vwgolf3 0 Posted January 8, 2011 ona dva ? su Franjo i Ivan, zelena i tamnoplava trica pred caffom što su bile parkane Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 8, 2011 evo spojio sam svoje i mladenove slike i stavio na fejs...evo mojih Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 8, 2011 ajmo svi lajkaaaaaat Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 8, 2011 Meni bilo super svaka cast majstorima za cevape bili su odlicni samo malo zagorili ali nije nista ostalo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 8, 2011 mrki zezali su me za tvoju zenu IZDAJICO :lol2 Davide postavi film sto si snimio kod nadvoznjaka na FB ili ovdje Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 8, 2011 i ja kazem da sljedeci put fantasticna trojak prepusta rostilj nekome drugom ekipa super...moj vozac jos bolji :vozi sve u svemu predobro... hvala igore za pohvale na voznji srki slike???? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 9, 2011 micek svaka čast na inicijativi.... ali ako za krstitke nebu kulena ja bum te stukel :D jedva čekamo vidjet bebača i da se opet propisno napijemo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2011 hvala igore za pohvale na voznji srki slike???? sutra uploadao sam sve..ali se nemoze na forum staviti tako pa cu morati ponovno uploadati Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2011 hvala igore za pohvale na voznji srki slike???? sutra uploadao sam sve..ali se nemoze na forum staviti tako pa cu morati ponovno uploadati Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 9, 2011 micek svaka čast na inicijativi.... ali ako za krstitke nebu kulena ja bum te stukel :D jedva čekamo vidjet bebača i da se opet propisno napijemo Kiki ja tebe ništa nerazumijem! Pa jebemu jel sve dogovoreno? Kulen, vino i domača rakija u neograničenim količinama! bebač još malo kiki, možete se počet pakovat! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ivan-Golfić Posted January 9, 2011 Ma svaka čast, prvi put sam bio prisutan na VW susretu i bilo je lijepo, ugodno društvo raspoloženo za zezanciju Stvrano odlično, čevapi isto za 10, hehe, sljedeći susret ne propuštam taman sikire padale Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 9, 2011 evo spojio sam svoje i mladenove slike i stavio na fejs...evo mojih aco divlja haha btw.treba skupit svako 50 kuna kiletu za turbinu Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2011 aco divlja haha btw.treba skupit svako 50 kuna kiletu za turbinu ma nisamja divljao sta je vama Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 9, 2011 (edited) aco divlja haha btw.treba skupit svako 50 kuna kiletu za turbinu šta će meni turbina pored ove 4 Edited January 9, 2011 by kile_passat Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted January 10, 2011 neki su na forumu neki nisu.. neki su bili otisli kad se slikalo..tako da ovo nisu svi Da, ošao sam ja, deni.dm i googyDM. Oni su ti aktivni na aks forumu. E sada valjda nitko nije ošao poslije nas Zvao sam da idu sa mnom jer mi se nije dalo da idem sam. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 10, 2011 kad smo dosli kuci ja i deni skuzimo da idemo na isti fax,isti smjer.haha jos ono gledam lik mi poznat,a neznam odakle Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 10, 2011 Da, ošao sam ja, deni.dm i googyDM. Oni su ti aktivni na aks forumu. E sada valjda nitko nije ošao poslije nas Zvao sam da idu sa mnom jer mi se nije dalo da idem sam. dobro da su rekli jbt Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 10, 2011 Srki daj te slike više Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 10, 2011 Srki daj te slike više na fejsu su...samo treba kopirati adrese slika ovamo... Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 11, 2011 e srki, srki, pa nije to bio facebook meet i roštilj nego VW! daj i vamo slike! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 11, 2011 evo pozdrav iz opatije, neću ništa reć osim Srki je peder ( da proste homoseksualci) vidim nešto prevladava na slikama neki sivo/ ljubičasti auto sa 4 vrata i prekrasnom unutrašnjosti hehehehehhehehehehe mogli bi sljedeći put do broda svi , mislim da bi bio red više Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 11, 2011 krenulo se, idemo pravit turneju po slavoniji sad... brod, požega, osijek Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 11, 2011 haha..može.ja idem s kiletom u požegu. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 11, 2011 drugi put ja dovodim cure da ne pricamo samo o autima Share this post Link to post Share on other sites