marko.p 0 Posted April 21, 2011 zvao sam i kazu da ne surađuju vise sa tim proizvodjacom reko to nije moj problem, ja sam platio ono sa slike a ove petex mogu uzet kad god hocu u vw za 217 kn nudi mi da vratim, znaci 250 kn dobijam nazad, 47 kn postarine dzabe platio u minusu sam kako god okrenes aa ono sto sam htio necu dobit tj, nemogu nabavit ma da reci da su te zaje i da hočeš punu cijenu natrag reci da ćeš ih dat u potrošački kod, zaštita potrošača glupo od njih Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 21, 2011 jebemti gume i tepihe sad ce mi poslat od octavie...ak ne dobijem ono sto sam rekao bit ce ih na svakom forumu HR Mislim, firma je ok, nude povrat para, nude te gume ali nemozes mi poslat ono sto nisam kupio. Ja sad znaci moram vratit ove, pa cekat druge pa se mislit hoce doc to sto hocu i na kraju moram drzat gume sa natpisom octavia u golfu Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 26, 2011 STIGLI SA SAROM GUMEod octavie ALI sa krivim cepovima :lol: ja nemogu vjerovat da mi drugi put dolaze krive i jos pitam jel pasu u golfa 2005? kaze pase sve pase vraga, Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 26, 2011 STIGLI SA SAROM GUMEod octavie ALI sa krivim cepovima :lol: ja nemogu vjerovat da mi drugi put dolaze krive i jos pitam jel pasu u golfa 2005? kaze pase sve pase vraga, okrugli a ne ovalni? ili kontra nemaš sreće Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 26, 2011 (edited) pa da, ja imam ovalne, i posalju okrugle i jos sam naglasio godiste auta, jer golfovi od 2007 imaju okrugle a ja neznam sta da radim sad oni nisu normalni. kao da narucujem svemirski brod evo zvao, kaze da ce poslati druge cepove dolso je do nesporazuma, ali sta je je, firma je fer, nema nikakvih pitanja, samo kaze da salje novo/drugo pa ste strane ide plus. Ipak nije sve tako lose. Edited April 26, 2011 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 26, 2011 pa da, ja imam ovalne, i posalju okrugle i jos sam naglasio godiste auta, jer golfovi od 2007 imaju okrugle a ja neznam sta da radim sad oni nisu normalni. kao da narucujem svemirski brod opet zovi pa vidi što će reč koje budale nemogu reč da paše ak ne paše, mogli su reč neznam a ne tako da paše Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 26, 2011 (edited) evo zvao, kaze da ce poslati druge cepove dolso je do nesporazuma, ali sta je je, firma je fer, nema nikakvih pitanja, samo kaze da salje novo/drugo pa ste strane ide plus. Ipak nije sve tako lose. Edited April 26, 2011 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted April 26, 2011 (edited) evo zvao, kaze da ce poslati druge cepove dolso je do nesporazuma, ali sta je je, firma je fer, nema nikakvih pitanja, samo kaze da salje novo/drugo pa ste strane ide plus. Ipak nije sve tako lose. meni bi trebala 4 ovalna čepa za Pola naručio u ovlaštenom još prije mjesec i pol i još nije stiglo Edited April 26, 2011 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted April 29, 2011 Stigli novi cepovi i to onakvi kakvi trebaju ovalni....uglavnom za pohvalu su iz Zorsa d.o.o. svejedno. oprastam im gresku u dezenu Share this post Link to post Share on other sites
VIDrabbit 0 Posted April 29, 2011 jedno pitanje, da li netko zna koliko koštaju oni tepisoni za golf 6?? hvala Share this post Link to post Share on other sites