Slinko MK2 0 Posted January 2, 2011 (edited) Pozdrav! Imam problem sa svojom mk dvojkom... kad idem u rikverc čuje se lupanje kod prvih kotača (kod vožnje napred je uredu): Mislim da je sjeban homokinetički, al nisam siguran pa zato vas pitam ako sam u pravu i vi sigurno znate kolko otprilike košta novi.. Uz to zanima me koje ulje je najbolje uzet za njega (golf 2 1.6D 40kw 420000km) Edited January 2, 2011 by Slinko MK2 Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 2, 2011 prije ce ti biti do zupcanika rikverca nego do kinetickih zglobova,bar po tvojem opisu Share this post Link to post Share on other sites
matija_1988 0 Posted January 2, 2011 homić je oko 290 kn novi zamjenski Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 2, 2011 prije ce ti biti do zupcanika rikverca nego do kinetickih zglobova,bar po tvojem opisu Tak je Uz njega se mjenja zupč. prve brzine jer ga ovaj od rikverca ošteti homokinetički krcka kad je volan u jednu bandu zakrenut.. pa onda i naprijed i natrag... Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted January 2, 2011 Pozdrav! Imam problem sa svojom mk dvojkom... kad idem u rikverc čuje se lupanje kod prvih kotača (kod vožnje napred je uredu): Mislim da je sjeban homokinetički, al nisam siguran pa zato vas pitam ako sam u pravu i vi sigurno znate kolko otprilike košta novi.. Uz to zanima me koje ulje je najbolje uzet za njega (golf 2 1.6D 40kw 420000km) ulje 15W40 Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted January 2, 2011 ulje 15W40 Za motor DA ali za getribu NE Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 2, 2011 a tko je spomenuo getribu??? Čovjek pita za homok. i za motor... Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted January 2, 2011 Ja sam skuzio da za getribu pita. Posto su bili spomenuti zubcanici getribe pa sam s tim mislio da ako ce rastavljat getribu da nebih natocio 15w40 u getribu. Share this post Link to post Share on other sites
Slinko MK2 0 Posted January 2, 2011 thanks dečki na savjetima.. dakle 15w-40 u motor.. imate kakve preporuke za firmu ulja, jel shell, mobil, castrol ili je svejedno Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 2, 2011 Prijatelju bitno da je 15w40,a sad dal ce to bit shell,valvac,mobil,itd itd,tako je svejedno jer je to dobri stari golf 2.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 2, 2011 tako da može i Ina-ino slobodno Share this post Link to post Share on other sites