3 3
TROJKA

Poboljsanje foruma

Recommended Posts

Isti vrag,brisanje ili lock-anje.Potpuno isto za odradit

Samo treba dogovorit da ili ne to radit

ja glasam za brisanje starih oglasa..sta ce im cijene kada imaju procjene otvorene :palacg

i takoder glasam za podjelu ... kao sto woodoo rece... ovijes, limarija, felge, interijer ..

ja glasam za brisanje starih oglasa..sta ce im cijene kada imaju procjene otvorene :palacg

i takoder glasam za podjelu ... kao sto woodoo rece... ovijes, limarija, felge, interijer ..

odlicna ideja za podjelu ...ovijes, limarija, felge, interijer...

mozda samo malo izmjeniti-nadodati, npr eksterijer, jer ima van auta plastikica, gluposti, svega, felge sklopiti sa ovjesom

-limarija

-ovijes, felge i gume

-interijer

-eksterijer

-mehanika motora i ostalo

mislim da sam obuhvatio sve grane auta!

ako neko ima bolji poredak slobodno, ideja je odlicna, dosta bi se sredio kupus od oglasa!

Edited by mateo.split

Gume i felge imaju svoj podforum tak da je to nepotrebno dirat

Moje mišljenje je da je ova podjela sada već dosta dobra. A za brisanje se naravno slažem. I da se postrože malo pravila za oglase (bar obavezno uvođenje slika) ili da je ponudena neka šablona za ispisivanje podataka o tome što se prodaje i o kontaktu, tako da više ne bude nepotpunih oglasa.

ja mislim da je ovako sve dobro a da samo vise treba paziti kako se oglasi postavljaju, od strane autora mislim, jer ima 90% oglasa gdje napise u naslovu: kupujem motor 1.8 gti golf 2 i ond au tekst oglasa mi napise samo: kupujem bla bla.,pa mislim svaka cast na preglednosti, a o manjkavostima da ne govorim.

Moje mišljenje je da je ova podjela sada već dosta dobra. A za brisanje se naravno slažem. I da se postrože malo pravila za oglase (bar obavezno uvođenje slika) ili da je ponudena neka šablona za ispisivanje podataka o tome što se prodaje i o kontaktu, tako da više ne bude nepotpunih oglasa.

Pravila su postrožena

Večina ih se ne pridržava,tj namjerno se ignoriraju ta pravila

A kad upozpravamo na to i ispravljamo onda se pljuca po nama

kakva bi to milina bila samo da se pridržavate tog EDIT i BUMP prvaila

Pravila su postrožena

Večina ih se ne pridržava,tj namjerno se ignoriraju ta pravila

A kad upozpravamo na to i ispravljamo onda se pljuca po nama

kakva bi to milina bila samo da se pridržavate tog EDIT i BUMP prvaila

Molim ? Zna se red i pravila foruma. Ako netko krivo napise, nemoj biti dobrica. Odmah brisite bez ikakvog upozorenja.

Bio to forumas koji ima najvise postova ili novi.

Pravila su tu, izvolite po njima postupati. Ako mu se to ne svida neka ni postavlja oglase. Ima njuskalo, plavi oglasnik i sta ti ja znam.

Pa neka tamo editira koliko mu srce pozeli.

Isto tako me zivcira procjenjivanje stvari. Ako nema slike, brisite ih.

Ako njega zanima koliko moze dobit za nesto, potrudit ce se i postavit ce slike.

A ovako bude mlacenje u praznu slamu. :palacd

Edited by Zrinedin

Molim ? Zna se red i pravila foruma. Ako netko krivo napise, nemoj biti dobrica. Odmah brisite bez ikakvog upozorenja.

Bio to forumas koji ima najvise postova ili novi.

Pravila su tu, izvolite po njima postupati. Ako mu se to ne svida neka ni postavlja oglase. Ima njuskalo, plavi oglasnik i sta ti ja znam.

Pa neka tamo editira koliko mu srce pozeli.

Isto tako me zivcira procjenjivanje stvari. Ako nema slike, brisite ih.

Ako njega zanima koliko moze dobit za nesto, potrudit ce se i postavit ce slike.

A ovako bude mlacenje u praznu slamu. :palacd

i onda imas hrpu novih topica u feedbacku. "gdje mi je nestao topic u procjenama/oglasima..." i opet kontra efekt.

Takve topice ne treba dozvolit. Admini rade odlicno svoj posao. Dakle nebi bez razloga brisali neki oglas/procjene.

Dakle, ja hocu sam reci jasno i glasno se vidi pravila u vezi oglasa/procjene.

