Guest VW-fan Posted January 25, 2007 Razmisljam o kupnji ovog auta, vjerujem da ga netko s foruma ima pa bi htjeo cuti vlasnikove primjedbe ili pohvale dali slucajno zna netko da se prodaje kakva petica 2.0 tdi sportline ili netko mozda s foruma prodaje? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 25, 2007 ima mi frend takvog sportline-a i auto ide super....on je zasad zadovoljan.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 26, 2007 a da kazes sto te tocno interesira? imam doticna kola i nemam nikakvih primjedaba ako vec necemo bit picajzla(dalo bih se nes naci ) Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 26, 2007 Raspi??i se malo.I mene zanima... Share this post Link to post Share on other sites
Guest VW-fan Posted January 26, 2007 Eto do sada nisam nikad vozio VW Pa sada mozda predjem na VW pa napisi kako auto vuce kolko trosi jesi imao kakvih reklamacija neznam ... ja mislim ubost 2.0 tdi 140 sportline sam da nadjem nekog tak starog do godinu dana Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 26, 2007 Eto do sada nisam nikad vozio VW Pa sada mozda predjem na VW pa napisi kako auto vuce kolko trosi jesi imao kakvih reklamacija neznam ... ja mislim ubost 2.0 tdi 140 sportline sam da nadjem nekog tak starog do godinu dana moj je sportline;) auto ide solidno, u biti kako za koga trebao bih sjesti probati. nije neki potrosac prosjecno 7l s tim da moze na 10 moze na 5,5. auto je toci i vozi 2godine i 55000km kolko ga imam. s tim da sam imao poziv na tvornicu gresku sto se tice zamasnjaka i tu me je servis izjebao ko majmuna da cu traume imati(mislim na njihov odnos s strankama). ako te jos sto konkretno zanima samo reci jer ja ne znam o cemu bi Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 26, 2007 recimo kada bismo sitnicarili sta zivcira najvise? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 26, 2007 (edited) recimo kada bismo sitnicarili sta zivcira najvise? ako cemo sitnicariti poceo mi se onaj lak s sredine volana ljuštiti i tako sam elergican na to da gledam kako da promjenim volan onda daljinsko zakljucavanje otkljucavanje..moras 16puta stisnuti da bi otkljucao suvozacka vrata ili gepek, onda nemam mp3, a sredisnji greben je napravljen da maknes origi radio ostane ti rupa tolika da da moze pokriti samo neki din2 multimedijski uredjaj tako da mi stoji jos uvijek serijski radio... i tako... uglavnom nista ozbiljno nego sitne pizdarije koje vecina nece primjetiti Edited January 26, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 26, 2007 ako cemo sitnicariti poceo mi se onaj lak s sredine volana lju??titi i tako sam elergican na to da gledam kako da promjenim volan onda daljinsko zakljucavanje otkljucavanje..moras 16puta stisnuti da bi otkljucao suvozacka vrata ili gepek, onda nemam mp3, a sredisnji greben je napravljen da maknes origi radio ostane ti rupa tolika da da moze pokriti samo neki din2 multimedijski uredjaj tako da mi stoji jos uvijek serijski radio... i tako... uglavnom nista ozbiljno nego sitne pizdarije koje vecina nece primjetiti Hvala! Nista strasno.Taj "soft" lak se ljusti na rukohvatu i u cetvorki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted January 26, 2007 Hvala! Nista strasno.Taj "soft" lak se ljusti na rukohvatu i u cetvorki. znam imao sam cetvorku 1.6 tamo mi se vrata strugala, ali volan nije jer nije imalo sto bio neki spartanski bez laka dok u petici vrata se ne gule Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13snc Posted January 29, 2007 to sto moras 16 puta stisnut daljinski za vrata se da lako programirati u servisu, nekidam sam kupio Leon 2.0 TDI i isto moram dva puta stisnut za sva vrata.. ali elektronicar u servisu mi je rekao da se moze seve to programirat kako zelis.. alarm pojasa, centralno, folow me home svijetla itd.