2 2
TheFog

Dali ste u 2010. platili članarinu VWCC?

Dali ste u 2010. platili članarinu VWCC?  

143 members have voted

1. 1. Dali ste u 2010. platili članarinu VWCC?

• Da
      36
    • Ne
      58

Recommended Posts

Dali ste u toku 2010. godine platili članarinu za članstvo u VWCC?

Naravno :D

Nitko nece propast, niti ostat gladan zbog tih 100kn godisnje, a klubu su od velike vaznosti!

gdje i kome uplatit članarinu i kako se iskaznica dobiva?

Nisam...Uopce nisam dobio uplatnicu ili sam ju izgubio! Nekako se ne zamaram iskreno s tim.. :D

Platit cu,sta sad nas prozivas... ;) Vidim ovdje pisu samo oni koji su platili,pa da napisem i ja + Sioux :palacg

platio 2 godine zaredom, bio dobio iskaznicu, al 2009 je bilo da će iskaznica imati ono ograničenje na godinu dana koliko platiš članarinu, ja platio al iskaznica nikad nije došla, htio sam nadoplatiti još onih 100kuna za HAK, poslao miri par puta pm, i sa potvrdom uplate i sve i s upitom za iskaznicu i za hak(jer je plaćeno internet bankarstvom), al nikada odgovora dobio nisam nikakav,

2010. nit je došla uplatnica niti nikakav kontakt od vwcc kao pretprošlih godina

Edited by master

uplatio sam na VWTS-u i tak cu i ove godine.

Izregulirajte to da se placa do kraja prvog mjeseca ,ko plati dobije iskaznicu za tu godinu i amen.

isto platio pred 2 god nista dobio

tak da nisam uplatio prosle

ja mislim da treba malo uvest nekog reda sa tim plaćanjem stavit obavijest ovo ono

neznam onemogućit dio foruma ako nisi član i platio npr oglase

iskaznice podijelit i tak još nesto

na susretu je uvijek ludnica nezna se ko je platio ko nije i tak

Malo bolje to izorganizirat :) Fog bez ljutnje ako treba pomoć viči

Plačeno u 10. mjesecu 2010. Došla iskaznica na adresu! :palacg Šta se tiče naljepnice, lako se skine sa foruma i ode do najbliže radnje i napravi veličina i boja slova po želji i potrebi...

platio 2 godine zaredom, bio dobio iskaznicu, al 2009 je bilo da će iskaznica imati ono ograničenje na godinu dana koliko platiš članarinu, ja platio al iskaznica nikad nije došla, htio sam nadoplatiti još onih 100kuna za HAK, poslao miri par puta pm, i sa potvrdom uplate i sve i s upitom za iskaznicu i za hak(jer je plaćeno internet bankarstvom), al nikada odgovora dobio nisam nikakav,

2010. nit je došla uplatnica niti nikakav kontakt od vwcc kao pretprošlih godina

Nisam...Uopce nisam dobio uplatnicu ili sam ju izgubio! Nekako se ne zamaram iskreno s tim.. :D

Platit cu,sta sad nas prozivas... ;) Vidim ovdje pisu samo oni koji su platili,pa da napisem i ja + Sioux :palacg

- iz zalaganja, + za hrabrost :D

2 2