK ni nema pravu skretnicu)...navodno je bolje uzeti HSK koji je miljama daleko od DSK i ESK. Share this post Link to post Share on other sites
lukasime 0 Posted January 6, 2011 I kakvi su ti visoki sad na ESK? Ja ima DSK ali planiram staviti nešto kvalitetnije kad se ukaže prilika , ali sam čuo od dosta ljudi da ta serija ESK ima lošiji kick od DSK ali mrvicu uglađeniji TW i puuuno bolju skretnicu (zapravo DSK ni nema pravu skretnicu)...navodno je bolje uzeti HSK koji je miljama daleko od DSK i ESK. odlican je zvuk, visoki su super.. neznam za DSK, nisam slusao, ali sam cuo o toj skretnici, da je ESK super.. sigurno da je HSK bolji od oba, ali nisam imao ni para vise, a da sam uzimao to, gledao bi i neko jace pojacalo Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted January 9, 2011 slozena muzika vec nekoliko dana,napajanje je islo 35 mm2,po lijevoj strani,tj di je volan,s druge strane isao siilikonski kabel cincevi,slozeno i radi,,sprovedene zice s pojacala u prednja vrata,zasada sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 0 Posted January 9, 2011 A koje si zvučnike na kraju uzeo? Share this post Link to post Share on other sites