TheFog 1 Posted January 12, 2011 Molimo, odaberite koju HR mobilnu mrežu koristite. Moguć je višestruki odabir. Dobrodošao je i kratak osvrt na vaše (ne)zadovoljstvo pruženom uslugom, cijenama, odnosom prema kupcu i dr. iskustvima. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 12, 2011 imao sam prije Vip ,pa tele2 i sad ponovo imam vip ,jer imaju odlicnu tarifu za srednju kolicinu novaca ja trenutno koristim Komplet400 tarifu 500min poziva - ne naplacuje se naknada za uspostavu 350sms 50mms ima Blackberry tarifu u sebi 3gb prometa i Multi sim (3 sim kartice na jedan broj) za 400 kn mjesecno i mislim da je to najbolja tarifa koja je bila tada u ponudi ,a i trenutno je jedna od povoljnijih kad se uzme omjer ulozeno/dobiveno Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 12, 2011 Tele2, na bonove, al prezadovoljan, nakon pljacke od strane tmobile i vip prije 2-3 godine, presao na tele i odusevljen sam, nemam briga o tome na koju mrezu zovem, pozivi mi kostaju isto prema svima i to je jedini razlog zbog cega sam ga uzeo. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted January 12, 2011 bio na T-SCUM-u i jednostavno nikako na zelenu granu.. stizali mi računi da boli glava... Uzeo sam tad sastrane tele2 na bonove i skužio da je to preporod i odmah uzeo njihovu pretplatu. Recimo mjesečno imam oko 9-10:00 sati razgovora jednakomjerno prema svim mrežama i fixnoj liniji, nešto rominga, nešto stino poziva prema inozemstvu, hrpu sms-ova i zasad nisam dobil račun preko 300kn... U pravilu ako nemam rominga i stranih poziva račun mi je oko 200kn.. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 12, 2011 Vallery Irons Protection oduvijek na bonove, možda ako uleti neki mobitel kaj mi se baš sviđa i da je nekakva akcija pređem na pretplatu... pogodnosti , pa evo već skoro 10god imam jedan te isti broj pa za vjerno korištenje svakom obnovom bona dobijem dodatnih 30-50 kn na račun , ovisno o njihovoj volji stari ima pretplatu i bila je nekakva akcija , potpisivanje ugovora na 2 godine i plaća samo cijenu poziva , sms-a i mms-a , znači mjesečno plaća samo kaj potroši... tak da , za sad VIP no.1 Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 12, 2011 T-mobile već 8 godina i to cijelo vrijeme isti broj Prvo je bila Simpa prepaid jedno 2 godine, pa sam prešao na pretplatu. Flex 150 tarifa. Ali što je je, preskupi su. Ističe mi pretplata u 11 mj pa ću definitivno na neku drugu mrežu, osim ako me opet sa nekim dobrim mobom za malo para ne privuku. Inače račun mi je rijetko kad preko 200 kn, ali se moram i ograničavat sa pozivima. Imamo doma jedan mob od Tomata, oni pozivi za 19 lipa ili tako nešto. Njega svi koristimo za pozive na druge mreže. Share this post Link to post Share on other sites
corry 0 Posted January 12, 2011 Vip je , mene su fino oprali kad sam bio na pretplati kod njih, sve divno i krasno prvih par mjeseci, onda odjednom neke cifre cca x 3 u odnosu na prijasnje racune.. i kad sam isao uzet ispis poziva, naplatili su mi pojedine pozive prema drugim mrezama po cijeni 20-ak kn za nepune 3 min... sad ga imam samo da se mogu cut sa svojima, njima jeftinije , inace je tele 2 zakon Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 12, 2011 (edited) T-mobile, flex60 + unlimited, super zadovoljan, jeftinije nemože, račun nikad preko 200 kn, inaće 172 kn..., a imam preko 10h razgovora.... e da, dali su mi broj po narudžbi besplatno..., i sad ovih dana ću produžit ugovor, i onda ce mi račun bit za 30 kn manji i dobit cu Iphone 4 za 1700 kn.. Tomato, od prvog dana kad je izašao, koristim ga za pozive prema drugim mrežama, vrlo rijetko, i sad sam natukao onih 3.500,00 kn pa to trošim Edited January 12, 2011 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted January 12, 2011 T-com, već 9 godina isti broj, naravno na bonove. Moram priznati da me deru do bola a ja budala nikako da pređem na neku drugu mrežu. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 12, 2011 Nedavno sam presao sa T-mobile na TELE2 i zapravo nemam pojma kolko me dodju razgovori a kolko poruke, samo znam da sad uvijek imam dovoljno para na racunu dok sam kod t-mobile znao ostat bez para na racunu Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 12, 2011 T-com, već 9 godina isti broj, naravno na bonove. Moram priznati da me deru do bola a ja budala nikako da pređem na neku drugu mrežu. potpis...ista situacija i kod mene, od 2004 isti broj simpa Kao da same pare nestaju s racuna Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 12, 2011 bio na vipu 6 godina, sad sam 2 na t-comu, neka teta me najebala i potpisao sam tarifu 60 na 2 godine, sad još 14 mjeseci, jedan od večih zajeba, skupo u pm, onaj ispis preko poruke je ku*ac od ovce, tri dana ti dolazi isti iznos, tako da nemaš pojima koliko si potrošio, 200kn napravim ko ništ. kad prođe tih 14 mj prebacujem se na tele 2 Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 12, 2011 bio sam pretplatnik na VIP-u od samog početka do natrag tri mjeseca, uz to sam dugo imao prepaid T-com, kojeg sam ukinuo nakon 3-4 godine, pa sam uzeo tomato od kada su počeli sada imam samo tomato, tj. svi u obitelji Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted January 12, 2011 VIP na bonove, tarifa- Hoću sve+ , znači prema svima mi je 0,39kn minuta T-mobile pretplata, flex obitelj 300, žena i ja + punac simpa član, dobivam iPhone za 1kn zbog bodova, međusobno pričamo za 0kn neograničeno minutama, računi oko 300tinjak kn... Share this post Link to post Share on other sites
