0
Andy

Problem s getribom

Recommended Posts

Nekoliko puta mi se to dogodilo :mellow: A, i starom -da kad idem u rikverc auto ko da nesto gura iza, :mellow: muci se kada ide u rikverc,nejde bash !!nije to stalno da se tako ponasa, I DA nije rucna zategnuta !!tipa kometara da je preslabi jer je sdi necu cuti :angry:

i jos odma da napisem kad mjenjam iz 1 u 2 zacuje se malo hrrrrskkk al samo kad ide iz 1 u 2, :o probao sam iz 3 u 2 ide bez problema..o cemu se tu radi ?

Edited by Crazy KC

Crazy KC said:
i jos odma da napisem kad mjenjam iz 1 u 2 zacuje se malo hrrrrskkk al samo kad ide iz 1 u 2, :o probao sam iz 3 u 2 ide bez problema..o cemu se tu radi ?

za ovo 1. neznam

a ovo saltanje iz 1. u 2., to se dogadja samo kad brzo saltas ili uvijek?

i da li je zvuk slican onom kad ne stisnes dovoljno kuplung pa zakrci? ako da, onda je sinkron 2. brzine

pa kad polako saltam onda je ok,malo teze ide al se nista ne cuje

.to se i meni cinilo da je sincron 2 brzine

da takav je zvuk ;)

onda je sigurno to u pitanju

a mozda ti je 1. problem vezan na getribu, ali ne mora biti

Edited by tommy

Vjerovatno ako je getriba suha onda ulja ima.... Sad... ako ti se to vec duze vrjeme cuje onda prvo pogledaj dal je saltung ustelan.. tj nek ti netko pogleda poluge za saltanje na getribi (predpostavljam da je 1.4 16v)

Druga stvar ako je nesto u getribi.. eh sad... tu sam nista nemozes... mozes cisto vidit kakve je ulje boje mada sumljam da moze bit sivo (??pena) ako su samo sinhroni...

AUTOFREAK said:
Vjerovatno ako je getriba suha onda ulja ima.... Sad... ako ti se to vec duze vrjeme cuje onda prvo pogledaj dal je saltung ustelan.. tj nek ti netko pogleda poluge za saltanje na getribi (predpostavljam da je 1.4 16v)

Mislim da je njegov SDI ako to ??ta znači

AUTOFREAK said:

SDI mali moj traktor :fakjea

Ulja ima ziher ,to je stari rekao za tu polugu da bi trebalo pogledati ju i ako je u njoj greska da se ustela...

ima puno posla s tim!? ;)

Ahaa... SDI... Hm.. MUP-U sam vec do sad skidao par puta getribe.... rastavljao te mjenjao sinhron- korpe i sinhrone 2ge brziner + rikverc zupčanik... samo to su motori s 280 000 + tkm....

Sto se tice stelanja..... prvo pogledaj dal postoji kakav luft... al onda bi zapinjao salto ti brzo il sporo...

Edited by AUTOFREAK

AUTOFREAK said:
Ahaa... SDI... Hm.. MUP-U sam vec do sad skidao par puta getribe.... rastavljao te mjenjao sinhron- korpe i sinhrone 2ge brziner + rikverc zupčanik... samo to su motori s 280 000 + tkm....

Sto se tice stelanja..... prvo pogledaj dal postoji kakav luft... al onda bi zapinjao salto ti brzo il sporo...

Koliko je najvise km imala cetvorka od mupa?

malo teze ide kad ga saltam iz prve u druge...to i mene sve ocekuje ili stavit sve drugo :mellow: neznam ,moram vidjet sad drugi tjedan kad cu ici mjenjat to sve, pa vjerojatno cu ga i spustit. :grrr:fakjea ..

moj stari radi i vozi SDI sa 380000 km,a sad zamisli koliko jos auto radi u leru ,sad pogotovo preko zime B)

znam da cu stavit novu LAMELU,a ovo cu probat sloziti sve..

e da MALO O:T imam originalne amortizere stavio bi sportske opruge 4 cm kako ce se auto ponasati?

dal budu ovi amortieri pod opterecenjem ili ??

i da na autu su 195/65/15 znaci nebude se osjetila svaka graba itd,mislim malo bude tvrdji al ne opet jako

Edited by Crazy KC

0