Nema tu sada milost, odmah neka se brise i gotova stvar. Jos jednom spominjem ako mu se ne svida pravila oglasa neka svoje stvari prodaje dalje negdje.Jer ako mu je sila prodati nesto onda ce se potrudit da oglas ili procjena bude valjano.

Za nove članove.

Your personal profile, this section is optional

Kada bi tu pisalo umjesto optional mandatory mislim da bi SVI pravilno ispunili sve podatke ( nebi im se objašnjavalo da nisu napisali godište) i moderatori nebi trebali slati sve te poruke sa pravilima.Ako se ide na poboljšanje foruma onda bi ovo trebalo razmotriti.

staviti uz drakea i dvojku jos jednog-dva moderatora u oglase..i jasno se napise kako oglas mora biti napisan, bio kupovina ili prodaja ili procjena...

sve sto nije kako treba jednostavno brisati...

cim se oglas obrise na pm poslati onome ciji je oglas da nije po pravilima i da je obrisan i onda se nece otvarati nove teme

staviti uz drakea i dvojku jos jednog-dva moderatora u oglase..i jasno se napise kako oglas mora biti napisan, bio kupovina ili prodaja ili procjena...

sve sto nije kako treba jednostavno brisati...

cim se oglas obrise na pm poslati onome ciji je oglas da nije po pravilima i da je obrisan i onda se nece otvarati nove teme

ma pisao sam prije svakome i na kraju jedne te iste po 5 puta upozoravao, cak sam im kroz edit opciju slao kopiju oglasa da ne moraju sve nanovo piskarat nego da to preprave, nemos vjerovat, uzme to dosta vremena, zato sada samo delet i to je to, ne mora ni trazit oglas ako ga nije ni napisao s voljom, kazem vec 100ti put prave se oglasi tipa 2 rijeci u oglasnu i ni A ni Be vise, nema uopce potrebe za vise moderatora, pravila su jasna, a sad ko ne zeli radit tako, jednostavno ne moze nikako i mi to brisemo i gotovo, lockani oglasi nikom ne smetaju jer samo ovi friski lockani su na povrsini, a i oni padnu na dno brzo, a brisat prodane oglase je malo glupo jer ima ljudi koji "škicaju" oglas neko vrijeme, skupljaju pare ili kalkuliraju, tako kad se odluce da bar znaju da je oglas tu ali da je prodan ili nije prodan, a ne da se stvara bunilo

Edited by dvojka

Za nove članove.

Your personal profile, this section is optional

Kada bi tu pisalo umjesto optional mandatory mislim da bi SVI pravilno ispunili sve podatke ( nebi im se objašnjavalo da nisu napisali godište) i moderatori nebi trebali slati sve te poruke sa pravilima.Ako se ide na poboljšanje foruma onda bi ovo trebalo razmotriti.

Kenny sve piše u onom početnom postu koji stavljamo za nove članove. Samo ga treba pročitati sa razumijevanjem.

cim se predlaze neko pravilo vec se zna ko ce imati nesto protiv.....znamo za par problematicnih,naravno.al da se cijeli forum onda po njihovom treba odradit nema smisla.tako da ce se i dalje gledati ko je oglas ispravno stavio i ko ne....upozorenje za linkanje oglase sam stavio davnih dana...neki i dalje ignoriraju.s moje strane ce bit samo "delete" oglasa bez PMa ili slicnog.isto tak oglase bez cijena.

za slike sam bio reko da se stavi.odluceno je da nije obavezno....vidjet ce se kak ce to dalje bit.

forum je nekod bio hrpa ljudi (oko 50) gdje se nisu krsila pravila,nisu ni postojale.svi su znali sto i kak.bilo ih je samo 2 admina i nisu imali skoro nis posla oko foruma....

sad,nakon 4 godine su ovdje neznam kolko regani.od njih mozda jedva 5% imaju pravi info za neciji problem.ostali 70% stavljaju samo oglase.a ostali 25% su stari forumasi od samog pocetka....

LP Jady

Logicno je da se forum razvija, a sto vise ljudi vise cudi i problema...a i posla na odrzavanju :)...

Zato ste vi tu da ih vratite na pravi put :P

znam,al i sam znas kakva je revolucija bila kad smo odlucili za npr ispunjeni profil....samo kao primjer :)

Već sam vidio da je netko napisao da se napravi kao neka špranca za postavljanje oglasa.

Pošto je naš narod kakav je, mislim da bi možda pomoglo ako bi se pod sticky stavilo kako svaki oglas moras izgledati, u svakom podforumu u ponudi i potražnji.

Pravila oglašavanja se pročita, ako se i pročita kod registracije.

