Bube 1 Posted January 11, 2011 Gdje bi mogao nabaviti? Svoje sam lakirao u zlatno ali koliko god sam se trudio da se boja dobro primi, nakon sto se zategne saraf, boja pocinje otpadati. Pa bi uzeo neke koji su vec tvornicki ubojani. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 11, 2011 Kupi plastične kapice pa njih obojaj. Za šarafe ne znam. Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted January 11, 2011 http://www.tastynuts.com/ probaj ove kontaktirati Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 11, 2011 a da ih daš eloksirat u zlatno? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 11, 2011 Aluminij se eloxira... telac Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 12, 2011 Mozes ih dat zuto pocincat Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 12, 2011 Mozes ih dat zuto pocincat Jel znas mozda gdje? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 12, 2011 Prvotna ideja je bila da nadem sarafe ove boje.. ali to je bila nemoguca misija pa sam poceo traziti zlatne. Al da mi je naci ovakve plave, uf.. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted January 12, 2011 Dali bi se plastificiranje ljuštilo? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 12, 2011 Da, ljuštilo bi se s ključem nakon par puta. Najbolje kapice... :\ Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 12, 2011 Jel znas mozda gdje? U svakoj cincaoni ima ih po Zagrebu. U Zapresicu ima firma koja proizvodi lance i ima cicaonu,znaci trazis neku proizvodnju cavala,vijaka,lanaca i sl.To ti je ona zlatna boja kao sto ima novi vijaka za kupit po ducanima. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 14, 2011 Ebay mozda?mislim da nades takve sarafe Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 14, 2011 ciljaš na neki JDM style? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 14, 2011 ciljaš na neki JDM style? A to bi bilo..? Share this post Link to post Share on other sites
boSe 0 Posted January 14, 2011 (edited) ovako nesto pa to na autu izgleda ovako samo sta to nisu vide nego matice za przunjere ili kako se to vec kaze Edited January 14, 2011 by boSe Share this post Link to post Share on other sites
frenki 0 Posted January 14, 2011 ovako nesto pa to na autu izgleda ovako samo sta to nisu vide nego matice za przunjere ili kako se to vec kaze Ti šarafi , odnosno matice kaj su na gornjoj slici nevaljaju niš, brat ih je naručil iz e-bay-a i kao prvo to su aluminijski šarafi koji se pigaju čim ih jače ključem pritegneš, a kao drugo, na suncu izbljede, tako da bjež od toga. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 14, 2011 pa da ste naručili od neke profi firme te šarafe bilo bi ok...a ne od nekog sa ebaya Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 14, 2011 A di nabavit te plasticne kapice u boji? Ili moras kupit one orginal crne pa njih onda lakirat u zeljenu boju? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 14, 2011 to je nekako naj isplativije uzet cepove i ospricat Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 14, 2011 A to bi bilo..? Japanese domestic market to ti je kao German Style u Japanskom stilu Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 14, 2011 to je nekako naj isplativije uzet cepove i ospricat I meni se cini da je to najjednostavnije! Idem odmah narucit u servis te cepove za ljetne felge..treba ih obojat.. Kakvo je vrijeme vani,ima bit da ce proljece ove godine uranit! Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 14, 2011 (edited) Japanese domestic market to ti je kao German Style u Japanskom stilu A onda cu bit prvi koji ima auto u GJDS iliti German-Japanese domestic stylu. Edited January 14, 2011 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites
frenki 0 Posted January 14, 2011 (edited) Ukolko felga ima usku rupu oko šarafa treba paziti sa čepovima, jel postoji mogučnost da češ morat sa šarafom (knauf vijkom) skidati čep i tak ga oštetit, jel onaj alat za skidanje čepova nevalja kurca , a da primiš čep prstima nemaš mjesta. Edited January 14, 2011 by frenki Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 14, 2011 Ukolko felga ima usku rupu oko šarafa treba paziti sa čepovima, jel postoji mogučnost da češ morat sa šarafom (knauf vijkom) skidati čep i tak ga oštetit, jel onaj alat za skidanje čepova nevalja kurca , a da primiš čep prstima nemaš mjesta. Evo sad testiro orginal cep iz servisa na OZ felge i pase bez problema! Znaci..pravac servis,kupit 20 cepova ( cca 45kn ) i bojat ih! Najjednostavnije i najjeftinije! Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted January 14, 2011 Kako izgleda taj oem čem i koje su mu dimenzije Share this post Link to post Share on other sites