TheFog 1 Posted January 11, 2011 Dali ste u toku 2010. godine platili članarinu za članstvo u VWCC? Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 11, 2011 Naravno Nitko nece propast, niti ostat gladan zbog tih 100kn godisnje, a klubu su od velike vaznosti! Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted January 11, 2011 gdje i kome uplatit članarinu i kako se iskaznica dobiva? Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 11, 2011 gdje i kome uplatit članarinu i kako se iskaznica dobiva? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4680 Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 12, 2011 nisam budem svakako! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 12, 2011 Uplatio u Karlovcu na VWTS-u. Od iskaznice još ništa Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 12, 2011 Nisam...Uopce nisam dobio uplatnicu ili sam ju izgubio! Nekako se ne zamaram iskreno s tim.. Platit cu,sta sad nas prozivas... Vidim ovdje pisu samo oni koji su platili,pa da napisem i ja + Sioux Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 12, 2011 platio 2008. iskaznica nije došla , platio 2009. iskaznice nema , tak da...sorry Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 12, 2011 (edited) platio 2 godine zaredom, bio dobio iskaznicu, al 2009 je bilo da će iskaznica imati ono ograničenje na godinu dana koliko platiš članarinu, ja platio al iskaznica nikad nije došla, htio sam nadoplatiti još onih 100kuna za HAK, poslao miri par puta pm, i sa potvrdom uplate i sve i s upitom za iskaznicu i za hak(jer je plaćeno internet bankarstvom), al nikada odgovora dobio nisam nikakav, 2010. nit je došla uplatnica niti nikakav kontakt od vwcc kao pretprošlih godina Edited January 12, 2011 by master Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 12, 2011 Ja isto tako ni naljepnicu nisam vidio Share this post Link to post Share on other sites
igor_ 0 Posted January 12, 2011 dobio iskaznicu ali isto naljepnicu nisam vidio... Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 12, 2011 uplatio sam na VWTS-u i tak cu i ove godine. Izregulirajte to da se placa do kraja prvog mjeseca ,ko plati dobije iskaznicu za tu godinu i amen. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 12, 2011 Ja isto to na VWTS-u sve obavim Vrijeme je da se malo reda uvede Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted January 12, 2011 platio iskaznicu u karlovcu a iskaznici ni traga Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 12, 2011 isto platio pred 2 god nista dobio tak da nisam uplatio prosle ja mislim da treba malo uvest nekog reda sa tim plaćanjem stavit obavijest ovo ono neznam onemogućit dio foruma ako nisi član i platio npr oglase iskaznice podijelit i tak još nesto na susretu je uvijek ludnica nezna se ko je platio ko nije i tak Malo bolje to izorganizirat Fog bez ljutnje ako treba pomoć viči Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted January 12, 2011 Plačeno u 10. mjesecu 2010. Došla iskaznica na adresu! Šta se tiče naljepnice, lako se skine sa foruma i ode do najbliže radnje i napravi veličina i boja slova po želji i potrebi... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted January 12, 2011 nisam ali budem i zelim iskaznicu Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted January 12, 2011 Plaćena 2010g, za koji dan uplaćujem za 2011g Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 12, 2011 platio 2 godine zaredom, bio dobio iskaznicu, al 2009 je bilo da će iskaznica imati ono ograničenje na godinu dana koliko platiš članarinu, ja platio al iskaznica nikad nije došla, htio sam nadoplatiti još onih 100kuna za HAK, poslao miri par puta pm, i sa potvrdom uplate i sve i s upitom za iskaznicu i za hak(jer je plaćeno internet bankarstvom), al nikada odgovora dobio nisam nikakav, 2010. nit je došla uplatnica niti nikakav kontakt od vwcc kao pretprošlih godina Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted January 12, 2011 uplaceno za 2011 i dobio iskaznicu Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 12, 2011 Nisam...Uopce nisam dobio uplatnicu ili sam ju izgubio! Nekako se ne zamaram iskreno s tim.. Platit cu,sta sad nas prozivas... Vidim ovdje pisu samo oni koji su platili,pa da napisem i ja + Sioux - iz zalaganja, + za hrabrost Share this post Link to post Share on other sites