0
kutina1

Golf 3 1.9 sdi

Recommended Posts

ovako imam problem kod prvog paljenja auto mi vergla kao da nema goriva ,grijaci rade svi provjerio sam.na onim crijevima iz filtera goriva vide se mjehurici zraka da li je to normalno? I vazno je napomenut da to nekad tako pali nekad ne kada je u garazi ista stver tako da odbacujem da je nesto sa grijacima ,izgleda mi to kao da paljenje nije postelano pomagajte pozzz...da li filter goriva moze imat veze sa tim da ga zamjenim? ali mislim da bi mi onda i u voznji zajebavao u voznji se ponasa savim normalno...

mozda negdje sitno cica zrak.....

i meni je tako radio td,filter bio star 10 mjeseci,grijace vadio i probavao,sjebo akumulator svako jutro verglajući,kupio novi akumulator i ništa,

zamjenio filter i palio je ko mina.nije dobivao gorivo ili se vracalo,pojma nemam

i meni je tako radio td,filter bio star 10 mjeseci,grijace vadio i probavao,sjebo akumulator svako jutro verglajući,kupio novi akumulator i ništa,

zamjenio filter i palio je ko mina.nije dobivao gorivo ili se vracalo,pojma nemam

kupio sam drugi filter vidjet cu naverec kako ce zapalit nadam se da je filter bio u pitanju pozzz

promijenio filter goriva i sad pali ko mina moze lock hvala !

Nemoj majke mi,dok dojde prolećhe biće još X takvih problema,majke mi,bolje da se nadoštiklaju neg da se otvaraju slični topici zbog istih stvari :palacg

So hold you're lock please!

Nemoj majke mi,dok dojde prolećhe biće još X takvih problema,majke mi,bolje da se nadoštiklaju neg da se otvaraju slični topici zbog istih stvari :palacg

So hold you're lock please!

nema problema :palacg

0