RE5PECT 0 Posted January 5, 2011 Molim vas ako netko zna u cemu je problem da mi pomogne.....ugl radi se o zanjim kocionim čeljustima....rucna mi uopce nehvata nimalo..gore je ona neka dupla sajla..probao sam zategnuti sajlu ali se nista ne desava......kao da je cilindar zapekao??? Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted January 5, 2011 Molim vas ako netko zna u cemu je problem da mi pomogne.....ugl radi se o zanjim kocionim čeljustima....rucna mi uopce nehvata nimalo..gore je ona neka dupla sajla..probao sam zategnuti sajlu ali se nista ne desava......kao da je cilindar zapekao??? kplko sam ja skuzio to je bolest starijih vw pokusaj s reparacijom celjusti Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 5, 2011 kplko sam ja skuzio to je bolest starijih vw pokusaj s reparacijom celjusti Znaci to im je normala..........al kud bas na registraciju...hhh Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 5, 2011 to se vjerovatno i prije dogodilo al nisi skužio.. Pogledaj trojkin post o brenzama i vidit ces sta treba radit s njima... a mozes ga kontaktirat da ti objasni postupak rastavljanja i narucivanje rep. seta. Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted January 5, 2011 a vidi i saqjle da nisu zapekle.....cest uzrok lose rucne takodjer...... Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 5, 2011 to se vjerovatno i prije dogodilo al nisi skužio.. Pogledaj trojkin post o brenzama i vidit ces sta treba radit s njima... a mozes ga kontaktirat da ti objasni postupak rastavljanja i narucivanje rep. seta. meni je bio puko onaj kao zub na rucnoj sto drzi onu malu podlosku u koju se spajaju sajle.....ni sad sam kupio novu a rucna se nije koristila nekih mj dana..... pogledat cu ovaj post hvala Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 5, 2011 a vidi i saqjle da nisu zapekle.....cest uzrok lose rucne takodjer...... nisu sajle....sajla normalno radi...na kocionoj celjusti pomakne onu neku kao rucicu....ali se nista nedogada unutar cilinda Share this post Link to post Share on other sites
ivanmk1 0 Posted January 5, 2011 a onda ces morat ili u rastavljanje ili zamjenu cijele celjusti Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 5, 2011 a onda ces morat ili u rastavljanje ili zamjenu cijele celjusti pa da negine mi reparacija..... zvao sma sad par ljudi sto drze auto dijelove da uzmem komplet kocione.....al svi kaz uda je to jako trazeno i da ih nema bas punu.....:S Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 5, 2011 pa da negine mi reparacija..... zvao sma sad par ljudi sto drze auto dijelove da uzmem komplet kocione.....al svi kaz uda je to jako trazeno i da ih nema bas punu.....:S kupis reparacijski set i napravis sam i miran si Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 6, 2011 kupis reparacijski set i napravis sam i miran si ee kod tebe sam gledo onaj topic....al nsima skonto koja je cijena reparaciskog kita...i jel problem za izmjenjat to? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 6, 2011 ee kod tebe sam gledo onaj topic....al nsima skonto koja je cijena reparaciskog kita...i jel problem za izmjenjat to? mene je kostao 150 kn...a gle nije bas jednostavno...ima jedan jeben osigurac unutra a spicange za njih ne stanu unutra...pa je to najveca zajebancija Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted January 6, 2011 Za zadnje celjusti ti treba neki poseban alat da bi mogao to slozit...................ja sma sebi raskopao isto celjusti i onda sam vidio da nemrem nis napravit..................na kraju mi je susjed koji ima servis to slozio Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 6, 2011 Za zadnje celjusti ti treba neki poseban alat da bi mogao to slozit...................ja sma sebi raskopao isto celjusti i onda sam vidio da nemrem nis napravit..................na kraju mi je susjed koji ima servis to slozio e tocno...treba bas specialni tool....jer je dosta duboko i usko Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 6, 2011 e tocno...treba bas specialni tool....jer je dosta duboko i usko Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 7, 2011 Za zadnje celjusti ti treba neki poseban alat da bi mogao to slozit...................ja sma sebi raskopao isto celjusti i onda sam vidio da nemrem nis napravit..................na kraju mi je susjed koji ima servis to slozio sutra cemo ja i susjed to probat raskopat........da bi u ponedjeljak mogo na regu Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted January 7, 2011 e tocno...treba bas specialni tool....jer je dosta duboko i usko Evo sta sam ja napravio: Nasao sam jedna stara inox seger klista od Uniora(ona na L da ti je lakse radit u rupi) sta su popucali vrhovi i kupio komad sipke fi5 od inoxa i onda odpilao dva komada i na tokarski napravija na konus sa ravnim vrhovima da moze uc u seger i jednotavno zavaris na seger klista i tako ih produzis koliko ti treba. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 7, 2011 Nema ti od togas ništa bez dobrih špicangi a cim je rok pon. mislim da nebu niš od toga Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 9, 2011 Evo sta sam ja napravio: Nasao sam jedna stara inox seger klista od Uniora(ona na L da ti je lakse radit u rupi) sta su popucali vrhovi i kupio komad sipke fi5 od inoxa i onda odpilao dva komada i na tokarski napravija na konus sa ravnim vrhovima da moze uc u seger i jednotavno zavaris na seger klista i tako ih produzis koliko ti treba. e ov obi mozda i moglo pomoc Share this post Link to post Share on other sites
RE5PECT 0 Posted January 9, 2011 Nema ti od togas ništa bez dobrih špicangi a cim je rok pon. mislim da nebu niš od toga da nista od toga....moro sam mijenjat komplet papučice gas kvacilo kocnica...posto je kuciste bilo pokidano........moro skinit i kontrolku volan......i da pritom pokido prekidac za žmigavce brisace.....sad jos ito.... Share this post Link to post Share on other sites