Lisama 0 Posted January 8, 2011 (edited) e ovako skoro sam kupio golfa i ima fabricku navigaciju,ali ja sam kreten skinuo akumulator i vratio i sad mi navi trazi kod a ja ga nemam nemogu slusati muziku nemogu nista vec 3 dana izludi pa jel ima kakvo rjesenje osim ovlastenog sevisa?nedaje mi se 30e,unaprijed hvala i da u pitanju je ova navi <script src='http://img524.imageshack.us/shareable/?i=2ue5mch.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Edited January 8, 2011 by Lisama Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 8, 2011 jel nebi ovlašteni to trebao dati bez naplate, ukoliko je orginal iz tog auta i ti im daš broj šasije i serijski broj radia? pogledaj po autu da nemaš negdje knjigu onu njegovu il neki papir di piše i probaj izvadit radio, možda piše na njemu! ja se isto patio, i idem bacit radio iz auta (kazetovon obični bio) kad ono na njemu markerom napisan kod! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 8, 2011 jedino servis, ako nekog znas moze jetinije mislim da je svuda cca 20 eura u hr je 150 kn npr Share this post Link to post Share on other sites