Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 (edited) s cim sa G IV 1.6 .... ...dat cu Mariji da te opere... a da zaboravih, operem te ako ti zena dade auto Edited February 12, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 a da zaboravih, operem te ako ti zena dade auto gle sad nesto serkas po forumu, operem tebe i petardu, stavis chip a ono nekako otpadne far, ja pitam zenu auto, ona mi da da tebe skinem i opet ga dam njoj i sve ok.... .... e da rekla mi je dat krug danas od 16-17 sati, taman da vas poskidam s qurca po gradu.... sorry na OT.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 sto reci pozdravi zenu Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 sto reci pozdravi zenu oću....ako budes dobar necu te vise prestizat.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted February 12, 2007 sve ok, vozio i znam kako ide i ide...jbg. ali ja govorim o polu 180 ks i na 402 m a ne na autoputu natezanje pol sata, ovdje polo to rijesi za 13 sec. di polo rije??i 13 sekundi koga, di kaj Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 12, 2007 ovdje polo to rijesi za 13 sec. Za 13 sec ti treba jako puno konja. Corrado TDIPD sa 245KS na radilici ide 13.44 . Znači za 13s blizu 300KS. http://michal.vwgolf.pl/gulu/BestET13,4-Gulu&Miras.wmv Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 Za 13 sec ti treba jako puno konja. Corrado TDIPD sa 245KS na radilici ide 13.44 . Znači za 13s blizu 300KS. http://michal.vwgolf.pl/gulu/BestET13,4-Gulu&Miras.wmv znam ja sto je 13 sec nego sam se u vezi tog zajebavao.... Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted February 12, 2007 (edited) jedino ak imaju 8 ventila manje mislim da bi imali o čemu pričat gsi i nadrkani polo tdi Edited February 12, 2007 by josip Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 12, 2007 mislim da bi imali o čemu pričat gsi i nadrkani polo tdi I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 12, 2007 I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam Dec d spirit... Ja sam recimo od Calibre 2.0 16v 150 ks izgubio za duzinu i pol, cudilo me sto nisam i vise Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 12, 2007 Dec d spirit... Ja sam recimo od Calibre 2.0 16v 150 ks izgubio za duzinu i pol, cudilo me sto nisam i vise Pa kad ima?? karavančugu sa otporom prosječnog sobnog ormara :D Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 12, 2007 Pa kad ima?? karavančugu sa otporom prosječnog sobnog ormara :D Imas srece sta ga ne mogu chipat Share this post Link to post Share on other sites
Guest VW-fan Posted February 12, 2007 I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam mislim da bi te jashim skinuo , treba probati Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 12, 2007 I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam to naravno treba popratit filmićem na ju bi tu-u :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 I to GSI16V. Mogao bi Jashima sa HRAWeb-a (mog frenda) pitat da probamo. Corsa jaje 2.0 16V vs. Golf 2 TDI čip da vidimo. Ak spu??im, nema veze, znam na čemu sam ti si ko ja, idem pa kud puklo da puklo, tako smo neki dan isli ja i tatamataho za petardom GTI.... ...znao sam normalno sto ce bit, al eto, lik gleda kako smo mi stalno 20-30 m iza njega.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 ti si ko ja, idem pa kud puklo da puklo, tako smo neki dan isli ja i tatamataho za petardom GTI.... ...znao sam normalno sto ce bit, al eto, lik gleda kako smo mi stalno 20-30 m iza njega.... i da prestigli ga na kraju, neki ce reci da je pustao..rajt Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 i da prestigli ga na kraju, neki ce reci da je pustao..rajt to nisam htio napisat ali smo ga sje....u zavoju....a kad nije lud ko mi..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 to nisam htio napisat ali smo ga sje....u zavoju....a kad nije lud ko mi..... tad si me vozio vise neces specijalac prelazi u zavoju gti s 18 slapama, a mi na 15' ili 14' zimuljama i jos se auto ljulja ko noina arka Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 tad si me vozio vise neces specijalac prelazi u zavoju gti s 18 slapama, a mi na 15' ili 14' zimuljama i jos se auto ljulja ko noina arka 15"......ma ne ljulja se, to ti je winter race look..... ....a lude brace.....a ti si me nagovorio na to inace ja nebi.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 15"......ma ne ljulja se, to ti je winter race look..... ....a lude brace.....a ti si me nagovorio na to inace ja nebi.... ti nebi Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 pa kad sam ja bio divljak....hmmmm...ispred speeda zapalio nove michelin pilot sport, nisu imale ni 100 km.... .....i sad mi se place zbog tog.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 pa kad sam ja bio divljak....hmmmm...ispred speeda zapalio nove michelin pilot sport, nisu imale ni 100 km.... .....i sad mi se place zbog tog.... pa da divljak srami se ajde bar si bio faca na 5min dok si palio gume Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 12, 2007 pa da divljak srami se ajde bar si bio faca na 5min dok si palio gume sad to nebi nikad napravio. al bar mi nisu dr??ali auto ko onu calibru..... auuuu BUDALOOOOOOOO....koji avatar......samo sam to cekao, nisi mogao potpisat poraz i moje torture prema tebi po gradu pa ga zabio..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 12, 2007 sad to nebi nikad napravio. al bar mi nisu držali auto ko onu calibru..... auuuu BUDALOOOOOOOO....koji avatar......samo sam to cekao, nisi mogao potpisat poraz i moje torture prema tebi po gradu pa ga zabio..... daj pokazi ti svoj zadnji kraj kako sam ti ga zabio kad si prespor Share this post Link to post Share on other sites