MOTA BOY 3 Posted May 15, 2011 osvojio sam klasu 11. u finalu pobjedio Kotasa nisam zadovoljan snagom, ali znam sta je problem i gledat cu sutra to srediti i dici snagu i vise nego sto je bila 2010 (sada je manja, jedino sto me vadi da pravim dobro vrijeme, imao sam vremena auta ispod 11 sec danas, su prerade i cake neke druge koje sam radio preko zime) gledat cu sutra to srediti, dici snagu, sve ostalo extra radi, i razvaliti klasu 10 TO REPO!!! Mislim da se vidimo danas! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 15, 2011 http://prognoza.hr/prognoze.php?id=hrdanas_n Share this post Link to post Share on other sites
Kruno0204 0 Posted May 15, 2011 Kiša se očekuje od 6 navecer do 00 i to ce najvjerojatnije biti pljuskovi, a tamo se imate gdje sakriti veliki sator od osjeckog dobra klopa i dobra piva Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 15, 2011 VWidimo se! Ak se tko hoće nać 098 166 7730, mi smo tam oko 1. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 15, 2011 (edited) Ja sam predlozio - kod zelenog hangara. A sad..... To bi možda bilo ok samo što nemožeš uvijek do tamo jer te nepuste,ja sam juče jedva prošao i to samo zato jer mi je žena natrpala auto nekim kutijama pa su mislili da sam dostava a popodne su ljudi išli kako i gdje su htjeli,nisu ni upad platili Edit:Trebao bi nam Srki (dečko od Vrvoja) sredit da možemo tamo na grupno fotkanje i smrad nek ponese zastavu,a? Edited May 15, 2011 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted May 15, 2011 To bi možda bilo ok samo što nemožeš uvijek do tamo jer te nepuste,ja sam juče jedva prošao i to samo zato jer mi je žena natrpala auto nekim kutijama pa su mislili da sam dostava a popodne su ljudi išli kako i gdje su htjeli,nisu ni upad platili Edit:Trebao bi nam Srki (dečko od Vrvoja) sredit da možemo tamo na grupno fotkanje i smrad nek ponese zastavu,a? kad se skupite nazovite pa ću reć ja da vas puste Share this post Link to post Share on other sites
Vele_V6 0 Posted May 15, 2011 Bog Vam.. pa otvorite novi topic " upoznavanje ljudi na SR " i pišite koga ste vidili do mile volje.......... Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted May 15, 2011 zašto bi kad možemo i ovdje Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 15, 2011 Bog Vam.. pa otvorite novi topic " upoznavanje ljudi na SR " i pišite koga ste vidili do mile volje.......... Alo momak,di je problem? Mi se pokusavamo naci ovdje osobno,di je tu OT i di si ti u toj prici? Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted May 15, 2011 Moja cura i ja kodkuće! Bilo do jaja .... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 15, 2011 Alo momak,di je problem? Mi se pokusavamo naci ovdje osobno,di je tu OT i di si ti u toj prici? e ja sam upoznao mrkija.. dobra rakija lega! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 15, 2011 (edited) Manni drago mi je da ste stigli dobro,audicabrio e danas sam se setio da sam te upozno hahahhahaa,al danas je bilo luđeeee ahahahaha Vele sorry,al ljudi se upoznaju kad su na istom mjestu,kontašššš? Edited May 15, 2011 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 15, 2011 nama je u subotu bilo luđe... vjeruj mi... frend i ja smo popili više burn-votki nego cijeli ostatak ekipe naafterpartyu! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 15, 2011 nama je u subotu bilo luđe... vjeruj mi... frend i ja smo popili više burn-votki nego cijeli ostatak ekipe naafterpartyu! Jeah,ja sam spaljio 2x225-45/17 u rikverc,eeee to je buuuurn hahahahaha Ps:sorry Vele Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted May 15, 2011 evo upravo dosao doma sve u svemu bilo ok ako izuzmemo vjetar i to da sam se smrzo pred kraj, par bezveznih cekanja i onaj sugavi mađar šta se glupirao na motoru bezveze sat vremena... @16V turbo - duja jebeno ide Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted May 15, 2011 danas nisam bio u mogućnosti da idem...pa jel ima neko slike od danas ? najviše me zanima street style Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 15, 2011 Drugovi bilo je SUPER! Drago mi je da sam upoznao još novih ljudi, vrijeme nas je poslužilo hvala Bogu! Imam slika i videa, upravo pokušavam uploadat jedan, al kak mi se čini da ništ od toga... OOOOOOOOOOOOOOGROMAN REPO koji je odvozio 10.546sec!!! Mrki- nadam se da je sve dobro prošlo... Share this post Link to post Share on other sites
rampage 0 Posted May 15, 2011 Drugovi bilo je SUPER! Drago mi je da sam upoznao još novih ljudi, vrijeme nas je poslužilo hvala Bogu! Imam slika i videa, upravo pokušavam uploadat jedan, al kak mi se čini da ništ od toga... OOOOOOOOOOOOOOGROMAN REPO koji je odvozio 10.546sec!!! Mrki- nadam se da je sve dobro prošlo... reko sam ja da ce repo sve razvalit!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 15, 2011 Evo mojih šovinističkih slika! Manni servisira! Glupi "motorić" lera! Od Krnje duja. SUPER izgleda! Bolestan TDI! Drugovi i drugarice! Najveći baja u selu! 2X Fire & Ice Umjetnost za kraj... Thank you for watching! Share this post Link to post Share on other sites
16v.turbo 0 Posted May 16, 2011 u nedelju su me diskvalificirali radi gluposti u pravilniku, inace sam trebao voziti klasu 10 ali nemogu mi uskratiti NOVI rekord BiH koji sada iznosi 10.6 sec sa reakcijom. to ce biti ubiljezeno na top liste onda sam na revijalnoj voznji na kraju pobjedio i tog Danijela Jurisica sa Fiatom Bravom i pokazao da sam najbrzi, vrijeme 10.5 sa reakcijom jos tu ima prostora za popravak i da sam bio pametniji mogao sam mozda imati i niskih 10 ovaj vikend ali nema veze, bit ce vec Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted May 16, 2011 nama je u subotu bilo luđe... vjeruj mi... frend i ja smo popili više burn-votki nego cijeli ostatak ekipe naafterpartyu! vidio sam ti auto na afteru u subotu Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted May 16, 2011 Meni osobno najbolje slike Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted May 16, 2011 (edited) ma daj,vozi to,ja sam sa kecom dizelom u mostaru prosle godine vozio 16,125 sa reakciom 0,880 na 185 65 14 bolje od ove calibre...NHF a ta calibra je odvozila jucer u osijeku najbolje 15,606 s reakcijom 0,761...... jer joj je vjerojatno prosle godine klizila lamela,pa je bila tako losa...lol Rejs je bio prva liga....i u subotu i nedjelju....svaka cast organizatorima... Edited May 16, 2011 by ekusetic Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted May 16, 2011 moj mali doprinos slika čija li je ovo jedinica? auto mi je jako poznat, dal je to neko sa foruma ?! moj favorit mk1 od kolege Želje pa audi od kolege Juke od bundy-a i moj ..kasnije upoznao njega i dino46, super dečki Share this post Link to post Share on other sites