Dino_46 0 Posted January 12, 2011 bio na t-mobile pa se prebacio na tele2, ono sto ostaje isti broj samo ste na tele2 mrezi, stvarno preporod, imam tarifu duplo, svaki mjesec nadoplatim 50kn oni meni daju 100kn ili nadoplatim 100kn oni meni 200kn, odlicna tarifa, i jako jeftini razgovoroli, poruke a i mobilni internet, a t-mobile, jako skupi razgovoroli a za poruke da ni ne pricam nasuprot tele2 Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 12, 2011 VIP na bonove, tarifa- Hoću sve+ , znači prema svima mi je 0,39kn minuta T-mobile pretplata, flex obitelj 300, žena i ja + punac simpa član, dobivam iPhone za 1kn zbog bodova, međusobno pričamo za 0kn neograničeno minutama, računi oko 300tinjak kn... isto kao kolega,imam tu tarifu fllex obitelj 300..brat i ja na pretplati + cura i jos jedan broj na Simpi.. svi dijelimo tu tarifu i izmedju sebe pricamo za 0 kuna.. tek sam uzeo to,pa cemo vidit koliki ce bit racun za prvi mjesec.. i uz to sam dobio iPhone 4 za male novce Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 12, 2011 t-mobile, oduvijek već 8 godina i više, nikad problema i uvijek s njima sve normalno, veća prednost je što su mi manje više svi na 098 pa zato mi nije skupo tele 2, možda je jeftiniji, al to je gamad s poslovne strane(a osjetit će te na svojoj koži ukoliko budete imali najmanji problem s njima), nikad više, da ne kažem da su greškom isključili broj i prodali u roku od 2mjeseca(inače mora proći 2 godine), a na taj broj isprintano 10 000 letaka Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 12, 2011 T-mobile već 10ak god isti broj,bio prepaid,od prije 4-5 god sam na pretplati tarifa 300 koju sam prošle god smanjio na 150 i uzeo tomato za zivkanje drugih mreža Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 12, 2011 Vip na preplati dobrih 5-6 godina,tarifa easy+, a t-mobile od firme kao sluzbeni... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 12, 2011 VIP,na bonove,vec 8 godina isti broj,i super mi je,svaki mjesec dobijem 25 kuna na racun djabe i tako vec 2 godine Jedno kratko vrijeme sam kao drugi broj koristio Tomato,bio paket u Konzumu 120 kuna mobitel i kartica,svaki mjesec dobijes 20 kuna na racun 6 mjeseci,to sam uzeo radi mobitela da imam u rezervi ako ovaj "glavni" rikne al sam i lovu na kartici potrosio kad je vec bila tu Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 12, 2011 t mobile vec cca 8 godina..al sam se prije 4 godine prebacio na tele 2 mrezu al broj ostaje isti...znaci 4 tmobile 4 tele...jako zadovoljan s teletinom,29 lipa poruka i poziv 29lipa(kikiriki tarifa) Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted January 12, 2011 Na T-mobileu od kad imam mobitel, prije na bonove a sad na pretplati, mrak tarifa. Zasada sam zadovoljan, od 19-7 su mi jeftiniji pozivi i poruke prema svim mrežama i dobio besplatnih 1000 min za pozive unutar mreže, 25 mb internet prometa besplatno. Još koristim tu i tamo Tele2 za neke duže pozive prema drugim mrežama. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted January 12, 2011 t-mobile isto oko 10 godina,ako zovem na drugu mrežu malo dulje fino me oderu,razmišljam sad o tele 2 da pređem s istim brojem,kako je sa signalom? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted January 12, 2011 Evo ja vec 9 ipo godina na simpi, ali sam se pred jedno godinu i pol opametio i kupio si tomato broj i preporodio se... Inace bi na t-comu trosio oko 300 kn dok stara doma nije ukinula pozive prema mobitelima, e onda sam skuzio da nema vise smisla i kupio tomato. Stvarno ono na pocetku bi se ufuravo i kupim 20 kn bon i zovem bezveze pricam sa nekim 10 min i neku sicu mi skine Opet nemogu ne koristit 098 jer mi svi znaju taj broj i nema smisla. A sad sam si tomato napunio sa 4000 kn i boli me misko.... Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 12, 2011 t-mobile isto oko 10 godina,ako zovem na drugu mrežu malo dulje fino me oderu,razmišljam sad o tele 2 da pređem s istim brojem,kako je sa signalom? signala nema gdje nema, ako i nema tele2 ima tmobile, jer valjda koriste njihovu infrastukturu, naravno tebi se to ne odrazava na potrosnju. Share this post Link to post Share on other sites