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest adratep Posted February 7, 2007 Razmisljam o kupnji ovog auta, vjerujem da ga netko s foruma ima pa bi htjeo cuti vlasnikove primjedbe ili pohvale dali slucajno zna netko da se prodaje kakva petica 2.0 tdi sportline ili netko mozda s foruma prodaje? ja sam ponovno u fazi prodaje spustio sam malo cijenu a ako si jos uvijek zainteresiran,neces pogrijesiti jer je auto doslovno kao nov a ulozio sam u njega 2000E povrh nabavne cijene od gotovo 24tE Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted February 7, 2007 Auto super ide...tro??i umjereno s obzirom na snagu....mana -tro??i puno ulja..bar tako se susjed ??ali-ima ih tri komada(firma).. 2 x 1,9 tdi 105ks i jedan 2.0 tdi.... pa ka??e da je idealan ovaj od 105...ako ne puca?? na vi??e konja jer i ovaj ide sasvim solidno... Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Guest VW-fan Posted February 7, 2007 Trazim nesto novije i s manje km, i definitivno mora biti crni druga boja ne dolazi u obzir Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted February 8, 2007 ako cemo sitnicariti poceo mi se onaj lak s sredine volana lju??titi i tako sam elergican na to da gledam kako da promjenim volan onda daljinsko zakljucavanje otkljucavanje..moras 16puta stisnuti da bi otkljucao suvozacka vrata ili gepek, onda nemam mp3, a sredisnji greben je napravljen da maknes origi radio ostane ti rupa tolika da da moze pokriti samo neki din2 multimedijski uredjaj tako da mi stoji jos uvijek serijski radio... i tako... uglavnom nista ozbiljno nego sitne pizdarije koje vecina nece primjetiti Pa tako ti je daljinski programiran: 1x samo vozačeva vrata, 2x sva vrata. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 12, 2007 kupi pola 130 TDI i načipaj ga i ni?? ti vi??e ne treba fascinirana sam činjenicom kak taj mali sa 105 KS motorom ide Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 kupi pola 130 TDI i načipaj ga i ni?? ti vi??e ne treba fascinirana sam činjenicom kak taj mali sa 105 KS motorom ide taj od 130ks dere petardu i bez chipa.... a tek chip.....i jo?? par dodataka na 180 ks i slobodno ide?? na street race ubit one opele gsi.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 dobar je polo al ima jedna sitna cinjenica hebeni malac(1.9tdi 130ks) dok stavis nesto opreme u njega izadje malo manje od golfa 2.0tdi, ja mislio uzet i odustao Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted February 12, 2007 dobar je polo al ima jedna sitna cinjenica hebeni malac(1.9tdi 130ks) dok stavis nesto opreme u njega izadje malo manje od golfa 2.0tdi, ja mislio uzet i odustao istina,bazni 130 tdi ispada nekih 18k eura skoro bez ikakve opreme Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 12, 2007 taj od 130ks dere petardu i bez chipa.... a tek chip.....i jo?? par dodataka na 180 ks i slobodno ide?? na street race ubit one opele gsi.... jedino ak imaju 8 ventila manje Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 jedino ak imaju 8 ventila manje kadet 16V od 150 ks ne mo??e na 402 zapet polu 130+chip.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 12, 2007 kadet 16V od 150 ks ne mo??e na 402 zapet polu 130+chip.... c20xe sa cosworth glavom ni nema serijski 150ks, to su bajke. laksi je i br??i od pola. tak da... tu??no, ali istinito, idu ti c20xe ko kuge... Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 c20xe sa cosworth glavom ni nema serijski 150ks, to su bajke. laksi je i br??i od pola. tak da... tu??no, ali istinito, idu ti c20xe ko kuge... sve ok, vozio i znam kako ide i ide...jbg. ali ja govorim o polu 180 ks i na 402 m a ne na autoputu natezanje pol sata, ovdje polo to rijesi za 13 sec. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 ma ajde operem tebe i tog pola Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 ma ajde operem tebe i tog pola s cim sa G IV 1.6 .... ...dat cu Mariji da te opere... Share this post Link to post Share on other sites