0
margo mhk 2 gti

mk 2

Recommended Posts

pitanje:ako se u mk2 16v (pl tip motora),stavi motor od mk3 16 (abf tip motora) jel paše struja i getriba od mk 2,,i šta sve treba mjenjat da se takav motor stavi?? pozdravw

pase ako abf preradis na ke-jetronic na kojem pl vozi,metnes razvodnik paljenja svoj .......sto se po meni ne isplati.....a ako nemas instalaciju od abf-a,morat ces....znaci ,svoju us.granu s diznama,razvodnik,indikatore....sve sitnice sa svog prebacit na ovaj drugi.........getriba ide,ali svoj kuplung moras preselit....jer mk3 ima na sajle a mk2 na stangice i drukciji sistem kuplunga.....

pase ako abf preradis na ke-jetronic na kojem pl vozi,metnes razvodnik paljenja svoj .......sto se po meni ne isplati.....a ako nemas instalaciju od abf-a,morat ces....znaci ,svoju us.granu s diznama,razvodnik,indikatore....sve sitnice sa svog prebacit na ovaj drugi.........getriba ide,ali svoj kuplung moras preselit....jer mk3 ima na sajle a mk2 na stangice i drukciji sistem kuplunga.....

hvala na informacijama,znaci neisplativo..pozdravw
a ima dost posla.....za takve swapove je najbolje imat cijeli auto donor i sam preselit.....

ma to mi kolega nešt muti,nije normalan ima country-a a pol djelova na njemu od g60 rally,i sad kupuje mk 2gti-a pa kemija nešt sa motorima..

Tko to ima kozu u bj??

Znam za 3 komada.

Od kud je lik, da se nađemo na :zivio pa ćemo skemijat

nekakvu mašinu unutra!

ma radi u švicarski pa troši na novce na aute u hrvatskoj i cesto je tu

koza ide na registraciju sad.a kupuje mk 2 gti-a za divljanje samo bi htio nekakvu masinu jaću od npr mk 3 gti-a

a na pivi se mozemo nać kad dode doma pa svi troje ili ako imas sta od djelova mozemo se i mi nac :)

0