1 1
TROJKA

ostao bez kocnica.......super*++

Recommended Posts

ahahah ovo ti vrijedi samo ak ti prednji lager ima lufta ali ako ti ima zadnji lufta nemože vratit sam klipić natrag disk aak se trese zato kaj im aotraga i ručnu i nožnu složenu preko iste čeljusti,pa da bi klipić vratio treb aka vriti i stiskat da se vrati natrag :palacg

Pa kaže čovjek da je skliznuo i udario u rinzol i da ga hebe kočnica od onda, pa predpostavljam da je lager na prednjim kotačima dobio od udarca, nismo se skužili ovo je i islo za clana VECTDI, a ne za Trojku. :zivio

Pa kaže čovjek da je skliznuo i udario u rinzol i da ga hebe kočnica od onda, pa predpostavljam da je lager na prednjim kotačima dobio od udarca, nismo se skužili ovo je i islo za clana VECTDI, a ne za Trojku. :zivio

nisam skužio d asi njemu odgovarao :palacg:zivio

sve sam rastavio sutra idem vidjeti za gumice

pa imas za kupit set ,oces origigi oces zamjenski za g2,g3 za zadnje celjusti za reparacion.....oko 75 kn s popustom,original malo vise...

U original reparacijskom setu se dobiju samo dvije gumice. Ona oko klipića i ona na "harmoniku" što ide s klipićem unutra van. 100 kn po čeljusti.

pa imas za kupit set ,oces origigi oces zamjenski za g2,g3 za zadnje celjusti za reparacion.....oko 75 kn s popustom,original malo vise...

aha...ok dobro

U original reparacijskom setu se dobiju samo dvije gumice. Ona oko klipića i ona na "harmoniku" što ide s klipićem unutra van. 100 kn po čeljusti.

harmonika i ona kod klipa ok....ali ima i onaj mali ring gumeni sto ide kod osovinice za rucnu.....

idem sad po to

narucio sam...150kuna ..sutra dolazi...

jbt ima pun k** gumica poslikam sutra....

sad sam miran kad to promjenim...

a ta me je celjust ,alo,malo jeba**..nije vracala rucna i sl..pa de malo,malo skidaj i proraduj... :glavomuzid

thx ekipa :care

...

E jos jedno pitanj...koliko mi ulja treba za cijeli sistem kocnica?

jel imam pola bocice mozda 3 deca...pa da znam jel da kupim jos..

Edited by TROJKA

nabaci neki DYI kak si slagal kočnice i mene zanima a neda mi se niak krenuto! :rolleyes:

Ti si samo nabavio gumice kočionog klipića i one male ''harmonike'' koje se prevuku preko klizača čeljusti ili si i nabavio gumice za mehanizam ručne ?!

1litra ulja ti je da budes siguran. 3 deci ti je premalo. Naravno ovisi koliko temeljito radis i koliko ponavljanja imas kod odzračivanja jedne čeljusti.

Netko kada odzračuje čeljust kad mu prvi put ne izađu mjehuriči zatvori i ide na sljedecu. Ja nakon toga jos 10 puta tu istu provjerim jer se zna desit da kasnije tek izlete.

Ti si samo nabavio gumice kočionog klipića i one male ''harmonike'' koje se prevuku preko klizača čeljusti ili si i nabavio gumice za mehanizam ručne ?!

1litra ulja ti je da budes siguran. 3 deci ti je premalo. Naravno ovisi koliko temeljito radis i koliko ponavljanja imas kod odzračivanja jedne čeljusti.

Netko kada odzračuje čeljust kad mu prvi put ne izađu mjehuriči zatvori i ide na sljedecu. Ja nakon toga jos 10 puta tu istu provjerim jer se zna desit da kasnije tek izlete.

sve gumice ima ih 6...tak otpr...sutra ce mi stici..

kocnice su najbitnija stvar na autu i zato treba paziti

thx :palacg

Upadam u temu prije nego sto upadnem u jarak. :D I meni kocnica pocela propadati, ali samo kada sporije pritiscem papucicu, propada skroz do kraja i ne koci. Ako brzo stisnem onda je sve u redu. Radi se o MK2 1.6D kocnicama. Prije pola godine su mijenjani prednji diskovi sa plocicama i zadnji dobosi, sve odzraceno novom tekucinom, nigdje ne gubi tekucinu niti slini.

onda najvjerojatnije da glavni kočioni ne dela dobro...

tak je.. nova tekučina i mozda krivi postupak odzračivanja (pumpanje pedale) su odradili svoje.

Trojka... kad si skinio kliješta moj savjet je da i očistiš i nanovo namastič one klizače na nosaču čeljusti.. obje strane..

tak je.. nova tekučina i mozda krivi postupak odzračivanja (pumpanje pedale) su odradili svoje.

Trojka... kad si skinio kliješta moj savjet je da i očistiš i nanovo namastič one klizače na nosaču čeljusti.. obje strane..

ok....hvala...vidis nisam ih skinuo...ali hocu hvala...

i bas gledam jedan lijepo radi a drugi ne...sutra ih i njih ocistim :care

često znaju zezat ako se neodrzavaju.....

A sad koju mast metnut unutra.... mislim da bi bakrena mast bila đast fajn jer se nelita nit topi na nekoj temperaturi kao npr obična tovatna il ona crna grafitna...

Liqui Moly, cca. 35 kn/100g tuba

Edited by AUTOFREAK

rjeseno....i mogu reci pa je puklo 6-7ulja

Ajde neka,sad opet mozes kruzat po pozestini..nisam ti dugo vidio kolesa po gradu..

Ajde neka,sad opet mozes kruzat po pozestini..nisam ti dugo vidio kolesa po gradu..

ma uzas...jedno 5 dana se nisam vozao s njim

1 1