1 1
srki

Osijek Street Race Show No6

Recommended Posts

Jbg druze, treba ic radit..Skotska sipa gorivo i kupuje dijelove za auto,a i sve ostalo :D:palci

Nije problem doc do Os ako ce se ekipa dogovorit pa da mi iz Vk dodjemo na kavu.

Taman se malo provozat i popit cugu negdje uz Dravu! :palacg

dogovorit cemo nesto :fakjea

Zbog podizanja SR sporta na jednu novu razinu, i potrebe da se scena vrati na stabilne noge, tako je u suradnji sa ZAS-om i licenciranim HAKS-ovim sucima donešen prvi službeni pravilnik discipline A10 u Hrvatskoj. Kako ce OSRS biti bodovan za prvenstvo regije sjever, tako je i naš pravilnik lagano izmjenjen kako bi se uskladio sa ovim službenim.

Vozacima, kao i uvjek, ide preporuka da se dobro upoznaju sa pravilima.

pravilnik

Samo da ta pravila budu jednaka za sve i biti će sve ok a ne kao na 402 SR izmjene pravila po sistemu koliko ste si dobri sa organizacijom :angry: .

Nema ovdje nikakve bezvezne izmjena pravila..za sve je isto....

Bio natjecatelj iz Hrvatske,Bosne,Srbije ili član auto kluba Osijek...

Ja sam bio na zadnja 4 rejsa u Osijeku.....zadnja 2 sam i vozio....

Ja mislim da dečki se stvarno potrude MAXIMALNO oko organizacije i svega....

čast mi je doći na takav susret..... :palacg

Samo da ta pravila budu jednaka za sve i biti će sve ok a ne kao na 402 SR izmjene pravila po sistemu koliko ste si dobri sa organizacijom :angry: .

toga kod nas nema... svi ste jednaki :palacg

Ako bude kao i do sada onda :palci . Nemam nikakvih zamjerki na Kalkana i ekipu koja to organizira, bio sam na 2 njihova racea i sve je bilo dobro, jedino da ih malo financije pomaze pa da nabave semafore za prikaz vremena za publiku. A bio sam i 2006 kada je bio organiziran od strane 402 SR i imam dosta zamjerki na vremena i kršenje pravila no o tome u nekom drugom topicu. Ako ću moći dolazim opet i ove sezone u Osijek :zivio.

Ako bude kao i do sada onda :palci . Nemam nikakvih zamjerki na Kalkana i ekipu koja to organizira, bio sam na 2 njihova racea i sve je bilo dobro, jedino da ih malo financije pomaze pa da nabave semafore za prikaz vremena za publiku. A bio sam i 2006 kada je bio organiziran od strane 402 SR i imam dosta zamjerki na vremena i kršenje pravila no o tome u nekom drugom topicu. Ako ću moći dolazim opet i ove sezone u Osijek :zivio.

drago mi je da nemas nikakvih zamjerki :palacg

db pravilnik

Style

i spisak utrka Prvensta hrvatske-- regije sjever...

na kojem se vidi da je AK Slavonija upisana pod sluzbene organizatore A10 natjecanja :fakjea :fakjea :fakjea

trebale bi biti... stavim kada se otvore..

ako ih bude :)

te prijave su ok stvar, ali me inace nervira sto je svakome otvorena mogucnost za postavljanje laznih prijava. sve neka anonimna imena, koja se nikad ne pojave, sa po 1500 ks. mislim to je stvarno smjesno jbg :bravo

a gle.. ako to njih veseli.. neka im bude :palacg

ionako se ne skupljaju novci niti nista posebno preko interneta.. nego se eto cisto popuni prijavnica... pa ako se pojave tu je .. ako ne ode u smece :)

te prijave su ok stvar, ali me inace nervira sto je svakome otvorena mogucnost za postavljanje laznih prijava. sve neka anonimna imena, koja se nikad ne pojave, sa po 1500 ks. mislim to je stvarno smjesno jbg :bravo

Idi i pokaži još jednom da imaš konja za utrku... :vozi

i to sa jos vise konja nego 2010, i jos bolje rasporedjenih uzduz radnih okretaja :palci

nek ne iskrsne nikakav problem i tu sam :palacg

i to sa jos vise konja nego 2010, i jos bolje rasporedjenih uzduz radnih okretaja :palci

svasta se pripremalo za ovu godinu.. trebalo bi biti nekoliko iznenadenja :palacg

vidimo se :bravo

vidim ja bit ce veselo..vidimo se svakako jos da slozim auto do kraja i onda gassss :)

Još da ne kreneš na red light ti bi konji trebali pokazati svoje mogućnosti. Jer ih uzalud ganjaš ako se na startu zacrveniš :unsure::bok

No bitnije je da ne bude kvarova :punk

Znaci ove godine se ide na čika Bastu :palacg:respekt

Romane samo naprijed :palacg :palacg :palacg

Još da ne kreneš na red light ti bi konji trebali pokazati svoje mogućnosti. Jer ih uzalud ganjaš ako se na startu zacrveniš :unsure::bok

No bitnije je da ne bude kvarova :punk

to je bio moj prvi i jedini red light do sada, za 6 godina voznje. nema veze..

steta jeste jer bi imao barem drugo mjesto u PRO klasi

ako nista, taj dan sam dosao do rekorda BiH i to je nesto. i iz utrke sa Kostadinovicem vidio sam da imam auto za sami vrh. on je odvozio 10.0 vrijeme auta, a tokom utrke uopce nije bio superioran, naprotiv, jedino kad me je preletio je kad sam napravio zbrku totalnu i promasio u drugu brzinu. prvom sam ga imao duzinu auta (a skoro da smo isto posli, njemu je jako malo falilo da upali RL, a meni jako malo da ne upalim :palci ), cetvrtom brzinom sam cak smanjio razliku medju nama. ne kazem da bih pobjedio da je sve bilo ok, ali razlika bi sigurno bila mnogo manje, i moje vrijeme bi bilo bolje..

sada bi trebale biti ispravljene mane na autu iz 2010, snaga jos veca, samo nek sve bude ok..

Znaci ove godine se ide na čika Bastu :palacg:respekt

Romane samo naprijed :palacg :palacg :palacg

protiv njega sam vozio vec dva puta 2010 godine, i oba puta ga pobjedio, kao sto sam i uzeo rekord BiH

vjerovatno cemo se opet sresti :palacg

db drag

on ce biti u nedjelju!!!

romane- konstadinovic je otisao dalje malo :D... nabavio je sekvencijalni mjenjac.. 4 brzine ;)

bit ce svakako napeto...

romane- konstadinovic je otisao dalje malo :D... nabavio je sekvencijalni mjenjac.. 4 brzine ;)

bit ce svakako napeto...

Nije on jedini, i drugi rade na autima i biti će zanimljivo (ako ne bude kvarova) u klasi 10 ove sezone. :palci

Kandidata je sve više i to je jako dobro :zivio

tako je......bit ce jako gusto u klasi 10....vlado moravek olaksava kadeta maximalno....kotas stavlja drugu turbinu i sta ja znam sta na onu svoju korsu s kojom je vozio klasu 11 na kineskoj turbini i bez nitra....

a i vidio sam od daria konopeka audija 90...neki motor s dvije turbine....nemam pojma sta je to....al ce isto da leti na mjesec....

Vidjen Kotas jucer kod Zveceva u narancastoj Opel Astri - BABAROGA samo taka..

1 1