Ovo bi trebalo ići pod sticky u svaki podforum u oglasima i biti napisano verzalom: KAKO PRAVILNO POSTAVITI OGLAS:

Primjer za vozila:

Proizvođač:

Model:

Godina proizvodnje:

Stanje:

Registriran do:

Mjenjač:

Gorivo:

Dodaci:

Napomena:

Slike:

Cijena:

Za ostale podforume:

Kratak opis:

Stanje:

Napomena:

Slike:

Cijena:

I one uobičajene stvari:

- zabranjeno linkanje na druge stranice

- zabranjeno bilo kakvo komentiranje

- za izmjenu oglasa koristiti tipku "edit"

- bump oglasa je dozvoljen svakih 14 dana

I onda bi se samo nadopunjavali podaci i svaki bi oglas "trebao" biti potpun, ako sam neku natuknicu ili šta zaboravio nek se nadopiše.

Ona dva jady-eva topica pod sticky se mogu obrisati (Važno: oglasi...OT i komentari u njima, LINKOVE U OGLASIMA) i svaki koji bi došao u bilo koji podforum bi "trebao vidit" topic kako pravilno postaviti oglas, valjda ste me skužili...

Lockani oglasi se nebi trebali brisati.

;):palacg

+ kontakt, jer kad ti treba neki dio hitno, a dotičnog na PM ulovit ama baš nikako!

Kenny sve piše u onom početnom postu koji stavljamo za nove članove. Samo ga treba pročitati sa razumijevanjem.

Neka osnovna pravila VW Cub Croatia foruma:

- Registracija vam nece biti odobrena od strane administratora dok ne ispunite profil (ime, lokacija i godiste su obavezni!) i dok se ne predstavite prikladno (dakle, ne samo sa "bok, doso ja!", nego recite malo vise o sebi-otkuda ste, kako i zasto ste dosli ovdje, itd.). Obratite pozornost na pravila vezana za avatar i potpis (signature), odnosno sliku u potpisu. Svi clanovi moraju imati popunjeno ime, lokaciju i godiste, te pravilima sukladan avatar i potpis.

Ovo nebi morali slati da ljudi ponovo čitaju kada bi tamo pri ispunjavanju pisalo da je OBAVEZNO a ne kao OPCIJA. Ja sam to sve pročitao s razumijevanjem nakon što ste mi to poslali i napisao godište no nebi nitko morao slati opet pravila da promijenite to. No koliko sam skužio vi to ne možete promijeniti pa zato i morate slati svakom novom članu opet pravila.

A za oglase se slažem sa rajkecom, ovako nešto bi dosta pomoglo. S tim da je mob obavezan. LP.

I sad je prema pravilima obavezan potpun oglas,sa svim potrebnim podacima (opisom,specifikacijama i nekim kontaktom)

Pa vidite i sami kako se pridržavamo toga.......

Pravila oglašavanja se pročita, ako se i pročita kod registracije...............

Ona dva jady-eva topica pod sticky se mogu obrisati (Važno: oglasi...OT i komentari u njima, LINKOVE U OGLASIMA) i svaki koji bi došao u bilo koji podforum bi "trebao vidit" topic kako pravilno postaviti oglas, valjda ste me skužili...

Lockani oglasi se nebi trebali brisati.

e pa vidis da se ne cita....cak ni kad je "sticky" stavljeno.....i ak i nekome puknemo warn radi OT ili linkanje na njuskalo onda se ide odma na barikade....jednostavno se ne citaju pravila ili ih se netko ne zeli pridrzavati...

Znam, gledam svakodnevno oglase i vidim da su nepotpuni...

Malo tko to čita i svi odmah idu na "new topic", ali svakome za oko zapdadne nešt zanimljivo što otvori, i onda ako bi taj oglas bio napisan onom gore šprancom (ili sličnom), vjerujem da bi se podaci koji bi se trebali nadopuniti (model, godina, stanje, cijena...) iskopirali u taj "oglas koji će biti postavljen" i nadopunili tim drugim "novim" podacima vezanim za taj "novootverni" oglas. Ako ste me skužili.

Naravno da bi trebalo neko vrijeme dok se to ne uhoda, a i uvijek se nađe neki "novajlija" koji nema pojima kako pravilno postaviti oglas.

A u biti, da si svaki novi uzme 2 min prije postanja oglasa bi bilo sve 5...

ajd odi pogledat kad sam stavio pravilo za OT i linkanje.....mislim ono...nitko ne cita,ne dira ga.mislis da ce bolje biti sa novim pravilima???bit ce opet uzbuna i teror i topic dugacak 30 stranica zasto pravila ne valjaju.

a sto se lockanih oglasa tice.....neznam kak je to kod tebe,al predpostavljam da i ti bacas stare novine...ili???

3 3