0
smmania

golf 4 1.4 info

Recommended Posts

ovako sutra idem vidjet jednu golf 4 od jednog starijeg covijeka ,auto je stvarno ocuvan trazi za njega 4000 eura .... e sad me zanima dal je to ta cijena ? i ako mi mozete rec sta o tom motoru

prošli tjedan se pisalo o tom motoru 2, 3 stranice! potraži malo, ja sad nemam vremena.

uglavnom bolji ti je i SDI i 1.6, al ako je baš uredan auto i održavan onda da je neznam koji, dobra je kupnja

bolje trazi u izlogu audija

ako imas za nadodat

jer cetvorka nije neki izbor :D

ni limarski,ni xxx drugih stvari

bolje trazi u izlogu audija

ako imas za nadodat

jer cetvorka nije neki izbor :D

ni limarski,ni xxx drugih stvari

tebi se neke gadno zamjeril vw, pogotovo četvorka :rolleyes:

kako koji, nisu svi isti!

a kaj se tiće 1.4 motora, izbjegavaj! više troši, slabje ide!

bolje malo dodaj za tdi-a!

Mario jbga to sta ti naletis na govno od auta,nije svaki... ja npr. skidam sve svece zbog praga i rubnjaka otraga sta trune maximalno... a opet,bio je puknut',sfusaren i nikako napravljen,sad kad se to slozi kako se spada bit' ce k'o "novo" i bome zasticeno... :palacg

a sta se tice motora... u ovih 5god koliko je kod mene,nista,samo redovita izmjena filtera i ostalog'...

a ove sitnice sta prolaze,boze moj,godine... a i nemozes ocekivat' od polovnog' auta bombu...

danas vise nitko nece rec' sta je ZBILJA bilo (ako je bilo),sta se radilo,zasto ga STVARNO prodaje...

samo da se proda... u biti,znas i sam ;)

dobro vec, zna se zašto tvoj prag hrđa....da nije bio udaren ili da je onda bio dobro napravljen toga nebi bilo

Edited by marko.p

dobro vec, zna se zašto tvoj prag hrđa....da nije bio udaren ili da je onda bio dobro napravljen toga nebi bilo

vidio si i sam :)

i sad kad se bude prodavao necu rec',vise nikad MK4 i sl.

ne zbog toga sto je hrdj'o,nego zbog ostalih sitnica koje zivciraju i kvare se...

Mario jbga to sta ti naletis na govno od auta,nije svaki... ja npr. skidam sve svece zbog praga i rubnjaka otraga sta trune maximalno... a opet,bio je puknut',sfusaren i nikako napravljen,sad kad se to slozi kako se spada bit' ce k'o "novo" i bome zasticeno... :palacg

a sta se tice motora... u ovih 5god koliko je kod mene,nista,samo redovita izmjena filtera i ostalog'...

a ove sitnice sta prolaze,boze moj,godine... a i nemozes ocekivat' od polovnog' auta bombu...

danas vise nitko nece rec' sta je ZBILJA bilo (ako je bilo),sta se radilo,zasto ga STVARNO prodaje...

samo da se proda... u biti,znas i sam ;)

sve se slazem, doslo je takvo vrijeme, samo se gleda tko ce kog zajebat

ali pogotovo je rizicna kupnja golfa i jos 1.4 motor i treba dobro otvorit oci

audi a3 tog godista ko golf i nema sanse da ce imat nabubrene blatobrane ili slicno

to mi je malo krivo,

Vjerovatno najlošiji motor u G4, puno troši, loše ide a uz sve to i problematični. Znam za par slučajeva gdje je puknuo blok motora.

Moja preporuka ko ne pati od brzine i ubrzanja:SDI

danas sam ga bio vidjet ,auto ima 109000 km ,prvi vlasnik,auto ocuvan maksimalno sto unutra sto vani .... oprema je osnovna ni klime nema ,rostilj prozori .... 2000 godiste je ima nove gume nikad razbijan ima servisnu ....

ovako jos me zanima koje zarulje(kratko svijetlo) ima golf 4? i koje su rupe za felge ? imam doma felge sa bmw-a 4*100 16 cola sa novim gumama 215 40 16 i to bi htio stavit gore pa ako imaju kakvi adapteri?

ima kakvih adaptera ?

pa to se da složit

nego, jesi ti to vozio? kak ide?

pa to se da složit

nego, jesi ti to vozio? kak ide?

pa nekad se i neda složit, ovisi koji je et na felgi, taki adapteri uzimaju najmanje 2 cm tako da bolje odustani od tog, jer njih bez 300 eura nećeš naci

pa cuj po meni auto ide sasvim uredu nije ferrari al je ok bitno mi je da je ocuvan

Bjezi od toga,meni rodjak kupio novog i jako brzo uz sve redovne servise i odrzavanja otisao motor(a nije ga stiskao).Jako los motor koga god da pitas....

covijek ga nemoze dat do 1.2 tad mu dolazi suzuki swift novi .... neznam jos razmisljam

covijek ga nemoze dat do 1.2 tad mu dolazi suzuki swift novi .... neznam jos razmisljam

dobro razmisli...

još je minus što ga je lagano vozio neki čiča a kad mu ti daš gasa može svašta bit...

0