0
Guest VW-fan

Golf V 2.0 TDI

Recommended Posts

Guest Tatamataho
s cim sa G IV 1.6 .... :fakjea:rotfl:bleh:bleh:bleh ...dat cu Mariji da te opere... :vozi

a da zaboravih, operem te ako ti zena dade auto :lol::lol::lol::bleh

Edited by Tatamataho

Guest overboost
a da zaboravih, operem te ako ti zena dade auto :lol::lol::lol::bleh

gle sad nesto serkas po forumu, operem tebe i petardu, stavis chip a ono nekako otpadne far, ja pitam zenu auto, ona mi da da tebe skinem i opet ga dam njoj i sve ok.... :bravo:bravo:bravo ....

e da rekla mi je dat krug danas od 16-17 sati, taman da vas poskidam s qurca po gradu.... :grrr:grrr:grrr

sorry na OT....

Guest overboost
sto reci pozdravi zenu :P

oću....ako budes dobar necu te vise prestizat.... :zivio:zivio

Guest Markic
sve ok, vozio i znam kako ide i ide...jbg. ali ja govorim o polu 180 ks i na 402 m a ne na autoputu natezanje pol sata, ovdje polo to rijesi za 13 sec. :fakjea:fakjea:fakjea

di polo rije??i 13 sekundi :huh:

koga, di kaj :huh::huh::huh:

:lol:

jedino ak imaju 8 ventila manje :lol:

mislim da bi imali o čemu pričat gsi i nadrkani polo tdi

Edited by josip

mislim da bi imali o čemu pričat gsi i nadrkani polo tdi

I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam :D

I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam :D

Dec d spirit... Ja sam recimo od Calibre 2.0 16v 150 ks izgubio za duzinu i pol, cudilo me sto nisam i vise :)

Dec d spirit... Ja sam recimo od Calibre 2.0 16v 150 ks izgubio za duzinu i pol, cudilo me sto nisam i vise :)

Pa kad ima?? karavančugu sa otporom prosječnog sobnog ormara :D :D :D

Pa kad ima?? karavančugu sa otporom prosječnog sobnog ormara :D :D :D

Imas srece sta ga ne mogu chipat :palci

Guest VW-fan

mislim da bi te jashim skinuo , treba probati :fakjea

to naravno treba popratit filmićem na ju bi tu-u :D :D

Guest overboost

ti si ko ja, idem pa kud puklo da puklo, tako smo neki dan isli ja i tatamataho za petardom GTI.... :o ...znao sam normalno sto ce bit, al eto, lik gleda kako smo mi stalno 20-30 m iza njega....

Guest Tatamataho
ti si ko ja, idem pa kud puklo da puklo, tako smo neki dan isli ja i tatamataho za petardom GTI.... :o ...znao sam normalno sto ce bit, al eto, lik gleda kako smo mi stalno 20-30 m iza njega....

i da prestigli ga na kraju, neki ce reci da je pustao..rajt :lol:

Guest overboost
i da prestigli ga na kraju, neki ce reci da je pustao..rajt :lol:

to nisam htio napisat ali smo ga sje....u zavoju....a kad nije lud ko mi..... :fakjea

Guest Tatamataho
to nisam htio napisat ali smo ga sje....u zavoju....a kad nije lud ko mi..... :fakjea

tad si me vozio vise neces :bag: specijalac prelazi u zavoju gti s 18 slapama, a mi na 15' ili 14' zimuljama i jos se auto ljulja ko noina arka :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

Guest overboost
tad si me vozio vise neces :bag: specijalac prelazi u zavoju gti s 18 slapama, a mi na 15' ili 14' zimuljama i jos se auto ljulja ko noina arka :rotfl:rotfl:rotfl:rotfl

15"......ma ne ljulja se, to ti je winter race look..... :bag: ....a lude brace.....a ti si me nagovorio na to inace ja nebi.... :ne:ne:grrr:grrr

Guest Tatamataho
15"......ma ne ljulja se, to ti je winter race look..... :bag: ....a lude brace.....a ti si me nagovorio na to inace ja nebi.... :ne:ne:grrr:grrr

ti nebi :lol::lol::lol::lol:

Guest overboost

pa kad sam ja bio divljak....hmmmm...ispred speeda zapalio nove michelin pilot sport, nisu imale ni 100 km.... :palacd .....i sad mi se place zbog tog.... :huh::huh:

Guest Tatamataho
pa kad sam ja bio divljak....hmmmm...ispred speeda zapalio nove michelin pilot sport, nisu imale ni 100 km.... :palacd .....i sad mi se place zbog tog.... :huh::huh:

pa da divljak srami se :rolleyes: ajde bar si bio faca na 5min dok si palio gume :bravo:bravo:bravo:P

Guest overboost
pa da divljak srami se :rolleyes: ajde bar si bio faca na 5min dok si palio gume :bravo:bravo:bravo:P

sad to nebi nikad napravio. al bar mi nisu dr??ali auto ko onu calibru..... :fakjea auuuu BUDALOOOOOOOO....koji avatar......samo sam to cekao, nisi mogao potpisat poraz i moje torture prema tebi po gradu pa ga zabio..... :lol2:lol2:lol2

Guest Tatamataho
sad to nebi nikad napravio. al bar mi nisu držali auto ko onu calibru..... :fakjea auuuu BUDALOOOOOOOO....koji avatar......samo sam to cekao, nisi mogao potpisat poraz i moje torture prema tebi po gradu pa ga zabio..... :lol2:lol2:lol2

daj pokazi ti svoj zadnji kraj kako sam ti ga zabio :lol: kad si prespor :bleh

0