FuTz 0 Posted January 9, 2011 Već dugo vodim rat s vodom, tj. kondenzacijom u gepeku golfa 3. Dolje kotač rezervni bude navlažen, sve ispod bude mokro (doduše ne bude vode nakupine nego navlaženo). Pojačalo, sve okolo bude mokro - čak mi je i motorić centralnog vrisnuo jer se nakupilo vode u onom stiroporu i brikalo kontakte. Auto je bio na lakiranju i otkad se to događa, a ne znam odakle curi.. moguće da nije neki čep stavio ili nešto.. Napominjem da vode ima samo u gepeku.. naprijed je sve ok. Gdje da tražim izvor vode? Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 9, 2011 meni je na ventu curilo oko lampi,mozda nisu dobro sjele.uzmi slauf i spricaj pa ces vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted January 9, 2011 zapri se u gepek i neka neko poljeva , teko sam ja riješio sve misterije Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 9, 2011 Nije oko lampi. To sam ustanovio jer sam baš na to gledao i nije. A najveći problem je što to nema puno vode, jednostavno se vidi po "pojačalu" da je kondenzat. Sve je u gepeku u obliku kondenzata, nema ništa vode. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 9, 2011 kak nema vode kad si bio kod mene i sve je plivalo, rekao sam ti da te lampe sredis, ak jesi onda ti sad isparavaju te izolacije u gepeku od prijasnje vlage Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 9, 2011 Ako imaš koje rupice iza tablice zadnje pozatvaraj... zna tamo curiti.... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted January 9, 2011 Najčešće pušta oko lampi, mislim da je to problem i kod tebe....samo ti je iz lampe mogla voda dospijet u motorić centralnog Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 9, 2011 (edited) Deri sa mlazom vode prema lampama,a ne odzgora pa njima..mislim da lampe su problem,tj.ona guma oko njih,dali imas sta oko lampi? Probaj da ti nisu lampe otpustile.. I drugo,ona guma oko gepeka,pogledaj dolje na spoju kod onog cirkusa stifta di se kaci gepek,e tu guma mora biti spojena sa onom kao malom cjevcicom sta povezuje 2 kraja te vece gume sta ide oko gepeka.. I po mome,voda prodje oko lampi,malo se zadrzi u ljevom i desnom kutu,kada vozis onda kako ides ljevo-desno voda curka premo rezervnom tocku i sve tu ostaje i kondenzira dalje.. Ili ti curi na tom spoji gume pa ti fino ide direkt u rezervni tocak.. Kako decki kazu-ti u gepek,a netko neka fino poljeva od iza i gledaj gdje tece vodica i gdje je taj kondenzat.. E SAD GLEDAJTE SLUCAJ MOG SUSJEDA-fino on dodje meni,kaze isto tako voda curi negdje i sve ide u gepek..mi skidaj lampe,stavio nove one zastitne gume,dotegao kao konj ,promjenio gumu oko gepeka,spojio je kao novo sve..i opet voda..wotafak.. i slucajno vidim ja kap vode prodje ispod lampe-kako bi reko-kad se skine lampa i tamo ima neki tvornicki var prema gepeku,u samom kutu lampi prema gepeku,u tom kutu male crtice cca pola cm duzine i siroka kao debljina jedne vlasi kose..tu je malo auto bio lupit,ali su to limari rijesili,na oko je to ok sanirano ,a decko ima finu mjuzu u autu i od nabijanja tube u gepeku,taj dio malo malo prodise i pusti vodu koja tu ostane oko lampi kada pada kisa..nemozete vjerovat..nece curit dok tip neupali tu vrazju akustiku,a gepek se sav trese..dovoljno za tu rupicu od cca pola cm duzine i manje od mm sirine,kao vlas kose.. PREGLEDAJ OVAKO DA NEMAS SLICAN PROBLEM.. Edited January 9, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 12, 2011 Hvala svima.. bilo je vode dolje kod rezervnog kotača ispod, pa sam to pobrisao, a i tepih je bio mokar, pa sam sad prije par dana ostavio malo otvoren gepek par sati dok je bilo sunca da se to malo isuši i sad ne vidim kondenzaciju na pojačalima, ni na ičemu, pa se nadam da je to rješeno, ali ništa još nije sigurno javim se Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 12, 2011 Ako je to to,odlicno,najbolje ga sad istestiraj sa mlazom vode,da vidis dali ce gdje pusttit vodu unutra..ako je nema sve si rijesio.. Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 12, 2011 Ma najgore je to što se voda uopće ne vidi, a špricao sam ga mlazom vode prije nego što sam vidio kondenzaciju. I za par dana opet kondenzacija. Kad da negdje vlaga ulazi, ali ne u vodenom stanju. A to je moguće da je baš isparilo iz onog tepiha u gepeku i odozdola što je bilo vode. Sad kad sam isušio sve, nadam se da neće više biti ikakve vlage. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 12, 2011 Ma najgore je to što se voda uopće ne vidi, a špricao sam ga mlazom vode prije nego što sam vidio kondenzaciju. I za par dana opet kondenzacija. Kad da negdje vlaga ulazi, ali ne u vodenom stanju. A to je moguće da je baš isparilo iz onog tepiha u gepeku i odozdola što je bilo vode. Sad kad sam isušio sve, nadam se da neće više biti ikakve vlage. Ili je onda to problem-isparavanje,ili ako opet nadjes probaj ovo.. kad vidis taj kondenzat,kad otvoris gepek,pogledaj dali je kondenzat i kapi vode po gumi s unutarnje strane gepeka,zna se i to desit ako ta guma dobro nebrtvi da tu pusta kondenzat.. Share this post Link to post Share on other sites