0
smmania

golf 4 1.4 info

Recommended Posts

a jeb...koji ti raspon auta imaš...šalim se...

nego, peugeot nebi...

alfu bi, ali 1.6 ili 2.0, na 1.8 voli puknut bregasta...

ibiza mi onak, nit smrdi nit miriše, motor ti je tu ok, makar je 3 cilindra, nije loš

alfi pucaju zupčasti a odrzavanje ki da voziš Audi-a.

1.4 motor je ok al gledaj da je iza 2000 god proizv. Vižam uredno neke s 250tkm bez tih kvarova kao ona gen iz 98-00

alfi pucaju zupčasti a odrzavanje ki da voziš Audi-a.

1.4 motor je ok al gledaj da je iza 2000 god proizv. Vižam uredno neke s 250tkm bez tih kvarova kao ona gen iz 98-00

koja je razlika iznad 2000 god i onih starijih?

Nešto sam načuo da su ti kao bolji...

nesto malo vizualno su drugačiji al očito i po kvaliteti materijala unutar makine....

U čem je štos točno.. nemam pojma.

ova alfa je preljepa... al golf je golf i znam vlasnika a s ovim autom neznam sta je bilo to jedino....

ova alfa je preljepa... al golf je golf i znam vlasnika a s ovim autom neznam sta je bilo to jedino....

nemoj 1,4golfa, imao je frend i radio generalku na 150tkm, a auto nejde baš, a i troši previše za tih 75ks

a još pogotovo ako je socijalna oprema, mislim još klima nekom nije bitna, ali da mi ima prozore na ručicu to nebi uzeo ni da je neznam kolko uščuvan

alfa je ok, ali održavanje jako skupo, a i 1,8 je problematična, rađe onda nać 2,0, ili ako možeš 1,9jtd, to je recimo odličan motor

ibiza da, ali probaj nać 1,9tdi, imao i bio prezadovoljan autom, 100ks u papirima, možeš vozit, a čipaš i leti za 5,5l/100km :bravo

0